QUOTE(Ramune! @ 2012 04 03, 21:46)
Labai aciu uz info

to dar nezinojau. Vynuoges ir nektarinus labai megstu, bet teks atsisakyti ir ju. Juk ne tiek ir ilgai, tik 9 men...

Obuolius taip pat megstu, tai nors jie liko

Nors ko as tik nemegstu is vaisiu

Dabar galvoju braskes prasides, bet kiek zinau tai vaikuciam irgi nelabai duoda ju, tai turbut irgi alergizuoja
Nėra už ką
Braškes, tai aš valgiau, labai norėjosi gaivumo. Tik aš irgi sakau, kad geriau lietuviškos.
Na, o šiaip, tai tiesiog reikėtų valgyti visko su protu, ir vengti maisto su dažikliais, kur daug chemijos. Nors jos yra beveik visur

Nežinau, kaip su arbūzais, bet juos valgiau, nes buvo tokio karštumo vasara, kad be jų niekur

Nebijok ir vynuogės, nektarino, persiko retkarčiais. Gali numirkyt sodos tirpale valandėlę. Ir gerk daug paprasto vandens
Turbūt žinai, kad negalima termiškai neapdorotų pieno ir mėsos produktų. Aš nėštumo pradžioj kapojau vytintą dešrą, prisipirkusi šliosų, o kai sužinojau, tai vyrui viską sumaitinai ir daugiau nepirkau
Pienas, sūriai ir varškė turi būti pasterizuoti, apdoroti, o mėsa - virta, karštai rūkyta, kepta. Čia dėl salmoneliozės ir
lizteriozės
Pravedžiau paskaitėlę

Bet ji turėtų būti ne šitam, o nėštukių skyrelyje, tad daugiau negadinsiu eterio. Bėk pas nėštukes į gretimą skyrelį, ten tavęs tikrai laukia - įtrauks į sąrašėlį