Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 02, 20:48)
Meskute> pasiteirauk S, blogiau tikrai nebus jei pasiklausi  smile.gif
Man dar nera mmm unsure.gif
Apsisprendziau, pirksiu persu veisles kaciuka  bigsmile.gif  Susirasiau jau su keletu veislynu, tik dabar pas visus vadose yra 1-2 sav mazyliai, tai galesiu isigyti po 3,5 menesiu, ilgai teks laukti, bet pasirinkimo neturiu  smile.gif  8 metus auginau persus katinus, pati turejau ir viena vada, tai vienu metu turejau kate, katina ir 2 kaciukus  doh.gif  O dabar noriu kaciuko jau ne veisimui, o namams  wub.gif
Ir dar, kai nutirps sniegas, sakysiu vyrui, kad noriu vaziuot pasedet ant vaisingumo akmens.... Gal sutapimas, bet kai suplanavom, kad reikia leliuko pries 1,5 metu,kaip tik vazinejom po tas apylinkes, dar juokais sakau, seduosi ant stebuklo, sedejau ant to akmens kokias 10 min ir kita men nebesulaukiau mmm, gaila, kad nestumas nebuvo sekmingas  verysad.gif  Bet vis mintys sukasi apie ta akmeni, tai reiks nuvaziuot, ne tiek ir daug tie 30 km iki jo  smile.gif

orhiduke o mes neradom to akmens verysad.gif pasivaiksciojom po miska nors ir ziauriai snigo , dar i ta kalna uzlipom tikejaus rast ta akmeni ir ant jo pasedet bet neradom... tai vyras jau sako kad vel reiks vaziuot ieskot , nes tada labai nusivylus buvau kad neradom...
o tai kokioj jis tikslioj vietoj ten yra ?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 02, 20:51)
orhiduke o mes neradom to akmens  verysad.gif pasivaiksciojom po miska nors ir ziauriai snigo , dar i ta kalna uzlipom tikejaus rast ta akmeni ir ant jo pasedet bet  neradom... tai vyras jau sako kad vel reiks vaziuot ieskot , nes tada labai nusivylus buvau kad neradom...
o tai kokioj jis tikslioj vietoj ten yra ?

Jus Lopaiciu kaime buvot? Tveru raj, Rietavo sav? Ar mudvi apie ta pacia vietove kalbame pirma reik issiaiskinti biggrin.gif
O zinok kaip nupasakot as tikrai nesugebesiu, bet ikelti to akmens nuotrauka galiu.
As pirma internete labai issistudijavau kaip jis atrodo, po to dar sutikom ivairiu zmoniu, kuriu klausinejom koks kuris akmuo, kad vaisingumo akmuo butent tas, patvirtino 4 zmones, visiskai nesusije tarpusavyje ir sutikti skirtingu laiku 2 val laikotarpyje. Tai ir musu zinios tik tokios, is nuotrauku internete ir zmoniu parodymu i ta akmeni mes irgi nusprendem, kad tai ir yra jis.

Tik tokia fotke jo turiu, kazkaip neturejau poreikio jo graziai is visu pusiu nufotografuot, nors visi kiti akmenys kur kas graziau nufotkinti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 02 balandžio 2012 - 20:01
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 02, 20:57)
Jus Lopaiciu kaime buvot? Tveru raj, Rietavo sav? Ar mudvi apie ta pacia vietove kalbame pirma reik issiaiskinti  biggrin.gif
O zinok kaip nupasakot as tikrai nesugebesiu, bet ikelti to akmens nuotrauka galiu.
As pirma internete labai issistudijavau kaip jis atrodo, po to dar sutikom ivairiu zmoniu, kuriu klausinejom koks kuris akmuo, kad vaisingumo akmuo butent tas, patvirtino 4 zmones, visiskai nesusije tarpusavyje ir sutikti skirtingu laiku 2 val laikotarpyje. Tai ir musu zinios tik tokios, is nuotrauku internete ir zmoniu parodymu i ta akmeni mes irgi nusprendem, kad tai ir yra jis.

Tik tokia fotke jo turiu, kazkaip neturejau poreikio jo graziai is visu pusiu nufotografuot, nors visi kiti akmenys kur kas graziau nufotkinti  doh.gif
user posted image

aha apie ta pati kalba ejo. tik mes kai klausem zmoniu na as paklausiau tokio vyro tai jis dar drauga pasikviete ir pasisaipe ko ten visi vaziuoja ir tikisi ten tipo visi akmenys suvezti ir pan... doh.gif skaudu buvo klausyt kazkaip nesinorejo ju komentaru ... o dar kitas tipo pajuokavo kad gal reikia padeti pastoti ar pan doh.gif bet as jam buvau ziauri ir labai tiesmuka ko niekada nedarau jis iskart atsoko...mes labai sunkiai kol isvis radom ta vieta... na o mes nelabai internete apie ji skaitem tiesiog po histero sugalvoju kad reikia ten nuvaziuot, tai vaziuojant namo ir uzsukom i tverus... ir tada prsidejo pirmas sniegas ir taip salta buvo ir labai slidu bet va kelione nepasieke tikslo tad sakem vasara vaziuosim nes ten labai grazu , na dabar reiks atidziau ieskot blush2.gif
Atsakyti
Rode laida per Balticum TV >Zemaitijos labirintais< apie tuos Lopaicius. Tai sake, kad ten tie akmenys suveztiniai biggrin.gif
Velnio akmuo atseit su isspausta velnio peda, bet realiai ten iskalta...
Kas kuo nori, tas tuom tiki, as pasilikau prie tikejimo mistinem butybem, man smagu. Vaziavom del to, kad mazasis berniukas yra Vykintas, o ten turejot matyti didziuli akmenini paminkla, su kunigaiksciu Vykintu, kalaviju, tai fotkinom mazaji biggrin.gif

Cia is kitos puses tas akmuo, jis vyrisko organo vaizdo is anos puses lotuliukas.gif

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

Man ten labai idomi ramybe buvo, ir musu sutikti zmones labai idomiu istoriju pasakojo, visi pagyvene, virs 70 metu buvo, nuosirdus, geri, liepe butinai is saltinioatsigert ir atsipraust, vaikus nupraust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 02 balandžio 2012 - 20:18
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 02, 10:44)
Veido ne, bet plastakas, vidines ranku puses, pilva, kojas. Ir ne spuogiukais, bet tokiom demem... Negalvoju apie blogiausia, bet prie visu neramumu dar ir sis prisidejo  doh.gif

Tai gal pas homeopatą kreipkis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 04 02, 21:24)
Tai gal pas homeopatą kreipkis  unsure.gif

glamour kaip tu ?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 02, 17:12)
sveikos... esu darbe, todel tik db atr... maciau manes pasigedot... o ar jauciuosi gerai, nieko neskauda ir keista tai, kad man tiesiog teplioja rudai, bet be jokio kraujo... eisiu trecd pas kķima zesiu ka sakis... kaip jus?

kažkaip pagalvojau būna, kad dvyniai užkimba, su vienu persileidžia, o kitas toliau sau auga. Kažin kodėl tau tik teplioja, o ne kraujuoja. O su dakataru neišeina susiskambinti. Gal jis greičiau priimtų?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 02, 21:15)
Rode laida per Balticum TV >Zemaitijos labirintais< apie tuos Lopaicius. Tai sake, kad ten tie akmenys suveztiniai  biggrin.gif
Velnio akmuo atseit su isspausta velnio peda, bet realiai ten iskalta...
Kas kuo nori, tas tuom tiki, as pasilikau prie tikejimo mistinem butybem, man smagu. Vaziavom del to, kad mazasis berniukas yra Vykintas, o ten turejot matyti didziuli akmenini paminkla, su kunigaiksciu Vykintu, kalaviju, tai fotkinom mazaji  biggrin.gif

Cia is kitos puses tas akmuo, jis vyrisko organo vaizdo is anos puses  lotuliukas.gif

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

Man ten labai idomi ramybe buvo, ir musu sutikti zmones labai idomiu istoriju pasakojo, visi pagyvene, virs 70 metu buvo, nuosirdus, geri, liepe butinai is saltinioatsigert ir atsipraust, vaikus nupraust

aha matem ta paminkla, na sakau gal vasara geriau ten matysis nes buvo tikrai slata vejas , snigo... o as tai tikiu ir man ten labai net labai patiko , o tai tas akmuo labiau i miska eiti reikia, nes ten daug tu akmenu bet zinok nat kurio sedet reikia blush2.gif o apie ta upeli ir girdejus buvau bet buvo ziema o dar po histero tai nedrisau list i vandeni bet rankas ir veida apsiploviau blush2.gif kaip ten sako viltis.....
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 02, 21:35)
aha matem ta paminkla, na sakau gal vasara geriau ten matysis nes buvo tikrai slata vejas , snigo... o as tai tikiu ir man ten labai net labai patiko , o tai tas akmuo labiau i miska eiti reikia, nes ten daug tu akmenu bet zinok nat kurio sedet reikia blush2.gif o apie ta upeli ir girdejus buvau bet buvo ziema o dar po histero tai nedrisau list i vandeni bet rankas ir veida apsiploviau  blush2.gif kaip ten sako viltis.....

aha, miske tas vaisingumo akmuo, jei gerai pamenu, biski zemyn leidziantis slaitu uz saltinio grynai. Braidziau saltinelyje, braide vyras ir vaikams leidau pasitaskyt, as kazkaip tikiu mistinem galiom blush2.gif Parsivezem ir 5 l talpa to stebuklingo saltinio vandens. Bet man istrigo tai, kad as ta menesi ir pastojau, buvau iskart po mmm keletas dienu, ir sekantis ciklas jau buvo teigiamas. Logiskai, tai cia sutapimas, bet as vistiek tikiu ir kazkokiom galiom tos vietos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 02 balandžio 2012 - 20:49
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 02, 21:30)
glamour kaip tu ?

Aš irgi naktį beveik bemiegę turėjau, nes ritmas besergant išsiderino ir strėnas labai maudė naktį, tai tik pusiau sėdom užmigau. Šiandien jau artėjančių mmm požymių pilna. Jaučiu net NT neverta gadinti. Atrodo dar temperatūros šiek tiek turiu. Ryt bus 14 DPIUI. Jei ką trečiadienį testą pagadinsiu, o HCG penktadienį, nes laisvadienį turėsiu. Dabar jau susizgribau, kad reik Velykų proga dovanų, tai eisiu lipdyti žvėriukų iš marcipaninės masės. Bus man prasiblaškymas. Jei įsismaginsiu nulipinsiu ir suaugusiems. Pirmą kartą bandysiu. Tik, kad jau miegot laikas eit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o as siandien sugadinau eilini testa.. blush2.gif doh.gif ir jau net vaiduoklio nebuvo.. man siandien 12 DPO.. testas paprastas nejautrus.. bet jau turbut kazkas matytusi, jei butu uzkibe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 03, 07:35)
Sveikos  4u.gif

o as siandien sugadinau eilini testa..  blush2.gif  doh.gif  ir jau net vaiduoklio nebuvo.. man siandien 12 DPO.. testas paprastas nejautrus.. bet jau turbut kazkas matytusi, jei butu uzkibe  doh.gif

ne visoms ir 12 DPO parodo antra I ax.gif kol nera mmm, tol yra vilties 4u.gif
Atsakyti