Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 05 22, 09:13)
Kad atsargines detales butu pardavinejamos, tai vargu, bet galit pabandyti uzsisakyti. Bellelli prekes veza berods vaikams.eu, parasykite jiems, uzklauskit - gal gales padeti 4u.gif

Taip vaikams.eu prekiauja beleli kedutem ir turi ta tvirtinimo detale, berods 39lt kainuoja.
Atsakyti
O cia kalbat apie weeride tvirtinamas per viduri? Kas patirtimi pasidalintu? Kaip ten minti kai tarp koju nemaza kedute?
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2013 07 08, 13:45)
O cia kalbat apie weeride tvirtinamas per viduri? Kas patirtimi pasidalintu? Kaip ten minti kai tarp koju nemaza kedute?

Maciau pora kartu vaziuojancius mieste su weeride ant remo. Kaip nekeista, atrode, lyg netrukdo. Nors maciau kaip veze vyras. Jei butu kokia smulkesne moteriske, tai gal ir trukdytu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2013 07 08, 12:45)

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 07 09, 07:58)
Maciau pora kartu vaziuojancius mieste su weeride ant remo. Kaip nekeista, atrode, lyg netrukdo. Nors maciau kaip veze vyras. Jei butu kokia smulkesne moteriske, tai gal ir trukdytu... ax.gif

Mes turime Weeride. Veža visada vyras, jis niekuo nesiskundžia, važiuojame ir kokia 30 km per dieną. Bet jei man reiktų... Aš jo dviratį pasiėmus, net nežinočiau kaip ant jo užlipti su ta kėdute (kėdutės tvirtinimo rėmelis dar virš dviračio štangos), nekalbant kad pusiausvyrą išlaikyčiau. Man rodos, kad su tokia kėdute važinėti labiau vyriškas užsiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2013 07 09, 10:10)
Mes turime Weeride. Veža visada vyras, jis niekuo nesiskundžia, važiuojame ir kokia 30 km per dieną. Bet jei man reiktų... Aš jo dviratį pasiėmus, net nežinočiau kaip ant jo užlipti su ta kėdute (kėdutės tvirtinimo rėmelis dar virš dviračio štangos), nekalbant kad pusiausvyrą išlaikyčiau. Man rodos, kad su tokia kėdute važinėti labiau vyriškas užsiėmimas.

Is pirmo zvilgnsio ir mums taip atrode. Bet mamos, tiesiog uzseskit ir pabandykite pavezinti vaikeli, nustebsite, kad su WeeRide kedute vezinti vaika yra yra daug paprasciau, nei atrodo:), jau nekalbant apie patoguma vaikui. Kadangi kedute yra labai kompatiska, ji minti netrukdo. Nu gal zemesniems gali tekti kiek nedaug placiau kojas minant laikyti. O pusiausvyra laikyti yra dar paprasciau, nei su iprastomis. Bet jei tik yra noras teveliams vezinti mazylius, pirmyn, o jus mielosios, megaukites vaziavimu dviraciu vienos!:))))
Atsakyti
Oi kaip aciu uz komentarus, nes vis sukau galva kaip ten vezioti. Reiks bandyti.
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2013 05 17, 19:31)
Sakykit, pritvirtinus prie rėmo tvirtinamą kėdutę, ar ji turi/gali šiek tiek į šonus sukiotis ar ne?
pritvirtinom sąvają ir ji "važinėja" į šonus...paveldėjom ją iš draugų, bet be vieno plastmasiuko, kur tam bloke viduj aplink rėmą dedasi. įdėjom vietoj vieno kietesnio parolono stora gabalą, kad apspaustų gerai blokas rėmą. tai gal čia bėda jog ji slankiojasi? ar būna pirkti lt dalių tokių (Belleli)? ar gal galima kaip kitaip išsisukti?
jei aišku, turi būti, kad nesisukiotų

Gerokai pavėluotai, bet gal kažkam kitam padės. Kadangi pati ieškojau (dviratį su laikikliu pavogė doh.gif ) , reikia naujos dedalės, tai jų čia yra: http://viskasvaikams...;product_id=152
Atsakyti
Mano toks klausimas: vaikui jau 4 ir jau nebepasodindi i prieki, nors jam tai labai patiko. Jau tenka pirkti kedute i gala, bet niekaip nenusprendziu kokio tvirtinimo imti: vieni sako jog ant pacios bagazines yra geri, nes tvirtinimas tvirtesnis, bet gaunasi jokios amortizacijos nera ir vaikas jaus visas duobes o ipac jo stuburas. Kiti sako jos tie kurie kabinasi ant remo galines dalies ant strypu. Jie ir amortizuoja ir nugara sveika, bet turiu draugu kuriu vaikas krito su tokio tvirtinimo kedute. Ka gi issirinkti? Koks gamintojas ar tikslus modeli?
Atsakyti
Ir man aktualu kedute keturmetei. Lyg siol veziojausi paprastoj plasmasinej kedutej ant bagazines, bet ji tik iki 18 kg. ar yra kokios kedutes vyresniems vaikams veziotis? jau pernai jausdavau , kad man ji nestabili- kazkaip nuo paaukstinimo ir svorio uznesdavo galini rata. nenoriu prarast malonuma iki to laiko, kol vaikas pats gales numint bent 10 km. nu turiu kazkaip su savim veziotis, tik kaip? g.gif
Atsakyti
yra kettler flipper ir teddy kedutes, jos tvirtinamos gale ir tinkamos iki 22kg (vaikas+bagazas).cia daugiau parasyta (mazdaug per viduri bus angliskai)
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 03 24, 18:33)
Ir man aktualu kedute keturmetei. Lyg siol veziojausi paprastoj plasmasinej kedutej ant bagazines, bet ji tik iki 18 kg. ar yra kokios kedutes vyresniems vaikams veziotis?  jau pernai jausdavau , kad man ji nestabili- kazkaip nuo paaukstinimo ir svorio uznesdavo galini rata. nenoriu prarast malonuma iki to laiko, kol vaikas pats gales numint bent 10 km. nu turiu kazkaip su savim  veziotis, tik kaip? g.gif

Musu vaikui dabar beveik keturi metukai. Iki sios smagiai vazinejomis su WeeRide dviracio kedute, bet siemet jei netilps, jau bandysime sodinti ant prijungiamo dviracio-tandemo. WeeRide internetiniame psl. raso, kad jis tinkamas nuo 4 m. vaikams. Sunus puikiai laksto su balansiniu dviratuku, megsta savarankiskuma, todel net neketiname persodinti jo i galine kedute, nes tikrai tai butu sprendimas tik kokiems metams. Vat prijungiamu dviraciu gales sau megautis iki 8 m. Manome, tai bus geresne investicija ir didesnis malonumas vaikui.
p.s. beje, 4m. vaika vezioti galineje keduteje jau yra kas...svoris nemazas, sunkiau laikyti balansa.
Atsakyti
QUOTE(Rokiukas @ 2014 03 25, 09:29)
jau bandysime sodinti ant prijungiamo dviracio-tandemo.

Mes irgi ziurinejam tandema. Tik kad ju kaina pas mus, kaip viso dviracio. O gal uzmatet kur pigiau?
Atsakyti