Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 18, 22:04)

Mazai bunu, nes nuo pietu ziaurus sleikstulys. Vanduo visai nelenda, nuo jo dar blogiau. O po darbu iskart i lova. Anksciau mineralinis gelbejo, rugstys nuo jo dingdavo, o dabar nuo jo atsiranda kaip alkis, skauda.
Nebezinau ka valgyt, purto viskas. Lyg noriu, kasni suvalgau ir nebelenda.

Nepaguosiu, bet man nuolatinis pykinimas išliko gerokai po 20 sav. Iš pradžių rekomendavo tokį vaikišką gastrotuss baby skystimuką. Atrodė, išganymas iš pradžių, paskui jau ir jo nebenorėjau. Dar nuo rūgščių galima gerti "renie", bet man jos iš pradžių visai netiko, o dabar kaip tik išgelbėja. Turiu jų net naktį po ranka.
O dėl valgio per daug nesijaudink, valgyk tai, kas lenda, ir visai nebijok, kad per mažai. Aš ir dabar valgau visiškai nedaug, nes turbūt skrandis susitraukė per kelis mėnesiu, be to, nelabai kas man lig šiol ir tinka, nes dar pavemiu kartais. Bet vaikelis pasiima tiek, kiek jam reikia vis tiek, iš tavo organizmo. Maniškis viršija svorį, kas atrodo tikrai neįtikėtina.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 19, 12:05)
Laba diena  4u.gif

Man atrodo, nieko nepadarysi, pas mane sis pozymis irgi atsirado apie viduri nestumo  mirksiukas.gif

ir ta nieko neliepė stebėti kiek skysčių išgeri ir pan???
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 19, 12:08)
ir ta nieko neliepė stebėti kiek skysčių išgeri ir pan???

Liepe. Bet is akies primeciau, kad lyg ir daugiau suvartoju, negu iseina. Po to lyg susinormalizavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 19, 12:05)
O ta forlaxa galima nesioms?  g.gif

taip smile.gif jis neina į kraują, iškart į žarnyną. O.K. patarė man jį.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 19, 12:11)
Liepe. Bet is akies primeciau, kad lyg ir daugiau suvartoju, negu iseina. Po to lyg susinormalizavo  4u.gif

Aišku, ačiū. Bandysiu skambintis ginei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 19, 12:17)
taip smile.gif jis neina į kraują, iškart į žarnyną. O.K. patarė man jį.

Aciu 4u.gif
O tu visgi nusprendei lankytis pas O.K.?
Atsakyti
Merginos, pabaigiam šitą temą ir kraustomės į

NAUJUS NAMUČIUS
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 19, 12:18)
Aciu  4u.gif
O tu visgi nusprendei lankytis pas O.K.?

nėr už ką smile.gif
na taip, bandysiu derinti su BPG, žiūrėsim kas gausis, kitą savaitę eisiu, bandysiu prašyt visų išrašytų tyrimų, neturėtų atsakyt, gera ji mastau.gif o pas savo ginę nusprendžiau nesilankyti per nestuke.gif nes jau senai planuoju persirašyti į polikliniką arčiau namų, joje registruosiu mažutį ir pati prisiregistruosiu. kažkaip taip..
Atsakyti
Susiskambinau su gine, liepė matuotis spaudimą, ir jeigu jisai normoje nėra ko pergyventi (o jisai dabar normoje), tik liepė šlapimo tyrimus pasidaryti ax.gif
Atsakyti
merdzinos, baigiam temąąąąą ir į naują chatą kraustomės biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti