Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 28, 11:40)
Merginos, gal patarsite ir man darbo reikalais mirksiukas.gif Ką tik grįžau iš direktoriaus, mane pakėlė pareigose thumbup.gif  Kiek reikia būti laiko išdirbus, kad motinystės atostogas gaučiau didesnes? Čia aš labai optimistiškai žiūriu į būsimą IUI ir iškart skaičiuoju pinigėlius victory.gif
Darbe stažas nemažas, bus 10 metų jau doh.gif , bet naujose pareigose kiek reikia būti išdirbus, ar užteks pusę metų? g.gif

Jautruole, sveikinimai su naujom pareigom 4u.gif
Aš irgi panašiai elgiuosi: dirbu per du darbus (buvo, kad ir trijuose dirbau), o iš uždirbtų pinigų reikia ir mokesčiams, ir gydymui, ir dar pavalgyt norisi. Bet tuo pačiu galvojau ir apie tai, kad didesnis darbo krūvis ir didesnis atlyginimas sąlygoja automatiškai ir didesnes motinystės išmokas. Va tokia mano kasdienybė ir realybė. Ir man atrodo, kad tai normalu. Dabar dirbu ir uždirbu daugiau, o tai yra investicija ir šiai dienai, ir ateičiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 28 kovo 2012 - 13:17
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 28, 12:58)
Visu pirma sveikinu su paaukstinimu.. 4u.gif  Save realizuoti yra ne ka mazesnis pasiekimas  4u.gif  mirksiukas.gif

Mergaites, tikrai, kam Jus cia taip uzsipuolete Jautruole.. kiekvienam zmogui yra svarbi ju finansine padetis.. ir jei ja galima pasigerinti, tai kodel gi to nepadarius.. juolab viskas nutiko atsitiktinai..

man atrodo bus skaiciuojama nuo Tavo isejimo i atostogas.. pvz. pastoji kova.. iseini i dekreta rugpjuti.. tai tau skaiciuotu pajamas nuo 2011 08 iki 2012 07 .. pataisykite, jei klystu..  doh.gif

Ačiū, Triosss, o tai bijojau belįsti į temutę, kad vėl negaučiau maišu per galvą blush2.gif Gerai, kad buvo pietų pertrauka ir pasivaikščiojau grynu oru, o tai net rankos drebėt pradėjo po kelių pasisakymų unsure.gif
Kaip bus taip, kad tik būtų...
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 28, 13:14)
Jautruole, sveikinimai su naujom pareigom 4u.gif
Aš irgi panašiai elgiuosi: dirbu per du darbus (buvo, kad ir trijuose dirbau), o iš uždirbtų pinigų reikia ir mokesčiams, ir gydymui, ir dar pavalgyt norisi. Bet tuo pačiu galvojau ir apie tai, kad didesnis darbo krūvis ir didesnis atlyginimas sąlygoja automatiškai ir didesnes motinystės išmokas. Va tokia mano kasdienybė ir realybė. Ir man atrodo, kad tai normalu.  Dabar dirbu ir uždirbu daugiau, o tai yra investicija ir šiai dienai, ir ateičiai.

Ačiū, Pusniuke, ir tau, gerai, kad yra ir suprantančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 28, 14:13)
Klausykit, pradėjot čia apie tuos draudimus kalbėti?  g.gif Aš irgi esu nedirbanti, bet man kažkaip aiškino, kad kol esi mažamečio vaiko mama iki 18 metų, tai ir esi drausta?  g.gif Ar klystu? Vat pasiskambinsiu į ligonių kasas.

