QUOTE(femme @ 2012 04 23, 11:12)
na rožinės+oranžinės derinys dabar labai populiarus madų žurnaluose, nors man asmeniškai jis gana vidutiniškas ir mažai kam tinkantis, bet rožinės+žalios derėjimu drįsčiau suabejoti
Aš irgi abejojau seniau dėl rožinis/oranžinis derinio. Tačiau kai nusipirkau kelis tokių suderintų spalvų rūbus, pvz. margoje suknelėje šios spalvos šalia viena kitos, dar palaidinė tokių spalvų, tai man ėmė patikti ir nusprendžiau, kad šį kartą man mada graži

(dar greičiausiai ir batelius pirksiu tokių dviejų spalvų prie konkrečios balinės suknelės vasarai, panašių spalvų kaip kažkas kėlė megztinį, bet visom patiko basutės).
O rožinė ir žalia, tai tinka. Nors žalia visiškai ne tokia net, kaip bytte pavyzdžiuose.. kažkas gal turkio, teal, mint.. nežinau, nemoku spalvų apibūdinti. Kur spalvos kvadraciukais, tai panasu i ta antraji, arba kur paskutinis paveiksliukas ir mergina su roziniu sijonu + palaidine (nors cia gal kiek melsvesne).
Šiaip čia esmė ne kiekvienos skonyje, o tame, kad tikrai galima susiderinti daugiau nei tris spalvas, nes siuo atveju jos visos susiderino. ai dar tašė pilka yra.
QUOTE(bytte @ 2012 04 23, 11:42)
Man vat rožinė su oranžine kažkaip sudėtingiau derintina... sunku kad nesigautų sviestas sviestuotas
aš pati pirkdama rūbus atskirus šių spalvų, dar bijau derinti, tačiau jau suderintas šias spalvas viename derinyje perku drąsiai. šiuo atveju tai neprašoviau ir pabandžiusi, nes maikę matavausi prie trumpų kelnių kartu, o sortai identiskos spalvos.
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 12:01)
man asmeniškai tokie deriniai labai ekstravagantiški ir ne eiliniai

todėl jie man žiūrisi "ant" išskirtinių, nekasdieninių rūbų, ypač kokteiliniuose arba "smart-casual" deriniuose
O elementarūs vasariniai deriniai šortai-maikutė su tokiomis spalvomis man nelabai žiūrisi
ir kapsulės su tokiais deriniais nedaryčiau, nes tai reikštų, kad jie būtų dominuojantys - ilgainiu tų kontrastingų spalvų derinimas gali pradėt varginti...
reikalas tas, kad tos spalvos tarpusavy derinasi. o toliau jau kiekvieno asmeninis skonis. as kaip tik isskirtiniu ir nekasdieniniu, kokteiliniu rubu nemegstu rekianciu, o labiau visokiu elegantisku, prabangiu, rafinuotu spalvu. o va sportuodama (tiek ziema, tiek vasara) nusisauciau. negaliu pakesti isvis kasdien vaikstanciu pilku pelyciu, kur viskas juoda, pilka, ruda, tamsiai violetina, tamsiai zalia ir t.t., ar viena vienintele ryski spalva, o tada jau viskas neutralu, tamsu, "klasikinio".. tuo labiau vasara, kai vienintelis sezonas kai norisi (ir drisciau sakyti net REIKIA) rengtis ryskiai. nors nevadinciau to vasariniu deriniu

tai sportinys derinys ir naudojamas ne tik vasara
kaip kam, zinau, kad sportiniai daiktai man vieninteliai, kurie ryskus neatsibosta. beto jie ir neuzsilaiko ypac ilgai, nes sportinius daiktus megstu ir leidziu atsinaujinti dazniau, del vistiek greitesnio devejimosi