Sveiki, ir man tapo aktualus indaplovės išsirinkimo klausimas. Nesu jos turėjusi, taigi esu visiškai žalia ųiuo klausimu. Perskaičiau kelias temas susijusias su indaplovėmis ir kiek matau yra nuolatiniai konsultantai šiuo klausimu, kurie tikriausiai dirba įmonėse prekiaujančiose tokia įranga

. Lyg ir apsisprendžiau, kadangi finansai lyg ir neriboja, tačiau riboja matmenys - reikia 45 cm, tai renkuosi tarp Bosch SPV53M10EU ir SPV58M00EU. Kiek suprantu esminis skirtumas, kad antrojoje telpa 10 komplektų ir yra Vario 3 papildomas trečias stalčius viršuje, skirtas stalo įrankiams, ir tai papildomai kainuoja 140 Lt. Taigi, kurią rinktis????? Ačiū visiems už patarimus.
P.S. Ir dar toks "kvailas" klausimas iškilo (tikrai nenoriu nieko įžeisti ar supykdyti, visada yra malonu gauti konsultacijas žmonių, turinčių žinių tam tikru klausimu): kodėl čia visų taip giriamų indaplovių modelių nėra "gerai" žinomose buitinės technikos parduotuvėse (pvz. Topo centras, Elektromarkt ir kt.), o jas parduoda tik kelios nežinomos (na, man nežinomos) įmonės????? Ir per šias nuolatines konsultacijas lyg ir skatinami šių modelių pardavimai, juk logiškai jei tai populiarus modelis, tai turėtų būti beveik kiekvienoje buitinės technikos parduotuvėje.