Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažujų stebuklėlių pavasarinė trobelė

QUOTE(Damute* @ 2012 04 11, 23:09)
Žinok, ką tik susigundžiau ir nusipirkau  doh.gif iš amazono. Na gi nuolaida nebloga ČIA
Ai pagalvojau, tikrai bus paprasčiau blush2.gif Būsiu užtikrinta, kad pagaminau kaip reikia viską biggrin.gif

levanda is cia pirko, as- is kids.lt mirksiukas.gif panasi kaina, tik dar nenaudojau, nes kiekiai musu dar mizerni biggrin.gif bet greitai turbut ir sau kartu gaminsiu, nes lieku be pietu pastoviai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 04 12, 08:55)
Tai jie iki puses metu.iki 9 kg,o mes turbut kita men jau 9 sversim blush2.gif o gaila ,noretusi dar pora men panauduoti ax.gif 
P.S laikysim laikysim thumbup.gif

oho, drutuoliukes bigsmile.gif mes tik virs 7 biski, bet jau supyne ir mums nepatinka, nors iki pusmecio saziningai kasdien tarnavo biggrin.gif dabar miegam tik lauke arba masinoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loraimitz @ 2012 04 12, 12:50)
kad dar nee zinokit, reikia dabar man duphastono , kad sureguliuotu mmm, o tada kai prasides mmm, tai israse kazkoki Letrozoli..du IUI kai darem, tai tokio vaisto negirdejau dar...dabar matyt pakeite..bet jau kaina jo  doh.gif internete ziurejau, tai nuo 300-500Lt..kosmaras...bet vaistams surinksiu pinigeliu...reikia surinkti...o tada bandysim patys namu darbus tikslingai atlikt...jei nepasiseks, tai nzn...liudna bus, nes kolkas IUI pinigu nera  verysad.gif

Rasau trumpai nes is mob,nemegstu...jei reik duphastono,sakyk atsiusiu.turejau likusio dezute.tik skubiai negaliu,bet kita sav iki pasto daeiciau.
Atsakyti
Sveikos,
Kam menesiukai sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 04 11, 17:39)
Mamytes, gal galit patarti? norim mazajai nupirkti gultuka, koki patartumet rinktis?

Mes paveldejom toki fisher price su suniuku, tai super patiko vaikui bigsmile.gif Pirmais menesiais vibro labai ramino, po to kai matyt normaliai pradejo tai pradejo patikti suniuko kraipoma galva ir melodijos, galiausiai mosikuodavo, dukdavo pagal tas melodijas biggrin.gif Labai gerai atsipalaiduot ten jamm sekesi - is karto pakakodavo hihihi.gif Dabar jau tik ryte pagroju jam muzikytes, greiciau pakakoja tada hihihi.gif ir paspardo tokius barskancius bumbulus, o entuziazmo labai neliko, jau reikia kad kas ji nesiotu, matyt daugiau vis norisi hihihi.gif
Toks pas mus ax.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 04 12, 08:34)
Ir dar klasimukas,kaip dabar rengti vaika,kai silta? doh.gif man vis atrodo,kad jai per silta,nebezinau,nei kokia kepure,nei kokia striuke ar ka? ar dedat kokia antklode ant virsaus? ax.gif

As tai vis dar ziemini kombinzona blush2.gif Na bet po apacia tai tik pllona sliauztuka ax.gif Dabar vis dairausi i tokia striukyte, biski dar didoka jinai o ir per plona biski man atrodo, laukiu kol bus 15 laipsniu g.gif

Loraimitz, tu paklausinek pas nestuke.gif as jau senai savo likucius atidaviau, kai nestuke.gif buvau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 12 balandžio 2012 - 15:55
Ale ir tilu pas mus Pavasaris visos mamos su vaikuciais lauke smile.gif Mes irgi sian isbuvom 3,5 val mano pupa visa laika ismiegojo, o kai pabudo mano parejom niamnioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 04 12, 16:16)
Ale ir tilu pas mus Pavasaris visos mamos su vaikuciais lauke smile.gif Mes irgi sian isbuvom 3,5 val mano pupa visa laika ismiegojo, o kai pabudo mano parejom niamnioti  rolleyes.gif

