Mes taip pat vis dar ieskomes kedutes dviraciui

Na dabar pats metas pirkt dviračio kėdutes maximoj
kaip tik šią sav. 40 % nuolaida dviračių priedams.
Bet žinokit, iščiupinėjau aš tas Belleli (pvz. Belleli Fox Standart) - tai tokia plastmasė man pasirodė nepatikima
lankstosi, tai ką aš žinau, kaip ir baisoka, nes man atrodo dribus dviračiui ir suskiltų į aštrius šipulius

Bet žinokit, iščiupinėjau aš tas Belleli (pvz. Belleli Fox Standart) - tai tokia plastmasė man pasirodė nepatikima

As jau irgi pastebejau, tik gaila, kad vistiek moki pilna kaina, o tik maximos pinigu gauni
Siaip as maximoj nemegstu apsipirkineti, tai paskui specialiai tureciau dar karta vaziuoti, kad isleisciau maximos litus.. Gudruciai jie

QUOTE(Lolute @ 2009 05 05, 18:56)
Na dabar pats metas pirkt dviračio kėdutes maximoj
kaip tik šią sav. 40 % nuolaida dviračių priedams.
lankstosi, tai ką aš žinau, kaip ir baisoka, nes man atrodo dribus dviračiui ir suskiltų į aštrius šipulius 

o koios yra tos Belleli? kad tik nenusipirktume

Mielos mamytės,
Bellelli tikrai yra patikimos ir saugios kėdutės, atitinkančios EN 14344:2004 standartą, Belleli laboratorijoje nuolat atliekami bandymai
Taigi jeigu kam reikia, griebkit maximoj kol yra, nes už tokią kainą tikrai niekur nenusipirksite naujos kėdutės
Tai kaina žemiau savikainos, bet jie skaičiuoja kad atsiloš kai jūs išleisite tuos nuolaidos pinigėlius kitoms ne akcijinėms prekėms. Taigi kas nuolat apsipirkinėjat ten, tikrai puiki proga įsigyti kokybišką kėdutę už prieinamą kainą
Bellelli tikrai yra patikimos ir saugios kėdutės, atitinkančios EN 14344:2004 standartą, Belleli laboratorijoje nuolat atliekami bandymai
Taigi jeigu kam reikia, griebkit maximoj kol yra, nes už tokią kainą tikrai niekur nenusipirksite naujos kėdutės

apie tuos užraktus,-laikiklius jokių žinių

QUOTE(astor @ 2009 05 06, 17:31)
parašysiu į až

gal kas zinote kur Vilniuje galima keduciu nusipirkti?nes maximoje jau neberadom
apejome kelias dviraciu parduotuves,bet kainos kosmines
200-400lt

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 05 08, 18:16)
gal kas zinote kur Vilniuje galima keduciu nusipirkti?nes maximoje jau neberadom
apejome kelias dviraciu parduotuves,bet kainos kosmines
200-400lt

Gal Gariūnų turgui ryt pasidairykit.

QUOTE(astor @ 2009 05 08, 18:46)
Gariunuose maciau POLISPORT (portugaliska) firmos kedutes dviraciui 140 Lt. (Jei kam aktualu - paskutinej eilej tose geltonose kioskuose). Be pribambasu - t.y. be atsilenkimos nugareles ir t.t.