QUOTE(ptashka @ 2014 01 04, 23:13)
Man jūsų istorija jau skaitosi nebeskaniai. Tai anyta kalčiausia, tai kitoje temoje pasakojatės, kad pats bernas ne geresnis, nes už nugaros ragus krauna (jei čia apie tą patį). Kažkaip vis atrodo, kad jei tai, ką jūs apie anytą pasakojate yra tiesa, tai jūs tinkate į tą šeimą. Visi savanaudžiai ir susikoncentravę tik ties savimi.
Sėkmės priimant sprendimus. Tikiuosi su vestuvėmis nebeskubat?
Sėkmės priimant sprendimus. Tikiuosi su vestuvėmis nebeskubat?
Anksciau kaltinau visada anyta,bet kitoje temoje (tai buvo gan seniai) forumo dalyves paaiskino man kad ne anyta cia kalta,o tai kad vyras negali apginti moters nuo mamos puolimu,tai matyt del to jums susidare tokia nuomone.Mes turejome rimtu pokalbiu su draugu ir viska issiaiskinus abu pasikeitem : jis nebetyli kai jo mama ant manes srutas pila,o as nekeliu veju ir nesinervuoju kai jo mama keistus dalykus daro (jeigu kyla pyktis del jos poelgiu tai laikau ji savyje o ne i isore lieju).
Visi mes daugiau ar maziau esame savanaudziai,gyvename viena karta ir norim nugyventi kuo geriau. Atleiskit bet 5 metus ji viska dare kad mane pasalintu,nors stengiausi ir lindau jai i sikna,bandziau ieskoti kompromisu,taikytis ir t.t. 2 metus as koncentravausi ne ties santykiais o ties ja (to pasekoje pykdavomes su draugu). Tai klausimas,kada as galesiu susikoncentruoti i savo laime? Ar tai vadinama savanaudiskumu? savanaudiska siekti laimes? Prasau paaiskinkit. Daugelyje temu moterys negali palikti alkoholiku begedziu vyru ir dalyves ragina jas koncentruotis ties savimi,ties savo laime,ties savo gyvenimu.Tai taip iseina moterys pasiklausiusios tokiu patarimu tampa egoistemis? nes nesikoncentruoja and girtuoklio vyro?