Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

Kedute turime kettler'io, man svarbu buvo, kad butu be gulimos padeties (na buna kai reguliuojasi atlosas), nes man tokia saugesne ir stabilesne atrodo, o ir nevazinejame tokiu atstumu, kad vaikuciui miegoti kedute tektu, taip pat kad tas kedutes paminkstinimas butu kuo didesnis, butu atsvaitai arba mirksiukas, patogus porankiai ir man grazi, kad butu smile.gif visus kitus kriterijus tetis tikrino smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos, turiu beda verysad.gif
rudeni nusipirkau kedute ir tik neseniai prireike uzsideti ant dviracio. ir beda ta, kad mano dviratis kalnu ir kitoks remas-butent kedute ta manoji nesitvirtina. ar yra keduciu kurios tiktu kalnu dviraciams?
Atsakyti
maniskis 5 metu vyrukas irgi ieskojom jam kedutes prie dviracio,galausiai vyras padare ant bagazines kur jam sedet,po savo sedyne pritvirtino dar viena vaira kad turetu kur laikytis.na ir gavos visai neblogas varijantas vaikui veziotis<panasei veziojas ir Zuokas savo panele ant elektrinio dviracio<buvo zurnale nuotrauka>>.viskas buvo gerai ir planavo si savaitgali istekint dar pakojukus deje nespejo....vaikas iskiso i rata koja..neluzo bet patemptos sausgysles gipsas 3-4 savaitem ir ranadai visam gyvenimui.cia pasisakiau kad jei kas sugalvos kaip mes vezioti vaika tai butinai pasirupinkit ir jo kojom.esu macius ne karta kad vaikas kedutej o kojos neprisegtos...geraiu pasimokinkit is kitu klaidu...smagios jum vasaros
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 07 03, 13:05)
sveikos mamos, turiu beda verysad.gif
rudeni nusipirkau kedute ir tik neseniai prireike uzsideti ant dviracio. ir beda ta, kad mano dviratis kalnu ir kitoks remas-butent kedute ta manoji nesitvirtina. ar yra keduciu kurios tiktu kalnu dviraciams?

yra, ziurekit kad tvirtinimas butu ne ant bagazines, o ant remo ir tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
na va nupirkom is turgaus didele kede<iki 30kg>,bet yra problema vaziuojant jauciasi kad priekis keliasi<na nera tai kad ant galinio rato vaziuociau,bet reik labiau prieki spaust>.gal kad vyro dviratis trumpas,o gal kad sedetojas 20kg na dar ir kede koki 5 kg sveria<ji senesnio modelio>.kazi ar eina kazkaip patvarkyt.ar jum taip nera?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žinot, ar ant dviračio su galiniu amortizatoriu tvirtinasi kėdutė? Anksčiau buvo užduotas toks klausimas, bet atsakymo lyg ir nebuvo g.gif

Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 08 24, 09:01)
Sveiki,
gal kas žinot, ar ant dviračio su galiniu amortizatoriu tvirtinasi kėdutė? Anksčiau buvo užduotas toks klausimas, bet atsakymo lyg ir nebuvo g.gif

Atsiprašau, radau atsakyma. Kad NE cray.gif bet turiu vilties, gal kaip nors galima?...
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 08 10, 14:36)
na va nupirkom is turgaus didele kede<iki 30kg>,bet yra problema vaziuojant jauciasi kad priekis keliasi<na nera tai kad ant galinio rato vaziuociau,bet reik labiau prieki spaust>.gal kad vyro dviratis trumpas,o gal kad sedetojas 20kg na dar ir kede koki 5 kg sveria<ji senesnio modelio>.kazi ar eina kazkaip patvarkyt.ar jum taip nera?

Nebūna dviračio kėdučių iki 30 kg schmoll.gif Jos skirtos daugiausiai iki 22 kg smile.gif Jeigu Jums sakė kitaip turguje, tai pasitikslinkite ant pačios kėdutės, turėtų būti koks nors užrašas apie galimą svorį.
Gali būti daug priežasčių, kodėl priekis keliasi. Gal dviratis nėra tinkamas išlaikyti tokį svorį, gal neteisingai pritvirtinote kėdutę, gal dar kas nors. Įmeskit nuotraukėlę, kaip pritvirtinot kėdutę.

QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 08 24, 09:01)
Sveiki,

QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 08 24, 09:24)
Atsiprašau, radau atsakyma. Kad NE cray.gif bet turiu vilties, gal kaip nors galima?...

Teoriškai negalima tvirtinti dviračio kėdutės ant dviračio su galiniu amortizatoriumi. Praktiškai esu mačiusi ir žinau, kad tikrai įmanoma kartais pritvirtinti. Visokių keistenybių galima pastebėti aplink, tačiau, kaip ir minėtas margustas pavyzdys, ne visada darymas pažeidžiant taisykles pasiteisina...
Atsakyti
QUOTE(gargantiua @ 2011 08 25, 16:07)
Nebūna dviračio kėdučių iki 30 kg  schmoll.gif  Jos skirtos daugiausiai iki 22 kg  smile.gif Jeigu Jums sakė kitaip turguje, tai pasitikslinkite ant pačios kėdutės, turėtų būti koks nors užrašas apie galimą svorį.
Gali būti daug priežasčių, kodėl priekis keliasi. Gal dviratis nėra tinkamas išlaikyti tokį svorį, gal neteisingai pritvirtinote kėdutę, gal dar kas nors. Įmeskit nuotraukėlę, kaip pritvirtinot kėdutę.
Teoriškai negalima tvirtinti dviračio kėdutės ant dviračio su galiniu amortizatoriumi. Praktiškai esu mačiusi ir žinau, kad tikrai įmanoma kartais pritvirtinti. Visokių keistenybių galima pastebėti aplink, tačiau, kaip ir minėtas margustas pavyzdys, ne visada darymas pažeidžiant taisykles pasiteisina...

va butent radau uzrasa 32kg,ji yra ketler firmos,joje vyras paveza ir 9metu vaika,galva neislenda uz atloso,o pakojai nusileidzia kad kojos buna sulenktos beveik 90 laipsniu kampu<as jau bijau blush2.gif >,senas modelis,jei sugalvociau kaip ikelt cia nuotrauka tai butinai taip padaryciau rolleyes.gif na ja kai pirkom tai nebuvo tvirtinimo bumbulo tai vyras prisuko su metaliniais ziedais<laikosi stabiliai vaziuojant zvyrkeliu>,bandem perdet ant disenio dviracio tai dingo tas priekinio rato kelimas<gal visdelto katas dviratis jis tiesiog per trumpas>.
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 17:57)
va butent radau uzrasa 32kg,ji yra ketler firmos,joje vyras paveza ir 9metu vaika,galva neislenda uz atloso,o pakojai nusileidzia kad kojos buna sulenktos beveik 90 laipsniu kampu<as jau bijau blush2.gif >,senas modelis,jei sugalvociau kaip ikelt cia nuotrauka tai butinai taip padaryciau rolleyes.gif na ja kai pirkom tai nebuvo tvirtinimo bumbulo tai vyras prisuko su metaliniais ziedais<laikosi stabiliai vaziuojant zvyrkeliu>,bandem perdet ant disenio dviracio tai dingo tas priekinio rato kelimas<gal visdelto katas dviratis jis tiesiog per trumpas>.

Kad paveža ir didesnį vaiką, tai aš tikiu, gal ir kitą vyrą užsisodintų ir pavežtų, bet viskam yra techninės galimybės ir saugumo reikalavimai, nepamirškim to, pilna aplinkui pavyzdžių, kurie kartais baigiasi kaip ir Jūsų vaikui...
Gal tai buvo užrašas kažkas panašaus į "min rear carrier load 32 kg"? Tai jis nereiškia, kad galima sodinti vaikutį iki 32 kg, o kad dviratis dar turi galimybę be važiuojančio žmogaus išlaikyti papildomą svorį iki 32 kg. Kaip pvz., jeigu važiuojantis yra 80 kg svorio, o dviračio galima apkrova yra iki 100 kg, tai jau nebegalima ant jo dėti dviračio kėdutės su vaiku, kurie kartu būtų didesnio svorio nei 20 kg, t.y. bendra dviračio apkrova neturėtų būti didesnė, nei 100 kg.
O nuotrauką talpinkit į kokį fotki.com, o paskui kelsit čia, kito būdo nežinau.
Arba man į paštą atsiųskit, parašysiu AŽ.
Atsakyti
[/quote]

Pavyko pritvirtinti ir labai paprastai. Plačiau nepasakosiu, nes būsiu apkaltinta nesirūpinimu vaiko saugumu "pažeidžiant taisykles" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 08 26, 10:19)
Pavyko pritvirtinti ir labai paprastai. Plačiau nepasakosiu, nes būsiu apkaltinta nesirūpinimu vaiko saugumu "pažeidžiant taisykles"  smile.gif

Aš tikiu, kad pritvirtinot, galima bet ką bet kur bet kaip pritvirtinti, jeigu fantazija leidžia, plačiau nesiplėsiu. Bet yra toks dalykas, kaip saugumo reikalavimai. Jeigu Jums visiškai "dzin" savo ar savo vaiko saugumas, tai "nieks kits čia nekalts...", kaip toj dainoj biggrin.gif
Jeigu kas rimčiau neatsitiks, tai geriausiu atveju, tik dviratį supergreitai sudrošit ir viskas, tik paskui nekaltinkit kažko kito, apart savęs biggrin.gif Pavyzdžių aplinkui pilna, deja...
Atsakyti