QUOTE(biesas66 @ 2012 04 18, 00:23)
Pelargonijom fantazijos pritruko,o ratas jau sutrunijo sorry
Seip toje nuotraukoje To paties zmogaus asmeninis sodas. na ziauriai grazu. Nebutinai tas sodas turi buti su skambiu ,madingu pavadinimu-japoniskas. Tiesiog noretus tureti toki kaip toje nuotraukoje soda ir pavadinimas dzin. Ziuriu daba jau po biski pradeda madinga darytis japoniska soda. Nors dazniausiai tai buna kicas. Bet as madu negaudau,tiesiog darysiu tai kas miela man.
Papildyta:
na kaiptai ne reklama. Reklama.Bet gerai kad neikyri ir labai reta :9

Seip toje nuotraukoje To paties zmogaus asmeninis sodas. na ziauriai grazu. Nebutinai tas sodas turi buti su skambiu ,madingu pavadinimu-japoniskas. Tiesiog noretus tureti toki kaip toje nuotraukoje soda ir pavadinimas dzin. Ziuriu daba jau po biski pradeda madinga darytis japoniska soda. Nors dazniausiai tai buna kicas. Bet as madu negaudau,tiesiog darysiu tai kas miela man.
Papildyta:
na kaiptai ne reklama. Reklama.Bet gerai kad neikyri ir labai reta :9
vat butent, kam svarbu pavadinimas - tas visiems ir skelbiasi turintis japoniska... ar koki taikioki soda, darza, ar dizaineri uzsiprases.
Man irgi nesvarbu koks jis bus, minti siokia tokia turiu, paziurejau lyg i japonu panasus, todel taip pasakau, kad susidarytu vaizdas apie ka kalbu, o siaip, tai turi buti musu namu sodas, o ne kokiu, tai JAPONU...
ir ka as ten, ir kaip as ten sodinsiu, cia jau mano fantazijos reikalas...bet galiu tik pasakyt grazu - nerazu... patirties neturiu, todel nezinau, kas isgyvens, kam netinka salia augti. Kada nors idomu butu tuose kursuose apsilankyt, kad bent kazkokios zinios i galva susideliotu...