QUOTE(Diorr @ 2012 03 29, 08:05)
Labas rytas
Siandien gavau prisiregistruot SM

reikia jusu pagalbos
Statom nama Siauliuose,ir per artimiausias 5 dienas reikia projektuotojo

kur jus daretes namo projektus,bukit geri parekomenduokit gera.Siaip apie Siauliu projektuotojus girdejau labai blogu atsiliepimu,dauguma jais nusivilia
Yra neblogu variantu kituose miestuose,tik faktas kad neprivazinesim pas juos,o jauciu perkant is kito miesto nelabai gausim su visiais patvirtinimais,statybos leidimais ir t.t.nezinau ka ir daryt.buciau begalo dekinga uz jusu rekomendacijas
Adresu prisirinkau cia siauliuose,tai ryt galvoju pavazinet ir pasiklausinet.
Keleta parasysiu gal ka nors busit girdeje apie juos

daukmas randasi tilzes gatvei kaip pastebejau.
Pvz:''Proporcija'', ''Vaznonienes im.''Raspedita'',''I.Dapkutes im.''J.Barkausko im.''gal kartais pas juos teko kreiptis?
As proporcijoje dariaus. Galiu pasakyti architektas ne is pigiuju,bet statybu leidima sutvarke be problemu,o kadangi as pats nupiesiau projekta,o jam tereikejo pateikti ant popieriaus,jis is manes paeme kaip uz kartotini projekta kuris beje kainuoja 5000.( dabar gal kainos pasikeitusios) Na ka as galiu apie jy pasakyti.. Normalus,graziai bendraujantis zmogus. Galbut man pasiseke. Mano kaimynas sake buvo pas jy tai jam pievas snekejo. Tiesa kas man nepatiko kad as jam sakiau kad noriu is arko bloku sienu,tai jis i projekta papaise keramzitinius. Nors galutiniam varijante pas mane visai kitokie,bet esme tame kad uzplauke,papaise kas jam parankiau. Del stogo dangos tai dave pasiulymu,cia viskas gerai. Vienu zodziu,manau idealiu nera.Taspats architektas su dviem atskirais zmonem gali kalbeti visai skirtingai. Kas liecia del terminu pas jy tai kai man neskubu buvo tai ir neskubedamas padare. O kaip jei reiktu greitai tai nezinau,nors jis ir jy,savivaldybeje visi pazysta tad eina kiaurai.... Tai vat tiek apie Dariu.