Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(kvietkas @ 2012 04 30, 22:39)
klausykit skaitau cia paskutiniuose puslapiuose apie skrydziu ypatumus i Londona ir mastau..skrisiu viena su 2,8m dukra, lagaminu ir vezimeliu i Londona..kiba reik vieta issipirkt is anksto? g.gif
tarp kitko net nelabai supratau kaip ten su tom vietom g.gif ..raso, kad turi buti virs 16 metu, nekeliaut su mazu vaiku iki 2 metu, jei sedi 2,16, 17 eilej unsure.gif

taip su mazais vaikais neleidzia sesti ten kur isperkamos vietos. Nepergyvenkit atsisesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 04 30, 22:39)
klausykit skaitau cia paskutiniuose puslapiuose apie skrydziu ypatumus i Londona ir mastau..skrisiu viena su 2,8m dukra, lagaminu ir vezimeliu i Londona..kiba reik vieta issipirkt is anksto? g.gif
tarp kitko net nelabai supratau kaip ten su tom vietom g.gif ..raso, kad turi buti virs 16 metu, nekeliaut su mazu vaiku iki 2 metu, jei sedi 2,16, 17 eilej unsure.gif

vezima geriau palikit bagazo skyriuje - nes jei pasitaikys kely laiptu - turesit vargo - ir vaika, ir lagamina ir vezima tasyt mirksiukas.gif - o siaip tikrai nestresuokit - nuvykit anksciau, atsisesit arciau vartu ilaipinimo ir atsistosit i eile viena pirmuju - atsisesit kur noresit mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 30, 21:35)
Koks keistas ir neargumentuotas atsakymas g.gif O as labai dziaugiuosi, kad man reikalingos kryptys yra tik Vilniuje, o ne kazkokiam Kaune biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif aš irgi laiminga dėl to
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 04 30, 22:59)
vezima geriau palikit bagazo skyriuje - nes jei pasitaikys kely laiptu - turesit vargo - ir vaika, ir lagamina ir vezima tasyt mirksiukas.gif  - o siaip tikrai nestresuokit - nuvykit anksciau, atsisesit arciau vartu ilaipinimo ir atsistosit i eile viena pirmuju - atsisesit kur noresit  mirksiukas.gif

dekui uz patarimus..o ka reiskia bagazo skyriuj? g.gif priduot i bagaza?
siaip pas mus maclaren sketukas, yra petnesa, kad galetum ant peties pasikabint..tai gal vaikas eis salia, lagamina ant ratuku vesiu kitoj rankoj unsure.gif cia optimistini varianta issivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 04 30, 23:07)
dekui uz patarimus..o ka reiskia bagazo skyriuj? g.gif priduot i bagaza?
siaip pas mus maclaren sketukas, yra petnesa, kad galetum ant peties pasikabint..tai gal vaikas eis salia, lagamina ant ratuku vesiu kitoj rankoj unsure.gif cia optimistini varianta issivaizduoju biggrin.gif

taip, i bagaza, bet kokiu atveju - jus ten turit gaut lipduka jam, tad geriau ir palikt, kai esi vienas su vaiku - bent man toks budas labiausiai pasiteisino blush2.gif
laiptai daznai status - kazi ar taip labai jau ir eis salia, daznai tokiam varliui dar prireikia pagalbos, ir kai daug zmoniu - atsiranda poreikis lipt ant ranku blush2.gif
Atsakyti
kai reikia išlipt iš batų, kad pereit sienelę rentgeno - mano nervuoja visuose pasaulio oro uostuose vienodai, ypač žiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 01, 09:05)
kai reikia išlipt iš batų, kad pereit sienelę rentgeno - mano nervuoja visuose pasaulio oro uostuose vienodai, ypač žiemą 4u.gif

o kur jum cia taip liepia? einat su batais, jei kaukia tada islipat... Siaip tai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 05 01, 09:14)
o kur jum cia taip liepia? einat su batais, jei kaukia tada islipat... Siaip tai nereikia  mirksiukas.gif

tai žinoma kad savo noru niekad iš bačiukų nešoksi, bet kai liepia tai turi nusiimt, tas man ir nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 05 01, 09:14)
o kur jum cia taip liepia? einat su batais, jei kaukia tada islipat... Siaip tai nereikia  mirksiukas.gif

Barselonos orouoste visiems be išimties liepė nusimauti avalynę (ir vasarinę) sudėti į dėžes ir prašviesti. O kituose kiek pastebėjau, priklausomai nuo batų modelio prašo nusimauti arba kada cypia apartas 4u.gif Žiemą manyčiau dažniau rekia batus tikrinti, nes juose yra galimybė ką nors neleidžiamo paslėpti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 05 01, 09:26)
Barselonos orouoste visiems be išimties liepė nusimauti avalynę (ir vasarinę) sudėti į dėžes ir prašviesti. O kituose kiek pastebėjau, priklausomai nuo batų modelio prašo nusimauti arba kada cypia apartas  4u.gif  Žiemą manyčiau dažniau rekia batus tikrinti, nes juose yra galimybė ką nors neleidžiamo paslėpti  4u.gif

kodėl reikia nusiauti, aš suprantu 4u.gif
aš nebeprisimenu ar reikėjo visiems nusiimti prieš kelis metus Barselonoje, Malagoj lyg nereikėjo g.gif bet buvo vasara
Atsakyti
Kažkuriam oro uoste ir man teko patirt, kad visus iš eilės nuauna tiesiog prieš patikrą

Beje, Vilniuj neseniai įsigijo aparačiuką, kurnebereikia nusiaut, įsistoji įjį ir šviečia kiaurai. Taigi pliusas Vno
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 01, 09:35)
Beje, Vilniuj neseniai įsigijo aparačiuką, kurnebereikia nusiaut, įsistoji įjį ir šviečia kiaurai. Taigi pliusas Vno

Reikia vistiek, nezinau kaip jie atrenka kam reikia nusiaut, o kam liepia istoti i aparaciuka, bet labai daznai vis dar liepia nusiauti, man, pvz., visada liepia biggrin.gif
Atsakyti