Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

QUOTE(Sumi @ 2012 03 29, 14:10)
Kristule27  tau kokiu bedu yra kad taip nereguliarios ?

niekaip man nepasako kokios bedos, mes manome kad paveldejimas is mamytes verysad.gif nuo pat pirmu dieneliu taip buvo.... buvo prirase man kontraceptiku bet pagerus pirma menesi issipuciau kaip balionelis ir poto meciau tai dabar jau labai ilgai naturaliu budu saugojausi ax.gif va o paskutinis ciklas buvo Sausio 30ta diena, maniau kad jau gal nestuke.gif bet pasidarius 2 NT pamaciau viena pagali ir paskui pas gine apsilankiau irgi nieko va ir pirmadieni sulaukiau verysad.gif
Atsakyti
Durniausia kad nezinai kas yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 29, 14:33)
Durniausia kad nezinai kas yra  doh.gif

butent verysad.gif jai tik zinotumem kas negerai viskas tikrai palengvetu
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 03 29, 16:36)
butent  verysad.gif jai tik zinotumem kas negerai viskas tikrai palengvetu

O tau nera policistines kiausides???
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 29, 14:45)
O tau nera policistines kiausides???

na nemanau... kiek tikrinausi niekad nesake...
Beja uzsirasiau i lietuviska klinika cia ateinanti penktadieni ryte pirmas skanas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule27 @ 2012 03 29, 16:57)
na nemanau... kiek tikrinausi niekad nesake...
Beja uzsirasiau i lietuviska klinika cia ateinanti penktadieni ryte pirmas skanas  4u.gif

na as irgi pagalvojau gal tau policistines blush2.gif o tu pasiklausk kaip su folikulais kiek ju pas tave, apie hormonus del saves susizinok ar tikrai jie geri , pasidomek skaiciukais ir bus aiskiau g.gif
Man ciklas irgi nuo neatmenamu dienu budavo nereguliarus, plius leukocitu vis rasdavo labai daug, tepinelis vis blogas , antibiotikais gyde niekaip nesumazejo jie, ejau del neaiskios kilmes sono skausmu tirtis, tai pagulde i ligonine , atliko LP ir po jos pirma karta turejau reguliaru cikla, ir tepineliai buvo geri smile.gif Per LP rado 2mm cistuke kaip sake labai nediduke ir is vis nedidele cia bedele tebuvo visa kita ok bet va cikla darke jinai taip isiena ax.gif paskui metus laiko geriau KT iki kol pribrendau tapti nestuke.gif , nutraukus KT pasireiske Policistines anksciau ju nebuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 29 kovo 2012 - 18:55
aciu mergaites is tiek informacijos, labai smagu kad yra kur kreiptis ax.gif penktadieni butinai issiklausinesiu kaip ir kas ten pas mane 4u.gif tikiuosi nieko blogo, nes kai mano gine apziurinejo mane ana men tai viskas buvo lyg ir ok g.gif
Papildyta:
o jums nuo Estrofem nera salutiniu poveikiu? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aprimusi temute..

As siandien vaziavau nuleisti kraujuko.. PRG darys.. Ziuresim kokie rezultatai, bet nieko gero nelaukiu verysad.gif
Atsakyti
na va gavau atsakyma 38,2 ..
03 22 leidausi Ovitreli ..tai siandien kaip apie 7 DPO.. kazin gerti duphastona?
Bandysiu Klimui pasiskambinti..

patarkite... blogiau gal nebus..

normos nurodytos lape

Mot.: folikulinė fazė: 1,0 - 3,8 ;
ciklo vidurys: 1,5 - 5,5 nmol/l;
liutealinės fazės vidurys: 19-76 nmol/l
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l

KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 30 kovo 2012 - 10:37
Pagal viena punkta net nestuma rodo, ko ir laaaaaabai laaaaabai linkiu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 30, 10:51)
Pagal viena punkta net nestuma rodo, ko ir laaaaaabai laaaaabai linkiu  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bet tokie skaiciukai tik Geromedos normose.. kitose ziuriu I trim. nuo 50 keliu prasideda..

net nezinau ka del duphastono daryti ir Klimas kaip tycia nekelia rago ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 30, 11:59)
bet tokie skaiciukai tik Geromedos normose.. kitose ziuriu I trim. nuo 50 keliu prasideda..

net nezinau ka del duphastono daryti ir Klimas kaip tycia nekelia rago ax.gif

Aš gerčiau 4u.gif
Atsakyti