Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 04 12, 18:38)
O man patarkit: mano vaikams 18 ir 6 metai, tai už pirmą jau nepriklauso? Bet dar mokosi mokykloje...

Vyras nedirba.

O dar neaišku kuo skiriasi: Faktiškai pritaikytas NPD ir faktiškai pritaikytas PNPD (šitas mano pažymoje – 1800, ar tai teisingai)
Atsakyti
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 04 12, 19:51)
O dar neaišku  kuo skiriasi: Faktiškai pritaikytas NPD ir  faktiškai pritaikytas PNPD (šitas mano pažymoje – 1800, ar tai teisingai)

teisingai,uz vaikus jums su vyru per puse po 1800
Papildyta:
QUOTE(OLgaA @ 2012 04 12, 19:49)
sakykite prasom, o jei uz 2010, 2009 ir tarkim uz 2008 m. nebuvo pateiktos deklaracijos, jei dabar pateikti (butent del to 17 langelio), ar bus sumoketi pinigai ir uz 2010, 2009 ir 2008 m., ar tik uz 2011?  4u.gif
aciu uz atsakyma
ai, ir dar o per kiek laiko sumoka pinigus po deklaracijos uzpildymo, apdorojimo, na ir t.t....na daugmaz... ax.gif  4u.gif aciu 4u.gif

Bus sumoketi pinigai uz visus situos metus,po kurio laiko neaisku,galit ir po savaites gauti ir po menesio ir po 2-ju,terminas 90 dienu.
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2012 04 12, 19:02]
teisingai,uz vaikus jums su vyru per puse po 1800
Papildyta:

Dėkui už operatyvų atsakymą 4u.gif

O jei vyras nedirba, tai galiu pildyti 3600 į 17 laukelį ir gausiu pinigėlių?

O iki kokio vaiko amžiaus turėsiu lengvatą?
Atsakyti
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 04 12, 18:51)
O dar neaišku  kuo skiriasi: Faktiškai pritaikytas NPD ir  faktiškai pritaikytas PNPD (šitas mano pažymoje – 1800, ar tai teisingai)

jei vyras nedirba ir jokiu apmokestinamuju pajamu negauna tai jus galit 3600 i 17 langeli rasyti.

NPD - pagrindinis neapmokestinamas pajamu dydis, priklausnatis nuo pajamu dydzio. faktiskai pritaikytas - toks koki jums paskaiciavo pvz, buhaltere darba alga skaiciuodama. taikytinas - toks, koks realiai jums priklauso.
PNPD - papildomas neapmokestinamas pajamu dydis, kuris priklauso auginantiems vaikus iki 18 metu arba kol jie mokosi dienineje bendrojo lavinimo mokykloje (priklausomai nuo to, kas ivyksta veliau)
jei taikytinas (15 ir 17 langeliu suma) skiriasi nuo faktiskai pritaikyto atsiranda galimybe kazka susigrazinti (arba tenka primoketi)
Atsakyti
Ačiū, Gemma

Dabar tik nesuprantu, kaip elektroninėje peržiūrimoje deklaracijoje pašalinti man nereikalingus deklaracijos lapus, nes jų nepildau, o pašalinti nemoku. Kiek kokių puslapių pildyti, jei turi tik atlyginimą, nieko daugiau neužsiimi? Ir kelintam puslapyje tas 17 langelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rami_Ledi: 12 balandžio 2012 - 19:52
o ka daryt, jei as viena menesi esu nedrausta, tai 46 langeyje -72 Lt, o 33 tai pliusas.
Tai as uzpildziau deklaracija kad grazintu 33langelyje esancia suma, o kaip man tuos 72lt sumoket, ar gal jie iskarto nusumuos kai grazins?
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2012 04 12, 22:04)
o ka daryt, jei as viena menesi esu nedrausta, tai 46 langeyje -72 Lt, o 33 tai pliusas.
Tai as uzpildziau deklaracija kad grazintu 33langelyje esancia suma, o kaip man tuos 72lt sumoket, ar gal jie iskarto nusumuos kai grazins?

grazins skirtuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 04 12, 20:49)
Ačiū, Gemma

Dabar tik nesuprantu, kaip elektroninėje peržiūrimoje deklaracijoje pašalinti man nereikalingus deklaracijos lapus, nes jų nepildau, o pašalinti nemoku. Kiek kokių puslapių pildyti, jei turi tik atlyginimą, nieko daugiau neužsiimi? Ir kelintam puslapyje tas 17 langelis?

17 laukelis 1 psl.
O kuriuos jums nereikia puslapius,tai spaudziat ant to puslapio ir virsuj spaudziat trinti x
Papildyta:
QUOTE(uogytee @ 2012 04 12, 22:04)

numinusuos.
Atsakyti
Inesad,aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pažiūrėjau savo preliminarią deklaraciją ir ten nėra jokių duomenų iš vienos darbovietės, ar gali būti, kad jie dar patys nepateikę informacijos?? Kaži iki kada turi ar turėjo visos įmonės pačios visus duomenis pateikti?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 13, 10:56)
Sveikos, pažiūrėjau savo preliminarią deklaraciją ir ten nėra jokių duomenų iš vienos darbovietės, ar gali būti, kad jie dar patys nepateikę informacijos?? Kaži iki kada turi ar turėjo visos įmonės pačios visus duomenis pateikti?

turejo ateikti iki vasario 15d
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 04 13, 11:38)
turejo ateikti iki vasario 15d

Ačiū, tai labai įdomu kaip yra tada, negi net nebuvau oficialiai įdarbinta, ar taip gali būti
Atsakyti