Nulek i ligonine, ten ligoniu kasoje priduok savo pasa ir vaiko gimimo liudijima ir per savaite laiko padarys tau MEDICAL CARD ir tau, ir vaikui. Tai yra Europos Sajungoje galiojhantis draudimas. Su situo pazymejimu tau suteikiamos visos privalomosios medicinines paslaugos. Bet tik privalomosios. O pvz jei noresi kazko daugiau ir vaikas bus virs 3 metu, jau tektu moket. As visai seimai esu isemusi tas plastikines korteles, nes mes daug vazinejame, daug keliaujame, o bet kokioje kitoje salyje pakliuvus i mediku rankas jie pirmiausia ir papraso tos medical card korteles. Ji nieko nekainuoja, tik deja, ne visi apie ja zino.
Tokias isduoda pas mus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 28, 14:22)
Nulek i ligonine, ten ligoniu kasoje priduok savo pasa ir vaiko gimimo liudijima ir per savaite laiko padarys tau MEDICAL CARD ir tau, ir vaikui. Tai yra Europos Sajungoje galiojhantis draudimas. Su situo pazymejimu tau suteikiamos visos privalomosios medicinines paslaugos. Bet tik privalomosios. O pvz jei noresi kazko daugiau ir vaikas bus virs 3 metu, jau tektu moket. As visai seimai esu isemusi tas plastikines korteles, nes mes daug vazinejame, daug keliaujame, o bet kokioje kitoje salyje pakliuvus i mediku rankas jie pirmiausia ir papraso tos medical card korteles. Ji nieko nekainuoja, tik deja, ne visi apie ja zino.
Tokias isduoda pas mus:
user posted image

Turiu tokią smile.gif
Ją išduoda kiekviename mieste ligonių kasose. Net nereikia laukti ilgai. Padaro iškart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 28 kovo 2012 - 13:25
QUOTE(ekonomija @ 2012 03 28, 14:13)
čiajau ne visai įtemą, bet Orchiduke nesuprantu  g.gif kam jums ta darbo birža, mama draudžiama kol turi 2 nepilnamečius vaikus (ne taip parašiau prieš tai, kad mažamečius) tai jūs gal į biržą stojot, kad tą "biuliotenio" išmoką gaut? nes tokiu atveju moka darbo birža, tai šiuo atveju gautus, kad ir jūs skaičiuojat pinigėlius  blush2.gif  4u.gif

Draudziama tik privalomuoju, o tokia laparoskopija buvo mano uzgaida ir uz ja buciau turejusi moket. Atsistojau, nes pasiklausiau gydytojos ka daryt. Toliau- NEGAVAU ir NEGAUNU is darbo birzos nei cento, nes atsistojau penktadieni, o kita antradieni operacija, si penktadieni uzsidarau biuleteni ir iseinu lauk is darbo birzos. Viskas. Man tikrai nereikia ju pinigu, lai atiduoda kam jie reialingesni.
Kaip ir nesikreipiau del jokiu soc.paramos pinigeliu ir dar kazko. As skaiciuoju tik tai, ka mes uzsidirbame patys smile.gif Man uz biuleteni niekas nemokes, nes as paskutini karta oficiliai dirbau pries 4 metus tik, toliau auginau mazaji namie, nedirbau, i jo motinystes ismokas nepretendavau ir aplamai mano realios pajamos buvo gautos pries 4 m paskutini karta tik. Kodel man LDB turetu kazka moket? Abejoju. Nes as ten net neturiu ko eit, biuleteni uzdarys gydytoja, o as tik paskambinsiu i birza ir pasakysiu, kad mane isbrauktu is sarasu.
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 28, 14:24)
Turiu tokią smile.gif
Ją išduoda kiekviename mieste ligonių kasose. Net nereikia laukti ilgai. Padaro iškart.

