Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

vajei,ale okupuoja is visu pusiu blink.gif O tai gerai,kai mums suprojektuos nama,gausim leidima statyti,tai mums viska ir isduos,statybu zurnala,darbini projekta,ateities deklaracijas pagrindinem medziagom g.gif mes nama statysimes patys,t.y. mano vyras,tetis ir uosvis.o tai jie patento tai neturi,negi prikibs ir prie ju unsure.gif paaiskinkint man zioplei,tikrai neismanau sioje srityje blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
eee o tai nama siltinant irgi reik kokiu leidimu ar projekta pakeist??? ar nieko nereik? sumutinot..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 04 02, 10:01)
eee o tai nama siltinant irgi reik kokiu leidimu ar projekta pakeist??? ar nieko nereik? sumutinot..

nieko nereikia. jei samdysit zmogu, jis tures tureti kazkoki dokumenta leidzianti vykdyti tokia veikla (patentas, .....). o perkant medziagas is parduotuves, bet kokiu atveju turesite tai patvirtinanti dokumenta.

pagrindiniu medziagu sertifikatu reikes priduodant statybas ir issimant statinio registro pazymejima (kaip zmogui reikalingas asmens tapatybes dokumentas, taip statiniui - registro pazymejimas)
Atsakyti
a viskas aisku, tai kai baigsim siltint tada tik dokumentai.. ir taip tu dokumentu pas mane jau kalnas, kaii senas namas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 04 02, 10:22)
a viskas aisku, tai kai baigsim siltint tada tik dokumentai.. ir taip tu dokumentu pas mane jau kalnas, kaii senas namas  doh.gif

nesuprantu kokius dokumentus turi omeny. jei namas neturetu registro pazymejimo, jus negaletumet jo isigyti. nes jo popieriuose tiesiog nebutu. nepriduoto namo taipogi nelabai galetumet isigyti, nebent su daliniu pridavimu ir noresi ititeisinti 100procentini. g.gif

naujai statomas statinys ir pirkimas/pardavimas senojo nerekonstruojant jo (t.y keiciant isorinius matmenys) registravmoatveju nieko bendro tarpusavy neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 02 balandžio 2012 - 10:40
jetau kai pasiskaitau kad visur reikia leidimu,patentu ir t.t. tai baisu pagalvojus kaip bus mums,nes viska darysim patys,nieko nesamdysim verysad.gif
Atsakyti
[quote=Tuzinas,2012 03 30, 22:57]
Na biesai tavo BUTERBRODAI ir brangus lotuliukas.gif
Bet... kita vertus, jei.... dar ir savo alu leistu atsinest.. uz 1 simta imu dvi vietas lotuliukas.gif
Papildyta:

Na biesai tavo BUTERBRODAI ir brangus lotuliukas.gif
Bet... kita vertus, jei.... dar ir savo alu leistu atsinest.. uz 1 simta imu dvi vietas lotuliukas.gif

Oj, oj, kokie mes šmaikštūs ir protingi doh.gif
Tik po to vienoj kiemo pusėj trys pušys su dviem akmenais, kitoj - vežimo ratai su pelargonijom, ir įsivaizduojam, kad turim labai stilingą sodą mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(MANGO* @ 2012 04 02, 10:49)
jetau kai pasiskaitau kad visur reikia leidimu,patentu ir t.t. tai baisu pagalvojus kaip bus mums,nes viska darysim patys,nieko nesamdysim verysad.gif

mes viską patys darom... buvo atveziave jau daug "ziurovų" buvau as su uosviais.. niekas nesikabinejo smile.gif del patentu ta prasme... nes cia skaitemes savi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 balandžio 2012 - 11:13
QUOTE(MANGO* @ 2012 04 02, 09:04)
vajei,ale okupuoja is visu pusiu blink.gif O tai gerai,kai mums suprojektuos nama,gausim leidima statyti,tai mums viska ir isduos,statybu zurnala,darbini projekta,ateities deklaracijas pagrindinem medziagom g.gif mes nama statysimes patys,t.y. mano vyras,tetis ir uosvis.o tai jie patento tai neturi,negi prikibs ir prie ju unsure.gif paaiskinkint man zioplei,tikrai neismanau sioje srityje blush2.gif  blush2.gif

Nieks jum nieko neišduos.Gausit statybų leidimą,o visa kita- statybų žurnalą perkat,už projektą mokat architektui,atitikties deklaracijų prašot parduotuvėj kai perkat statybines medžiagas.
Papildyta:
QUOTE(verkne @ 2012 04 02, 11:03)

Oj, oj, kokie mes šmaikštūs ir protingi  doh.gif
Tik po to vienoj kiemo pusėj trys pušys su dviem akmenais, kitoj - vežimo ratai su pelargonijom, ir įsivaizduojam, kad turim labai stilingą sodą mega_shok.gif

Apie ką jūs čia?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 04 02, 12:16)

Apie ką jūs čia?

Apie sodo apželdinimo kursus ir jų reikalingumą, aukščiau paskaitykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 04 02, 08:26)
Tikrina viska. Kas dirba,leidima statybom tikrina,turi tureti prie saves darbini projekta,statybu zurnala ir atitikties deklaracijas pagrindinem medziagom. Kiek jie man aiskino tai padeti gali tik seimos nariai. Del artimiausiu giminiu sake skambintis i darbo inspekcija pasiklausti.  Kas juokingiausia buvo belikus valanda darbo ta sezona ir nebebutu jie manes rade,bet spejo.. Suleke ju daug,su dviem masinom,sesi ar septyni.. Vieni tikrino kas dirba,kiti pripuole,ismatavo pamatus patikrinti ar nenukrypau nuo projekto. Kadangi neturejau prie saves darbu zurnalo ir projekto,pakviete kita dienai svecius pas save ( statybu inspekcija)

o varge, kokie ,,stropus" blink.gif . Tai zodziu brolis, sese ar tevas, mama jau negali padet, nes ne seimos nariai g.gif
Atsakyti
QUOTE(verkne @ 2012 04 02, 12:03)
Oj, oj, kokie mes šmaikštūs ir protingi  doh.gif

kazkas juoku nesupranta g.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 04 02, 12:08)
mes viską patys darom... buvo atveziave jau daug "ziurovų" buvau as su uosviais.. niekas nesikabinejo smile.gif del patentu ta prasme... nes cia skaitemes savi smile.gif

akmuo nuo sirdies nukrito 4u.gif
QUOTE(airise @ 2012 04 02, 12:16)
Nieks jum nieko neišduos.Gausit statybų leidimą,o visa kita- statybų žurnalą perkat,už projektą mokat architektui,atitikties deklaracijų prašot parduotuvėj kai perkat statybines medžiagas.

aciu jums uz nuraminima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MANGO*: 02 balandžio 2012 - 11:32