turbut jau birzeli su geguze lygini

perku bilietus. Nu paskaičiau www.makalius.lt kaip išvengti tos konvertacijos ir t.t.
Na bet perkant bilietus, suvedus kortelę, neatsiranda jokia grafa kur galima konvertavimą pasirinkti. Ir įvedus Visa kreditinės kortelės pavadinimą, kaina pakyla 200 lt su trupučiu. Na tai vadinasi priklauso nuo kortelės tipo???
Na bet perkant bilietus, suvedus kortelę, neatsiranda jokia grafa kur galima konvertavimą pasirinkti. Ir įvedus Visa kreditinės kortelės pavadinimą, kaina pakyla 200 lt su trupučiu. Na tai vadinasi priklauso nuo kortelės tipo???

na del konvertacijos nesiplesiu, yra ir cia surashyta. o pabrangsta del korteles mokescio per person. ryanair cash passport ir kai kurios kitos prepaid nera apmokestinamos
kas shiandien strigot i alikante? kuo viskas baiges? bent kuponus 5 dave ar taip ir pralaike 3h be nieko?
kas shiandien strigot i alikante? kuo viskas baiges? bent kuponus 5 dave ar taip ir pralaike 3h be nieko?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 02, 20:29)
perku bilietus. Nu paskaičiau www.makalius.lt kaip išvengti tos konvertacijos ir t.t.

Čia vienam bilietui vienu reisu (į vieną pusę) taip

QUOTE(AŠA @ 2012 04 03, 07:17)
Čia vienam bilietui vienu reisu (į vieną pusę) taip
nelogiška
mano taip pat Visa, man prideda 46 Lt arba 15 eur, arba 15 svarų dviem bilietam viena kryptimi 

čia man 5 asm. į abi puses tiek pabrangsta pasirinkus Visa, virš 200 lt
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 03, 10:02)
čia man 5 asm. į abi puses tiek pabrangsta pasirinkus Visa, virš 200 lt
Tai cia viskas teisingai, man su Visa i viena puse paskutini karta nuskaiciavo 22,80Lt korteles mokescio, vadinasi 5 zmonem i abi puses, gaunasi apie 228Lt

O del konvertavimo...jei perkant bilietus kaina matote litais, koteles saskaita taip pat litais, tai joks konvertavimas cia negalimas, juk nereikia litu keisti i litus, tad zymeti ten nieko nereikia

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 03, 13:55)
O del konvertavimo...jei perkant bilietus kaina matote litais, koteles saskaita taip pat litais, tai joks konvertavimas cia negalimas, juk nereikia litu keisti i litus, tad zymeti ten nieko nereikia 

Ne va čia ir buvo visa Ryanair gudrybė paslėpta, kad rodo kainą litais ir tu perki litais, bet prikimo metu Ryanair savo nustatytu kursu konvertuoja tą sumą litais į eurus, po tokios konvertacijos suma eurais netikėtai pasidaro didesnė, tada jau bankas tuos eurus konvertuoja į litus ir gaunasi bilietas brangesnis. Ir tik dabar atsirado eilutė more information, kur jau suma yra rodoma eurais ir yra galimybė pasirinkti ar jų kursu naudotis ar ne. Ankščiau jos nebuvo (tos eilutės su more information), būtent dėl šios priežasties, man pavyko susigrąžinti skirtumą kuris susidarė dėl tokio jų žaidimo.
Kuomet suma yra nedidelė nelabai ir pastebima, bet kai yra didesnės sumos ir skirtumai didesni susidaro.
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 03, 12:55)
Tai cia viskas teisingai, man su Visa i viena puse paskutini karta nuskaiciavo 22,80Lt korteles mokescio, vadinasi 5 zmonem i abi puses, gaunasi apie 228Lt
norint isvengti siu mokesciu, juk ne karta kalbeta, reikia tureti ryanair cash passport arba kokia kitokia tinkama prepaid kortele 

ai, supratau, ačiū

aš galvojau tai konvertavimas... o kad kortelės mokestis jau įskaičiuotas..
ačiū merginos

QUOTE(saigma @ 2012 04 03, 14:31)
Ne va čia ir buvo visa Ryanair gudrybė paslėpta, kad rodo kainą litais ir tu perki litais, bet prikimo metu Ryanair savo nustatytu kursu konvertuoja tą sumą litais į eurus, po tokios konvertacijos suma eurais netikėtai pasidaro didesnė, tada jau bankas tuos eurus konvertuoja į litus ir gaunasi bilietas brangesnis. Ir tik dabar atsirado eilutė more information, kur jau suma yra rodoma eurais ir yra galimybė pasirinkti ar jų kursu naudotis ar ne. Ankščiau jos nebuvo (tos eilutės su more information), būtent dėl šios priežasties, man pavyko susigrąžinti skirtumą kuris susidarė dėl tokio jų žaidimo.
Kuomet suma yra nedidelė nelabai ir pastebima, bet kai yra didesnės sumos ir skirtumai didesni susidaro.
Zmogus klause del korteles mokescio, tai ir atsakiau

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 03, 14:38)
Zmogus klause del korteles mokescio, tai ir atsakiau
o del dvigubos konvertacijos, tai pirma karta girdziu, kovo pradzioje bilieta pirkau, tai dar tokio dalyko nebuvo
kokia kaina rode litais, tokia ir nuskaiciavo, vadinasi, dabar reiks atsargiau ziureti 

Taip, ten klausimas kita linkme buvo, aš tik dėl tos konvertacijos patikslinau. Kaip ir minėjau čia jų žaidimas, būna gerai nuskaičiuoja, būna konvertuoja. Bet bent jau dabar ta eilutė atsirado, ir bus aišku kokia sumą paskaičiuos.
Nes rainikai labai žaidžia su mokesčiais

QUOTE(saigma @ 2012 04 03, 14:31)
Laba
Ta eilute su 'More information' kuria paspaudus lenteleje galima varnele nuimti del geresnio konvertavimo aptikau dar 2010 m. rudeni. Deja ne visu korteliu duomenis suvedus tas uzrasas atsirasdavo (su More information). Bandziau su 4 kortelem tai daryti. Dvieju kreditiniu korteliu suvedus numeriukus ta eilute atsirasdavo o kitu dvieju Maestro ir Visa Electron nenuodavo tos eilutes su uzrasu More information.

Taigi ta eilute tikrai ne naujiena, bet ne visada ji pasirodo. Matyt cia ir nuo korteles dar priklauso.
gi rashyta buvo- viskas priklauso nuo pirkimo bei korteliu valiutu. jei sutampa, nerodo. nesutampa, rodo.