Tik kai turi vaiku, iki kol maziausiajam sueis 18 metu, tu esi drausta privalomuoju sveikatos draudimu, net jeigu nedirbi. Jei vaiku neturi, kitos salygos. O vyrams dar kitos aplamai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir as noreciau istoti i jusu gretas, su vyru 2 metus niekaip nesulaukiam gandru, prisidariau tyrimu visokiausiu kaip ir viskas normaliai tik vienas tyrimas neatsimenu kaip vadinasi sake blogas, kazko yra tik 6 o turetu but 30 lygtais, vienu zodziu skaitosi policistines kiausides, nors MM reguliarios ir viskas kaip ir gerai, viena karta sake kad ivyksta ovuliacija o dbr sako kad ne nu vienu zodziu nelabai suprantu, israse gert Dupho ir Clostybergeno. Norejau pasiteirauti ar kam nors yra padeje sie vaistai pasiekt tikslo?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 27, 18:01)
Na as jau po apziuros  ax.gif 

viskas tvarkoj!!!  nestuke.gif  gemaline puslyte gimdoje  bigsmile.gif  wub.gif  Atitinka 5 savaites, bet man tai pagal jokius skaiciavimus taip nesigauna  smile.gif  nes O buvo kokia kovo 2 d. Bet ne tai svarbiausia. Svarbu viskas gerai  smile.gif

Daug daug dar nedrasiu virusiuku Jums visoms  nestuke.gif  wub.gif 

Kitas susitikimas bus po 2 savaiciu, tada jau tureciau matyti ir sirdute  wub.gif  O kol kas gine liepe nenutraukti Dupho ir Dexametazono, tik Estrofema mazinti. Iki siol geriau po 1 tablete per diena, tai dabar savaite po puse ir po to visai nutraukti.

Esu labai labai laiminga  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kad tik neprasisnekeciau. Bet laikysiu savo zirniuka, saugosiu ir nepaleisiu visus 9 men  wub.gif

dar karteli didziausi sveikinimai jums..aukit diduciai...Visoms linkiu to paties... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2012 03 28, 15:15)
dar karteli didziausi sveikinimai jums..aukit diduciai...Visoms linkiu to paties... wub.gif  4u.gif

Labai aciu wub.gif wub.gif wub.gif

Arsios diskusijos uzvire cia pas jus smile.gif As neturiu darbo, bet jei Dievas duos, turesiu maza stebukleli. Man dabar tai yra svarbiausia. Bet nesmerkiu ir netgi suprantu tas, kurios viska paskaiciuoja. Jau kaip sakiau, kai kam as keistai turbut pasirodysiu, kai suzinos, kad netekau darbo ir laukiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Saimina @ 2012 03 28, 14:38)
Sveikos merginos ir as noreciau istoti i jusu gretas, su vyru 2 metus niekaip nesulaukiam gandru, prisidariau tyrimu visokiausiu kaip ir viskas normaliai tik vienas tyrimas neatsimenu kaip vadinasi sake blogas, kazko yra tik 6 o turetu but 30 lygtais, vienu zodziu skaitosi policistines kiausides, nors MM reguliarios ir viskas kaip ir gerai, viena karta sake kad ivyksta ovuliacija o dbr sako kad ne nu vienu zodziu nelabai suprantu, israse gert Dupho ir Clostybergeno. Norejau pasiteirauti ar kam nors yra padeje sie vaistai pasiekt tikslo?

Sveika prisijungusi ir greito rezultato 4u.gif

Man pasiseke su siais vaistukais, bet is 7 ciklo... Per ta laika turejau dar ir laparoskopija ir 1 IUI.
Atsakyti
Tai man turbut ir viso sio vargelio pradzia....
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 28, 15:49)
Tai man turbut ir viso sio vargelio pradzia....

Jei mmm reguliarios, O vyksta, tai tikrai neturetu prireikti daug laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kneziauskiene, kaip tu laikaisi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 28 kovo 2012 - 14:57
sveikos damos smile.gif as laikausi gerai, kol kas jokiu naujienu nera, tik balandzio 4 diena pas klima. smile.gif td bus naujienu smile.gif ramune super naujienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 28, 16:06)
sveikos damos smile.gif as laikausi gerai, kol kas jokiu naujienu nera, tik balandzio 4 diena pas klima. smile.gif td bus naujienu smile.gif ramune super naujienos wink.gif

Tikiuosi, kad skaiciukai tik auga wub.gif
Atsakyti