Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

Norėjau kažką sau gero pasidaryti, bet gal tik veltui prisidirbau doh.gif . Dirbau praėjusius metus ne visus. Kadangi "mėgstu, kai už mane bjaurius darbus padaro kiti", užsiprašiau deklaracijos per deklaracijaOK.lt. Ir ką gi - jų paruoštoje formoje parodyta, kad dirbau nuo vasario iki gruodžio mėnesio (kaip ir buvo). Bet. Rugsėjo mėnesį perėjau į kitą įmonę ir nuo ten pažymima, kad aš nedrausta valstybės lėšomis, nors iki tol buvau. Kaip čia tą paaiškinti? Ar dėl to turėsiu bėdos?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 04 10, 10:57)
Norėjau kažką sau gero pasidaryti, bet gal tik veltui prisidirbau doh.gif . Dirbau praėjusius metus ne visus. Kadangi "mėgstu, kai už mane bjaurius darbus padaro kiti", užsiprašiau deklaracijos per deklaracijaOK.lt. Ir ką gi - jų paruoštoje formoje parodyta, kad dirbau nuo vasario iki gruodžio mėnesio (kaip ir buvo). Bet. Rugsėjo mėnesį perėjau į kitą įmonę ir nuo ten pažymima, kad aš nedrausta valstybės lėšomis, nors iki tol buvau. Kaip čia tą paaiškinti? Ar dėl to turėsiu bėdos?

jei ne paslaptis tai kiek mokejote jiems? biggrin.gif tai darbas ir draustumas valstybes lesomis skiriasi,. gal but buvote studente ir baigete mokslus, todel nuo rugsejo valstybej jusu nedraudzia?
nes jei esate dirbanti , tai nera lygu draustumui valstybes lesomis. Valstybes lesomis draudziami dieninio skyriaus studentai, pensininkai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 04 10, 11:11)
jei ne paslaptis tai kiek mokejote jiems? biggrin.gif tai darbas ir draustumas valstybes lesomis skiriasi,. gal but buvote studente ir baigete mokslus, todel nuo rugsejo valstybej jusu nedraudzia?
nes jei esate dirbanti , tai nera lygu draustumui valstybes lesomis. Valstybes lesomis draudziami dieninio skyriaus studentai, pensininkai ir t.t.

39 Lt biggrin.gif
Sausį baigiau mokslus. Tą mėnesį buvau drausta, kaip rašo valstybės lėšomis. Vasarį prisiregistruoju darbo biržoje ir greit pradedu dirbti ir iki rugsėjo aš vis dar drausta valstybės lėšomis. Po to pereinu į kitą įmonę (grynai popierinis perėjimas, dukterinė pirmosios įmonės įmonė) ir kažkodėl jau nebesu likusius mėnesius drausta valstybės lėšomis. Tai gal aš išvis tą laikotarpį nebuvau drausta? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 04 10, 11:23)
39 Lt biggrin.gif
Sausį baigiau mokslus. Tą mėnesį buvau drausta, kaip rašo valstybės lėšomis. Vasarį prisiregistruoju darbo biržoje ir greit pradedu dirbti ir iki rugsėjo aš vis dar drausta valstybės lėšomis. Po to pereinu į kitą įmonę (grynai popierinis perėjimas, dukterinė pirmosios įmonės įmonė) ir kažkodėl jau nebesu likusius mėnesius drausta valstybės lėšomis. Tai gal aš išvis tą laikotarpį nebuvau drausta? g.gif  doh.gif

tai jus supraskit skirtuma tarp dirbanti ir drausta valstybes lesomis.
http://www.vlk.lt/vl...age=info&id=122 cia sarasas kada draudziama valstybes lesomis
jei dirbate pagal darbo sutarti, tai esate draudziama kaip dirbanti, bet ne valstybes lesomis.

buna atevju, kai galite buti draudziama du kartus, pvz jei esate dieninio skyriaus studente, esate draudziama valstybes lesomis, ir jei tuo paciu laiku dirbate, tai dar esate draudziama kaip dirbanti (tai yra atskaiciuoja is jusu atlyginio).

jei tik dirbate, bet nepatenkate i draudziamuju valstybes leosmis sarasa, tada esate drausta tik kaip dirbanti, bet nesate drausta valstybes lesomis. bet del to neatsiranda preivole moketi savaravkiskai, nes jums isskaciuoja mokescius si atlyginimo
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 04 10, 11:41)
tai jus supraskit skirtuma tarp dirbanti ir drausta valstybes lesomis.
http://www.vlk.lt/vl...age=info&id=122 cia sarasas kada draudziama valstybes lesomis
jei dirbate pagal darbo sutarti, tai esate draudziama kaip dirbanti, bet ne valstybes lesomis.

buna atevju, kai galite buti draudziama du kartus, pvz jei esate dieninio skyriaus studente, esate draudziama valstybes lesomis, ir jei tuo paciu laiku dirbate, tai dar esate draudziama kaip dirbanti (tai yra atskaiciuoja is jusu atlyginio).

jei tik dirbate, bet nepatenkate i draudziamuju valstybes leosmis sarasa, tada esate drausta tik kaip dirbanti, bet nesate drausta valstybes lesomis. bet del to neatsiranda preivole moketi savaravkiskai, nes jums isskaciuoja mokescius si atlyginimo

is streso manau netaip parase turejo omeni kad dirbo ir turejo but mokesciai mokami kaip dirbanciajai. nepykim dar neto pridarom is streso o cia. juk negalim but visa laika tik protingi reikia ir atsipalaiduot biggrin.gif
visakas ten turetu but gerai. prisijunkite prie savo vmi ir paziurekite ka raso pazymoje ar buvote drausta
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 04 10, 10:23)
Tai gal aš išvis tą laikotarpį nebuvau drausta? g.gif  doh.gif

prisijunkite prie VMI per savo banka, atsidarykit "Trečiųjų asmenų Valstybinei mokesčių inspekcijai pateiktų duomenų pažyma".

ten kur yra irasas apie draustuma, yra Duomenu detalizavimas (dvi eilutes). jei bent vienoj eilutej parasyta "taip", tuomet viskas su jumis tvarkoj
Atsakyti
Sveiki,

ne nu jau visai aš čia... doh.gif Kur per SEB rasti "Trečiųjų asmenų Valstybinei mokesčių inspekcijai pateiktų duomenų pažyma"??
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2012 04 10, 14:45)
Sveiki,

ne nu jau visai aš čia...  doh.gif  Kur per SEB rasti "Trečiųjų asmenų Valstybinei mokesčių inspekcijai pateiktų duomenų pažyma"??
Ačiū.

Kur pazymos,kur deklaracija pildet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 balandžio 2012 - 13:50
Radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 10, 08:30)
na kai ir rasiau L priede turi buti surasyti visi duomenys: suma, draudimo pavadinimas, kas apdraustas, ir kodas draudimo.
zinoma viskas turi buti nurodyta ir pazymoje kad yra tas draudimas(visi tie patys duomenys ir paskutineje grafoje kad perkelta)

labai dėkui, ieškosiu 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,mamai darbe padare deklaracija..sian tiesiog uzejau i eds puslapi ir ten kur formos,deklaraciju istorija..soniuke parasyta: perziureta,nei priimta nei panasiai..ar cia taip turi buti? 4u.gif Issiusta apie kovo 16.El pastas nebuvo paskelbtas.
Atsakyti
dar toks klausimelis, jei pildziau deklaracija uz 2008, 2009 tai turbut paskutine eile ismokes? pirma moko uz 2011?
Atsakyti