Maniskis tai muistesi vezime, turbut per silta buvo, tai vis nurenginejau po truputi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 12, 16:27)
Maniskis tai muistesi vezime, turbut per silta buvo, tai vis nurenginejau po truputi doh.gif

Gal per siltai rengi? wink.gif
as tai jau pavasarine kapuryte, pavasarinis-rudeninis kombis po apacia tik slauztai, na ir uzkloju dar ax.gif Jau istraukiau is spintos pavasarini komplektuka j\kelnytes ir striukyte ale man atrodo kad per plonas jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 04 12, 16:36)
Gal per siltai rengi? wink.gif
as tai jau pavasarine kapuryte, pavasarinis-rudeninis kombis po apacia tik slauztai, na ir uzkloju dar  ax.gif Jau istraukiau is spintos pavasarini komplektuka j\kelnytes ir striukyte ale man atrodo kad per plonas jis blush2.gif

Gal blush2.gif Dabar kitaip jau rengsiu ax.gif Tik vat dabar galvoju, ka man reiks vietoj kombio isigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 04 12, 16:41)
Gal blush2.gif Dabar kitaip jau rengsiu ax.gif Tik vat dabar galvoju, ka man reiks vietoj kombio isigyt g.gif

yra ivairiu ir plonyciu kombiu, arba strukyte kokia juk visvien uzkloji tai kojites nesusals wink.gif

As savaiskiai tai jau imu ir atsigerti, sian labai prireikei nes pabudo ir pradejo verkslenti o atsigerus vel labai greitai uzmigo biggrin.gif

Tiesa maniske tokia snekorka neuzsiciaupdama beveik sneka tia tia'' arba "ba ba'' aisku dar nesamoningai bet iseina taip tikroviskia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 12 balandžio 2012 - 16:48
Dar karteli dekui, kad pasidalinote patirtimi del gultuku 4u.gif

O as jau plonesne viena kepuryte dejau, bet vilkau kombinezona ant plono sliauzto, plonas kojinytes dejau...ir tai man dukryte visa sukaitus buvo...neisivaizduoju kaip rengti...o ir siandien ant saules tikrai buvo daugiau nei 15 laipsniu silumos...
Atsakyti
Dėl parėdų, tai mes jau senai su pavasariniu kombinezonu lakstom. Nors ir sniegai dar buvo, vis viena dėdavau jau plonesnį, tik po apačia uždėdavau šiltesnį megztinuką.
Bet mūsų vaikiukas lakstantsi pats daug. Kurie nevaikšto dar, tai aišku gal reikia ir šilčiau kiek rengti. bet dabar tai jau viai atšilo thumbup.gif
Mes apskritai esam labiau linkę ją pagrūdinti. Ji pas mus ir ryte vakare po namus laksto nuoga. Kas svarbiausia - jai patinka - aprengti neina doh.gif Nepasakyčiau kad pas mus Afrika, kambariuose apie 20-21 šilumos visur.
Ir patys matom, viakas niekuo neserga.
O turiu artimųjų tarpe pavyzdžių, kai labai jau apkamšyti vaikšto, suprakaitavę, vėjukas pūsteli ir serga ištisai.
Mums šiandien graži data 1 metukai 11 mėnesių ir 1 diena :wub:

Ryt prasidės nujunkimo košmaras
Visgi pati gražiai neatsisakė, nros jau ir po truputį pavykdavo. Rytoj važiuoju nakvoti pas mamą, o saulutė liks su tėčiu. Žinau bus ašarų, bus visko, bet kaip nors. Ryte grįšiu, vakare vėl išvažiuosiu. Reikia jau baigti šį reikalą, nes išvargino mane labai jau. Naktimis ištisai kas valanda tai vieną papą, tai kitą duok doh.gif Savo tikslą pasiekiau, maitinti dukriuką iki 2 metukų. Tuoj kraustymasis laukia iš namo, tai norim iki to laiko nros šitą reikalą susitvarkyti.
Nepavydžiu tėtukui šį savaitgalį doh.gif wacko.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti