Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

jei kas turit isaugta kedute tvirtinama ant remo - siulykit, nupirksim biggrin.gif
i az prasyciau smile.gif
Atsakyti
Pasakysiu savo nuomone - kedute butinai turi buti su reguliuojama nugarele, kad galetumet atlosti jei vaikas vaziuojant uzmigs, kad galvyte nekristu i prieki.

Na nebent vaikas jau labai didelis, ir nebeuzmigs vaziuojant.
Atsakyti
4u.gif Labutis
mes irgi ieskom dviracio kedutis. Gal kas turit ka pasiulyti?
Atsakyti
Ruosiames pirkti kedute ant dviracio 1,7 men. vaikuciui. Gal kas galite parasyti, kuria geriau pirkti - kedute tvirtinama ant remo, ar kedute tvirtinama ant dviracio bagazines? Kokie ju skirtumai ir privalumai naudojant? 4u.gif
Atsakyti
Mano panele 6 metų siemet jau nebetelpa i dviracio kedute tvirtinama ant bagazines nes isaugo:(((((((((
Kedute puikiai tarnavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adia3: 06 balandžio 2009 - 16:31
QUOTE(laskatarija @ 2009 04 06, 16:37)
Ruosiames pirkti kedute ant dviracio 1,7 men. vaikuciui. Gal kas galite parasyti, kuria geriau pirkti - kedute tvirtinama ant remo, ar kedute tvirtinama ant dviracio bagazines? Kokie ju skirtumai ir privalumai naudojant?  4u.gif

Tvirtinimą reikia rinktis pagal dviračio rėmą - vieniems tinka tik ant bagažinės montuojamos, kitiems tik ant rėmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 04 06, 22:41)
Tvirtinimą reikia rinktis pagal dviračio rėmą - vieniems tinka tik ant bagažinės montuojamos, kitiems tik ant rėmo  4u.gif

ant mano dviracio tinka abu variantai, tik nzn koki pasirinkti g.gif
tvirtinamas ant bagazines atrodo patikimesnis, bet turi minusa - vaika krato vaziuojatn nelygiu keliu, o tvirtinimas ant remo - tie du ploni strypai atrodo laabai nepatikimai, bet jie ''sugeria'' kelio nelyumus ir vaikas puikiai jauciasi
tik vat ka pasirinkti???? blink.gif blink.gif

as esu nusiziurejusi vat tokia, tik raudona

Wallaroo Deluxe QST

user posted image
Atsakyti
mano panasi tik tvirtinas prie bagazines. Vaikas neuzkratytas. Pliusas tas, kad esant reikalui labai greitai nusiima. O pati kedute siaip amortizuojasi gerai. Kiek tokios naudotos dabar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2009 04 07, 00:58)
ant mano dviracio tinka abu variantai, tik nzn koki pasirinkti  g.gif
tvirtinamas ant bagazines atrodo patikimesnis, bet turi minusa - vaika krato vaziuojatn nelygiu keliu, o tvirtinimas ant remo - tie du ploni strypai atrodo laabai nepatikimai, bet jie ''sugeria'' kelio nelyumus ir vaikas puikiai jauciasi
tik vat ka pasirinkti???? blink.gif  blink.gif

as esu nusiziurejusi vat tokia, tik raudona

Wallaroo Deluxe QST

user posted image

puikus pasirinkimas mirksiukas.gif
Polisport kėdutės yra sertifikuotos ir tikrai nebijok, vamzdeliai nenulūš 4u.gif Ir būtinai kartu su kėdute pirkite šalmą vaikiukui.
Papildyta:
QUOTE(adia3 @ 2009 04 07, 09:15)
mano panasi tik tvirtinas prie bagazines. Vaikas neuzkratytas. Pliusas tas, kad esant reikalui labai greitai nusiima. O pati kedute siaip amortizuojasi gerai. Kiek tokios naudotos dabar kainuoja?

tiek tvirtinama ant bagažinės, tiek ant rėmo labai lengvai nusiima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2009 04 06, 23:58)
ant mano dviracio tinka abu variantai, tik nzn koki pasirinkti  g.gif
tik vat ka pasirinkti???? blink.gif  blink.gif

Perkant sertifikuots kedutes, tikrai joks remas nenuluz. Juos ten tiek tikrinamos, kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xglobus: 07 balandžio 2009 - 09:16
QUOTE(xglobus @ 2009 04 07, 10:16)
Perkant sertifikuots kedutes, tikrai joks remas nenuluz. Juos ten tiek tikrinamos, kad  doh.gif

O ar ant bagazines ne saugiau? kokiu griuvimo ar kitu atveju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2009 04 07, 13:10)
O ar ant bagazines ne saugiau? kokiu griuvimo ar kitu atveju...  unsure.gif

Kiek as esu skaiciusi, ant remo yra saugiau, bet priezasciu dabra nebeprisimenu.
Bet manau siuolaikines tiek vienos, tiek kitos yra labai saugios.
Atsakyti