Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

Mes taip pat vis dar ieskomes kedutes dviraciui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dabar pats metas pirkt dviračio kėdutes maximoj smile.gif kaip tik šią sav. 40 % nuolaida dviračių priedams. mirksiukas.gif
Bet žinokit, iščiupinėjau aš tas Belleli (pvz. Belleli Fox Standart) - tai tokia plastmasė man pasirodė nepatikima cool.gif lankstosi, tai ką aš žinau, kaip ir baisoka, nes man atrodo dribus dviračiui ir suskiltų į aštrius šipulius blink.gif
Atsakyti
As jau irgi pastebejau, tik gaila, kad vistiek moki pilna kaina, o tik maximos pinigu gauni verysad.gif Siaip as maximoj nemegstu apsipirkineti, tai paskui specialiai tureciau dar karta vaziuoti, kad isleisciau maximos litus.. Gudruciai jie
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2009 05 05, 18:56)
Na dabar pats metas pirkt dviračio kėdutes maximoj  smile.gif  kaip tik šią sav. 40 %  nuolaida dviračių priedams.  mirksiukas.gif 
Bet žinokit, iščiupinėjau aš tas Belleli (pvz. Belleli Fox Standart) - tai tokia plastmasė man pasirodė nepatikima  cool.gif  lankstosi, tai ką aš žinau, kaip ir baisoka, nes man atrodo dribus dviračiui ir suskiltų į aštrius šipulius  blink.gif

o koios yra tos Belleli? kad tik nenusipirktume blink.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,
Bellelli tikrai yra patikimos ir saugios kėdutės, atitinkančios EN 14344:2004 standartą, Belleli laboratorijoje nuolat atliekami bandymai
Taigi jeigu kam reikia, griebkit maximoj kol yra, nes už tokią kainą tikrai niekur nenusipirksite naujos kėdutės 4u.gif Tai kaina žemiau savikainos, bet jie skaičiuoja kad atsiloš kai jūs išleisite tuos nuolaidos pinigėlius kitoms ne akcijinėms prekėms. Taigi kas nuolat apsipirkinėjat ten, tikrai puiki proga įsigyti kokybišką kėdutę už prieinamą kainą thumbup.gif
Atsakyti
apie tuos užraktus,-laikiklius jokių žinių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 05 06, 17:31)
apie tuos užraktus,-laikiklius jokių žinių verysad.gif

parašysiu į až 4u.gif
Atsakyti
wink.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolijus @ 2009 05 08, 17:25)

Nu ir ką? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur Vilniuje galima keduciu nusipirkti?nes maximoje jau neberadom verysad.gif apejome kelias dviraciu parduotuves,bet kainos kosmines ohmy.gif 200-400lt
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 05 08, 18:16)
gal kas zinote kur Vilniuje galima keduciu nusipirkti?nes maximoje jau neberadom verysad.gif apejome kelias dviraciu parduotuves,bet kainos kosmines ohmy.gif 200-400lt

Gal Gariūnų turgui ryt pasidairykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 05 08, 18:46)
Gal Gariūnų turgui ryt pasidairykit. 4u.gif

Gariunuose maciau POLISPORT (portugaliska) firmos kedutes dviraciui 140 Lt. (Jei kam aktualu - paskutinej eilej tose geltonose kioskuose). Be pribambasu - t.y. be atsilenkimos nugareles ir t.t.

Atsakyti