Ar galima avietes mulciuot pjuvenom? Pjuvenos lapuociu, "is po benzopjuklo", stambokos. Tevukas norejo sukurent, bet nedaviau tokio daikto
Niu pagalvojau dar, kad issiliesiu iki galo
Dviems pazystamoms gigantiski svogunai dziusta, kol sunyksta. Svoguniukai "Exhibition" is BS, mano grazus, tfu tfu tfu, kad neprisisnekeciau
. O dar vienai moteriskei agurkai dziusta. Saknys grazios, o lapeliai pasitaro taskuoti, o paskui nuo krastu pradeda dziut. Viskas seta i substrata sejai, agurkai persodinti i pirktine kompostine zeme. Jei turit kokiu pastebejimu - prasom pasidalint
Ar galima avietes mulciuot pjuvenom? Pjuvenos lapuociu, "is po benzopjuklo", stambokos. Tevukas norejo sukurent, bet nedaviau tokio daikto
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 07, 09:20)
dėkui
Papildyta:
QUOTE(ekanap @ 2012 04 07, 10:03)
galima.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 07, 09:46)
Nenužievinti beržai laaabai greit supūna.
QUOTE(Alekto @ 2012 04 07, 09:33)
Kur gauti klevo medelių? Ir aplamai,gal galit patarti kažkokį medį,kuris greitai augtų,nes mums reikia užpavėsinti antrą aukštą
Beržų nesinori
Nežinau, ar susigundyčiau lapuočiais, jei tik dėl pavėsio jie reikalingi
Papildyta:
QUOTE(ekanap @ 2012 04 07, 10:03)
Ar galima avietes mulciuot pjuvenom?
Galima, ir labai naudinga.
Nesuprantu aš tų savo lysvių
Mergaitės, kažin ar pavyktų užmulčiuoti dilgėlyną? Galvoju daržo pakrašty pasodinti cukinijas tame dilgėlyne ir užmulčiuoti. Ar geriau tiesti tą juodą plėvelę (braškinę) ir sodinti į skyles. Bet reiktų jau dabar kažką daryti, kad tos dilgėlės nepradėtu augti...
QUOTE(klevo sula @ 2012 04 09, 12:20)
Mergaitės, kažin ar pavyktų užmulčiuoti dilėlyną? Galvoju daržo pakrasty pasodinti cukinijas tame dilgėlyne ir užmulčiuoti. Ar geriau tiesti tą juodą plėvelę (braškinę) ir sodinti į skyles. Bet reiktų jau dabar kažką daryti, kad tos dilgėlės nepradėtu augti...
jau rašyta buvo, kad dilgėlės -gėris
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2012 04 09, 12:29)
Sveikos.
Su sventem!
Bobute sake, kad avietes ji su medzio pelenais barsto. Nes labai tinka.
O jus rasot, kad gerai pjuvenos.
Pasimeciau: pelenai sarmina, o pjuvenos rugstina?
Su sventem!
mes pelenus beriam ir po avietem , ir po kitais krumais, ir seip i darzo zeme kaip trasas
QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2012 04 09, 12:29)
Sveikos.
Su sventem!
Su sventem!
spygliuočių pjuvenos labiau rūgština (o čia kalba apie lapuočių) , nors ir tai avietėms nėra pažūtinga. Jos gi miško augalas natūraliai
QUOTE(gozė @ 2012 04 09, 12:33)
mes pelenus beriam ir po avietem , ir po kitais krumais, ir seip i darzo zeme kaip trasas 
kažkur skaičiau, kad pelenų negalima berti ant žemės ir palikti jų neįterptų, nes jie suanglėja. Tai dabar turiu pasidėjusi kelis kibirus, kai žemė atšils, tai su grėbliuku įterpsiu.
QUOTE(diasaja @ 2012 04 09, 22:03)
kažkur skaičiau, kad pelenų negalima berti ant žemės ir palikti jų neįterptų, nes jie suanglėja. Tai dabar turiu pasidėjusi kelis kibirus, kai žemė atšils, tai su grėbliuku įterpsiu.
Man atrodo, kad jeigu tręšimui, tai geriausia vandeny išmaišyt ir išlaistyt augalams.
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 09, 22:07)
Man atrodo, kad jeigu tręšimui, tai geriausia vandeny išmaišyt ir išlaistyt augalams.
mažam plotui-taip, bet jeigu didesnė plantacija, tai aš neįsivaizduoju kaip pritempti tiek laistytuvų
QUOTE(diasaja @ 2012 04 09, 22:30)
mažam plotui-taip, bet jeigu didesnė plantacija, tai aš neįsivaizduoju kaip pritempti tiek laistytuvų 
na taip, aš vis pagal savo mastelius galvoju