p.s. pirmadieni galeciau nupirkti ir atiduot
SOS. gal kas turite likusiu diphereline 0.1 vaistu (reikia dvieju, bet gerai butu nors viena doze). Klaipeda
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 31, 14:06)
ir kalbinu
kiekviena ryta pasisveikinu,vakarais palinkiu saldziu sapnu:) daznai kartoju kaip mes ji mylime ir jo laukiame
snd pilva maudena, tai gulineju daugiau :)reikia sakau pasilepinti
o kaip tu?
labai grazu
na o as laukime
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 15:26)
labai grazu
na o as laukime
nezinau jauciusi si karta labai rami
tik man nuo dufo labai pilva maudzia
kazkaip nesmagu 
na o as laukime
o tu stimuliavaisi? as nuo pat overtilio jauciausi rami zinok
na merginos trbt is manes nebus geru naujienu:( lb pilva maudzia ir snd pamaciau ruzava ant tualetinio, natyt neissilaikysim
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 31, 17:07)
na merginos trbt is manes nebus geru naujienu:( lb pilva maudzia ir snd pamaciau ruzava ant tualetinio, natyt neissilaikysim

tik butinai gulek buna merginoms teplioja sveiziu kraujuku tik pagrindinis vaistukas gulejimas. mano drauge iki 10 savaites tepliojo bet geriant dufa ir istisai gulint viskas super duper jai jau 32 savaite , tad tik pasistenk nusiraminti ir bloogas mintis varyk salin
na o mes po IUI
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 31, 16:07)

gulek gulek gulek
saugok ir kitu minciu neprisileisk
Kneziauskiene, tu butinai nusiramink ir gulek, vyk salin blogas mintis! viskas bus gerai
Kneziauskiene, brangioji, iki siol taip puikiai laikeisi...
Ir toliau glostyk pilvuka prasydama maziuko pasilikti. Melsiuosi uz tave ir tavo zirniuka, juk turi buti viskas gerai
o man net ne svieziu,o rudu tokiu ir ne tai,kad teplioja,o ant popieriaus kai pasivalau tamsiau lieka nei paprastai pasislapinus ir nusivalius...
na prasau D... kad tik nepasiimtu mano mazulio, bet kad lb jau pilva skauda
tikesiu iki paskutines minutes,kad mums viskas gerai... net ir Klimas buvo sakes, kad jei teplios nenutraukti dufo, ji nutraukti tik tada kai bus sviezias kraujas...
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 31, 19:32)
o man net ne svieziu,o rudu tokiu ir ne tai,kad teplioja,o ant popieriaus kai pasivalau tamsiau lieka nei paprastai pasislapinus ir nusivalius...
tikesiu iki paskutines minutes,kad mums viskas gerai... net ir Klimas buvo sakes, kad jei teplios nenutraukti dufo, ji nutraukti tik tada kai bus sviezias kraujas...
mergyt laikyk stipriai kojas suspaudus...
kumstukai suspausti net ir kojyciu uz Tave
tikiuosi,kad viskas bus gerai...
gaila, kad rytoj jau i darba, tai nepagulesiu visai..
oj tikiuosi,kad viskas bus gerai..
Papildyta:
oj tikiuosi,kad JUMS si IUI bus sekminga
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 16:16)
tik butinai gulek buna merginoms teplioja sveiziu kraujuku tik pagrindinis vaistukas gulejimas. mano drauge iki 10 savaites tepliojo bet geriant dufa ir istisai gulint viskas super duper jai jau 32 savaite , tad tik pasistenk nusiraminti ir bloogas mintis varyk salin 
na o mes po IUI
na o mes po IUI
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 31, 19:03)
tikiuosi,kad viskas bus gerai...
gaila, kad rytoj jau i darba, tai nepagulesiu visai..
oj tikiuosi,kad viskas bus gerai..
Papildyta:
Papildyta:
o gal iseitu pasiimt keliu dieneliu biuleteni , zinau kad sunku bet gal iseitu