Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

aciu uz pagyrimus suknytei, o iskarpos galvoje pas mane bet galiu pabandyt papaisyt ir surasyt kaip as matavau 4u.gif pasijungsiu tuoj programele ir mazdaug sudeliosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 22:06)
aciu uz pagyrimus suknytei, o iskarpos galvoje pas mane bet galiu pabandyt papaisyt ir surasyt kaip as matavau 4u.gif  pasijungsiu tuoj programele ir mazdaug sudeliosiu 4u.gif

Labai grazu wub.gif
O kokia programele naudoji?
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 17:36)
pagaliau baigta smile.gif

Puikus darbelis! Saunuole! thumbup.gif
Tik neiziuriu - rugiageles piestos ar siuvinetos?
Atsakyti
user posted image nutikiuosi matosi ir bent kiek aiskiau, drasiau pasidare ax.gif cia as pati taip ismasciau manau norint kad suknele butu pustesne galima tu klosciu daugiau daryti

pirmiausia pasidariau virsu sukneles poto siuvau isorini sijona ta platesni prie jo apacios siuvau pasijoni ir tada jungiau prie krutines siules

ps zvejodukra geles piestos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marsiole @ 2012 07 11, 22:11)
Labai grazu wub.gif
O kokia programele naudoji?

as su coreliu papiesiu kaip darau, siaip geriausia matuot vaika ir ant popieriaus is pradziu issikarpyti lekaliukus tada pasimato jei ka ne taip darai, bent jau man taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 11 liepos 2012 - 21:34
Terra, suknytė nerelai wub.gif
Mano du modeliai išvažiavo vasarai pas senelius, nebeturiu kam siūti. Pradėsiu siūti skiautinę kaldrytę būsimai dukterėčiai ta proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 22:34)
nutikiuosi matosi ir bent kiek aiskiau, drasiau pasidare ax.gif  cia as pati taip ismasciau manau norint kad suknele butu pustesne galima tu klosciu daugiau daryti

pirmiausia pasidariau virsu sukneles poto siuvau isorini sijona ta platesni prie jo apacios siuvau pasijoni ir tada jungiau prie krutines siules

ps zvejodukra geles piestos ax.gif

ACIU!!! bigsmile.gif pagrindai tokie patys, ziuresiu kas gausis. Aciu dar kart uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 11, 23:38)
Terra, suknytė nerelai  wub.gif
Mano du modeliai išvažiavo vasarai pas senelius, nebeturiu kam siūti. Pradėsiu siūti skiautinę kaldrytę būsimai dukterėčiai ta proga  wub.gif

dekui smile.gif
QUOTE(Daivuliau @ 2012 07 12, 00:03)
ACIU!!! bigsmile.gif pagrindai tokie patys, ziuresiu kas gausis. Aciu dar kart uz pagalba smile.gif

prasom prasom, lauksim rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
Dar dvi musu suknytes

user posted image

user posted image
Atsakyti
grazios sukneles 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
isejau is darbo,tai pagaliau ir as laiko radau siuviniam smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 12, 17:06)
sveikutes
isejau is darbo,tai pagaliau ir as laiko radau siuviniam  smile.gif
user posted image
user posted image

Kokie linksmi bigsmile.gif
Atsakyti
*Terra* Suknelė nepakartojama wub.gif

latwiesa Nuostabios judvieju sukneles, et užsimaniau ir saviškei kažką panašaus.

griaustinisvm puikūs sijonukai, taip ir truksta kibirėlio braškių 4u.gif
Atsakyti