Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 17, 13:44)
Sveiki, merginos  4u.gif
Reikia jusu nuomones ax.gif  del dviracio kedutes
NOriu pirkti Polisport firmos , modelis wallaby. iki 22 kg su regijojima atlosa, nedaug naudota.
Kaip Jums  modelis? Ar ne brangiai kaip uz deveta moketi 120 lt?

http://www.dviratisp...utes_vaikui/621 naujų kainos šiame psl yra. Manau labai gera kaina, jei su ja viskas tvarkoje bigsmile.gif
Atsakyti
as maciau ta psl smile.gif , jau perziurejau visa gogle, bet kaz kaip mazai info(butent domina minusai) radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 17, 14:38)
as maciau ta psl smile.gif , jau perziurejau visa gogle, bet kaz kaip mazai info(butent domina minusai) radau ax.gif

aš irgi ieškau kėdutės, man svarbiausia, kad kuo didesniu kampu atsiloštu ir nugarėlės aukštis reguliuotųsi. Įdomu jūsų nusižiūrėtoj kėdutėj yra apgalvota vieta šalmui? Pliusas, kad su 5taškų diržais. O tie pliusai ir minusai labai priklauso nuo žmogaus poreikių, kokio amžiaus vaikas važinės.
Atsakyti
pirksime atlenkiamą kėdutę ant dviračio, pigiau nei parduotuvėje.
taip pat ieškome šalmo pusantrų metų vaikui. ax.gif
Atsakyti
Vaiku bus 1,8, del kampa atlosuma man nelabai svarbu, bet kad galima regulioti manau kad +, dirzai atrodo ne 5 tasku, a 3 (kaip nuorodoje 2 foto). A jegu ziureti ta 2 foto, kaip Jums del vietos salmuku? Visai zalia esu nes pirma karta noriu pirkti tokio daikta ax.gif .Paskambinau seimininkui, tai sako, jegu siandien paimsiu atiduos uz 100 lt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 17 gegužės 2010 - 14:04
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 17, 15:02)
Vaiku bus 1,8, del kampa atlosuma man nelabai svarbu, bet kad galima regulioti manau kad +, dirzai atrodo ne 5 tasku, a 3 (kaip nuorodoje 2 foto). A jegu ziureti ta 2 foto, kaip Jums del vietos salmuku? Visai zalia esu nes pirma karta noriu pirkti tokio daikta ax.gif .Paskambinau seimininkui, tai sako, jegu siandien paimsiu atiduos uz 100 lt. ax.gif

nelabai matosi, kad kažkas būtų panašaus. Toj vietoj, kur remiasi galvytė vieni gamintojai daro išlinkimus, kiti skyles, kiti nieko... patarčiau išsibandyti wink.gif
Pirkdami, atidžiai apžiūrėkit kėdutę su fiksatorium, neapsvaikit nuo geros kainos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2010 05 17, 15:14)
nelabai matosi, kad kažkas būtų panašaus. Toj vietoj, kur remiasi galvytė vieni gamintojai daro išlinkimus, kiti skyles, kiti nieko... patarčiau išsibandyti wink.gif
Pirkdami, atidžiai apžiūrėkit kėdutę su fiksatorium, neapsvaikit nuo geros kainos wink.gif

Taip kaina tai manau gera, a dabar jegu galima pataryma kaip reikia teisingai ta fiksatori patikrinti, nes be dviracio vaziuosiu ir be vyro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 17, 15:21)
Taip kaina tai manau gera, a dabar jegu galima pataryma kaip reikia teisingai ta fiksatori patikrinti,  nes be dviracio vaziuosiu ir be vyro blush2.gif

nuotraukose yra jis pavaizduotas, tai žiūrėkit, kad toks ir būtų. Paspauskit ir pro skylutes virbams įkišti, pažiūrėkit, ar gerai slankioja fiksatoriai ('pypsikai' tokie biggrin.gif ). Žiūrėkit ar virbų išpjovos atitinka fiksatorių vietą. Pabandykit užfiksuoti kėdutę, ar ji normaliai įsistumia, užsifiksuoja.
Atsakyti
Nu va jau ir mes turime kedute thumbup.gif , ir jau isbandeme thumbup.gif .Lengvai tvirtinasi, atlosa galima regulioti 3 padeciu, atstumas 3 ar 4 varianta, kojuciu aukstis reguliojasi.Tai manau liuks mums, liko dabar tik netingeti smile.gif vazinetis.
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 17, 19:38)
Nu va jau ir mes turime kedute thumbup.gif , ir jau isbandeme thumbup.gif .Lengvai tvirtinasi, atlosa galima regulioti 3 padeciu, atstumas 3 ar 4 varianta, kojuciu aukstis reguliojasi.Tai manau liuks mums, liko dabar tik netingeti  smile.gif vazinetis.

imeskit nuoroda kuria buten turit?

as vis dar nenusipirkau.

privalumai kad butu atlosiama, nes vaiaks megejas greit uzsnausti..
5 tasku dirzai
kad butu isformuota salmukui

kas cia dar g.gif

vyras nuziurejo ROMER uz 400, pati jos nemaciau..cia parduotuvej kazkurioj Klaip.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 05 17, 20:32)
imeskit nuoroda kuria buten turit?

as vis dar nenusipirkau.

privalumai kad butu atlosiama,  nes vaiaks megejas greit uzsnausti..
5 tasku dirzai
kad butu isformuota salmukui

kas cia dar  g.gif

vyras nuziurejo ROMER uz 400, pati jos nemaciau..cia parduotuvej kazkurioj Klaip.

http://www.dviratisp...utes_vaikui/621

foto 2, tokio pat tik spalva melyna/raudona.
Siandien apskambinau daug parduotuviu,norejau isgirsti nuomone apie kedute ir kaina ax.gif tai visur sako kad gera kedute. Tai kada apziurejau pasiulyta ne nauja, tai tikrai nustebau nes bukle thumbup.gif thumbup.gif .Ir svarbiausia kad dukra 7 metu laiminga nes galim visi dabar vaziuoti i miska tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Mes turime ir naudojame tokį "krėslą", labai patinka ir man ir jai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti