Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

*Kristal*, ar iš kairės kur indaplovė, bus siena, ar ne? Jei taip, tai pas pažįstamus toks variantas yra, kad prie sienos yra indaplovė, tai siena yra nusibraižiusi nuo durelių darinėjimo, ir galėsi tik iš vienos pusės prieiti.

Lana, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 28 kovo 2012 - 16:34
Merginos, gal kuri turite nuorodą apie tvoras, jų aukštį...
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 03 28, 18:33)
*Kristal*, ar iš kairės kur indaplovė, bus siena, ar ne? Jei taip, tai pas pažįstamus toks variantas yra, kad prie sienos yra indaplovė, tai siena yra nusibraižiusi nuo durelių darinėjimo, ir galėsi tik iš vienos pusės prieiti.

taip, ten bus siena. Iš krašto dėsis toks dekoratyvinis intarpas 4-5 cm, tai gal kiek padės g.gif yra kaip yra, jau teks priprast tik iš vienos pusės prieit. Kai aš jos neturėjus, tai ir nežinau kas prie ko ax.gif

va toks kaip tam kampiniame sudūrime
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 28 kovo 2012 - 17:21
Supratau, tai viskas tvarkoj. Aš irgi neturėjusi indaplovės, name ji bus, pirksim siemens 60 cm. smile.gif O-ho, koks žinučių kiekis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 28 kovo 2012 - 17:36
QUOTE(*Vilma* @ 2012 03 28, 07:43)
Sveikos 4u.gif
ar kuri esate bandziusi pati glaistyti sienas?  smile.gif  man ziurint video labai paprasta atrodo, tai dabar skaitineju, ir itariu bandysiu (vaiku kambari)  biggrin.gif

Sveiki,turit omenyje uzteplioti nelygumus? ax.gif as bandziau gipsines sienas,bet su vyru pamatem,kad reikia ir igudziu, ir labai daug ziniu,aisku jei mes negalvotume apie galimus itrukimus,skilimus ir visa kita,tai gal butume ir patys dare,beje jei meistrai (kuriu rankos ne is siknos augusios) tai gal ir mazai reikia spakliuot doh.gif ,o kadangi mum pasitaike kur rankos brokuotos,tai dabartiniai meistriukai turi ka veikt,beje jie vieni is rekomenduotuoju saraso thumbup.gif
Na ir prirasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 03 28, 19:35)
Supratau, tai viskas tvarkoj. Aš irgi neturėjusi indaplovės, name ji bus, pirksim siemens 60 cm. smile.gif O-ho, koks žinučių kiekis  biggrin.gif

reik taisyt tą skaičių biggrin.gif
o koks modelis ? aš norėčiau kad valdymas būtų iš viršaus, kad nesimatytų valdymo skydelio .
Atsakyti
Šiai dienai šis SN64M030EU, nors kai reiks realiai rinktis, gal bus kitas modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 03 28, 20:40)
Šiai dienai šis SN64M030EU, nors kai reiks realiai rinktis, gal bus kitas modelis smile.gif

bet pas ją "Programos pabaigos akustinis signalas. " tai kaip suprantu nakčiai nelabai pajungsi, jei ji pypsės g.gif
Atsakyti

ar kuri esate bandziusi pati glaistyti sienas? smile.gif man ziurint video labai paprasta atrodo, tai dabar skaitineju, ir itariu bandysiu (vaiku kambari) biggrin.gif

Aciu uz tema smile.gif

As ir kai ziuriu kaip vyras glaisto atrodo labai paprasta smile.gif bet niekada nebandziau. O va dazyti tai teko, didziaja daly namo fasado nudaziau pati, baisiausiai tai kai i kokiu 6m auksti teko lipti ant pastoliu smile.gif
Atsakyti
Merginos gelbekit doh.gif kas daretes baldus is plokstes?kur daretes ir kiek jum kainavo?gal galit rekomenduot kazka,baigiu pamesti galva ir susigadinti nervus(del vyro zyzimo,kad per brangu),galima i az 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms pasisakiusioms, matau daug cia tokiu kurios bande bandysiu ir as pazaisti biggrin.gif

QUOTE(ziedelis09 @ 2012 03 28, 20:42)

As ir kai ziuriu kaip vyras glaisto atrodo labai paprasta smile.gif bet niekada nebandziau. O va dazyti tai teko, didziaja daly namo fasado nudaziau pati, baisiausiai tai kai i kokiu 6m auksti teko lipti ant pastoliu smile.gif

as aukscio bijau blush2.gif fasado tikrai nedazyciau, o bute viska patys dazeme tai tikrai moku biggrin.gif dar vyras juokauja, kad dazyti man privaloma pagal diploma mad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
QUOTE(Infinity_ @ 2012 03 28, 18:40)

Suzinojau del duju pajungimo. Vienu zodziu, prijungti dujini katila gali sertifikuotos imones ( ju Klaipedoje yra berods 4 ) nes yra reikalingi kazkokie projektai ir ju suderinimas su dujininkais, kaip visad begale popierizmo. O po to atvaziuoja dujininkai ir pajungai dujas. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti