Margas pyragas
3 kiausiniai,
1 stikline miltu,
1 stikline cukraus,
200 g. grietines,
3 saukstai kakavos,
1 saukstelis kepimo milteliu.
Kiausinius isplakti su cukrumi iki purios mases,supilti grietine,vel paplakti,supilti miltus ir kepimo miltelius.Viska gerai ismaisyti,tesla padalinti per puse,i viena puse pilti 3 saukstus miltu,i kita - 3 saukstus kakavos.as dar i balta dali dedu aguonu,o tamsia razinu,bet nebutina.Forma istepti sviestu,tesla pilti saukstu pakaitom,tai sviesia,tai tamsia,arba jei tingisi,tai pilti pirma viena,po to kita.Temperaturos ir kepimo laiko tiksliai nezinau,visada ziuriu is akies.Kol kepa pyragas paruosti krema:isplakti grietine su cukrumi ir citrinos rugstimi.Iskepusi pyraga perpjauti per puse,pertepti kremu,virsu taip pat aptepti kremu,papuosti.As,kai tingiu,netepu jokiais kremais,labai skanu ir be nieko.Skanaus.