aciu uz pagyrimus suknytei, o iskarpos galvoje pas mane bet galiu pabandyt papaisyt ir surasyt kaip as matavau
pasijungsiu tuoj programele ir mazdaug sudeliosiu
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 22:06)
aciu uz pagyrimus suknytei, o iskarpos galvoje pas mane bet galiu pabandyt papaisyt ir surasyt kaip as matavau
pasijungsiu tuoj programele ir mazdaug sudeliosiu 
Labai grazu
O kokia programele naudoji?
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 17:36)
pagaliau baigta 
Puikus darbelis! Saunuole!
Tik neiziuriu - rugiageles piestos ar siuvinetos?
nutikiuosi matosi ir bent kiek aiskiau, drasiau pasidare pirmiausia pasidariau virsu sukneles poto siuvau isorini sijona ta platesni prie jo apacios siuvau pasijoni ir tada jungiau prie krutines siules
ps zvejodukra geles piestos
Papildyta:
QUOTE(Marsiole @ 2012 07 11, 22:11)
as su coreliu papiesiu kaip darau, siaip geriausia matuot vaika ir ant popieriaus is pradziu issikarpyti lekaliukus tada pasimato jei ka ne taip darai, bent jau man taip
Terra, suknytė nerelai
Mano du modeliai išvažiavo vasarai pas senelius, nebeturiu kam siūti. Pradėsiu siūti skiautinę kaldrytę būsimai dukterėčiai ta proga
Mano du modeliai išvažiavo vasarai pas senelius, nebeturiu kam siūti. Pradėsiu siūti skiautinę kaldrytę būsimai dukterėčiai ta proga
QUOTE(*Terra* @ 2012 07 11, 22:34)
nutikiuosi matosi ir bent kiek aiskiau, drasiau pasidare
cia as pati taip ismasciau manau norint kad suknele butu pustesne galima tu klosciu daugiau daryti
pirmiausia pasidariau virsu sukneles poto siuvau isorini sijona ta platesni prie jo apacios siuvau pasijoni ir tada jungiau prie krutines siules
pirmiausia pasidariau virsu sukneles poto siuvau isorini sijona ta platesni prie jo apacios siuvau pasijoni ir tada jungiau prie krutines siules
ACIU!!!
QUOTE(Taurė @ 2012 07 11, 23:38)
Terra, suknytė nerelai
dekui
QUOTE(Daivuliau @ 2012 07 12, 00:03)
prasom prasom, lauksim rezultato
Dar dvi musu suknytes

grazios sukneles
sveikutes
isejau is darbo,tai pagaliau ir as laiko radau siuviniam

isejau is darbo,tai pagaliau ir as laiko radau siuviniam

QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 12, 17:06)
Kokie linksmi
*Terra* Suknelė nepakartojama
latwiesa Nuostabios judvieju sukneles, et užsimaniau ir saviškei kažką panašaus.
griaustinisvm puikūs sijonukai, taip ir truksta kibirėlio braškių
latwiesa Nuostabios judvieju sukneles, et užsimaniau ir saviškei kažką panašaus.
griaustinisvm puikūs sijonukai, taip ir truksta kibirėlio braškių