Atsizymiu uz vakar

na tai ir as atsizymesiu
tik va,ar jus darot karta per diena,ar daugiau? ir ar svarbu kada daryti?as tai darau ryte atsikelusi

QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 16, 12:25)
na tai ir as atsizymesiu
tik va,ar jus darot karta per diena,ar daugiau? ir ar svarbu kada daryti?as tai darau ryte atsikelusi 

Manau nera skirtumo, kiekviena pasirenkam sau geriausia laika pagal galimybes

QUOTE(krista08 @ 2012 04 16, 11:14)
Manau nera skirtumo, kiekviena pasirenkam sau geriausia laika pagal galimybes
As pvz ryte neturiu laiko 

Na tik galvoju gal reikia kelis kartus per diena tuos pratimus daryti

QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 16, 18:12)
Na tik galvoju gal reikia kelis kartus per diena tuos pratimus daryti
gal rezultatas matysis greiciau

Sveika, jei neklystu raumenys pasikrauna kiek gali, o po to daryk ndares viskas veltui, nebent nori deginti kalorijas. Kazkas buvo rase kada geriausia sportuojant t.y. pradejus sportuoti po kkik laiko reikia raumenukus ryskint,kada kalorijas degint ir pan. bet nepamenu kas.

Man kaulus lauzo, jauciu persalimas i durelias beldziasi, tai si vakara isirangysiu i lova ir nieko neveiksiu.

Jau po sporto

QUOTE(Gioia @ 2012 04 16, 16:29)
Sveika, jei neklystu raumenys pasikrauna kiek gali, o po to daryk ndares viskas veltui, nebent nori deginti kalorijas. Kazkas buvo rase kada geriausia sportuojant t.y. pradejus sportuoti po kkik laiko reikia raumenukus ryskint,kada kalorijas degint ir pan. bet nepamenu kas.
Man kaulus lauzo, jauciu persalimas i durelias beldziasi, tai si vakara isirangysiu i lova ir nieko neveiksiu.

aciu uz atsakyma,Gioia

QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 16, 20:44)
aciu uz atsakyma,Gioia
tai jau man uzteks ir vieno karto per diena
truputis dienos,truputis sporto ir rezultatas turetu buti 

Pamatysi tikrai pasimatys.
O man si ryt ryta tokia jegine nuotaika. Tai siandien laukia sportas visu pajegumu. Visu pirma pabudau ir ka nebelyja, salulyte zeme ridinejasi, tai ir nuotaika pagrejo. Po to varau i vonia, ziuriu i veidrodi ir matau save labai sukudusia

jau po 8min mankstos

As darau pratimus ryte tusciu skrandziu, tik kavos bunu atsigerus, tada dusas ir pusryciai. Pas mane virsutinis presas jau toks visai nieko tik tas apatinis nervuoja vis dar kabo

QUOTE(kuckudukas @ 2012 04 17, 12:40)
As darau pratimus ryte tusciu skrandziu, tik kavos bunu atsigerus, tada dusas ir pusryciai. Pas mane virsutinis presas jau toks visai nieko tik tas apatinis nervuoja vis dar kabo 

Jo,su tuo apatiniu sudetinga

Atsizymiu