Mes vienas kita gerbiam ir tai svarbiausia. Nesu nuolanki, mano norai pakankamai pildomi, nenusileidziu..dazniausiai bandom kalbetis ir rasti kompromisa. Pasakau- si syki as nusileidau, kita kart tu nusileisi. Vyras daug dirba po 10-11val. per diena, kartais ir savaitgaliais (dirba seimos firmoje), as nedirbu, nes svecioje salyje nelengva rasti gera darba. Seimininkauju namie, gaminu, moku mokescius, perku maista. Uz islaidas neatsiskaitau, mano vyras manimi pasitiki. Zino, kad nesamoniu nepirksiu. Nei karto nera prikises "mano pinigai" ar pan. Jam normalu, kad vyras islaiko seima (pietietiskos bruozas), bet zmonos zodis pirmas.
Kai nedirba savaitgali gauna darbo- siurbia, tvarko virtuve. Nepersidirba, bet ir dykas nesedi. Apie ji as nesokineju, susitare taip- as tvarkau namus jis dirba ir uzdirba pinigus, bet tai nereiskia kad jis "seimos galva". Jo seimoje mama irgi visada tvarke pinigus, namu uki, dirbo seimos firmoje ir t.t. Esu gerbiama ir vertinama
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2012 04 23, 08:51)
As manau meile tai didziausias motyvas.
meile sotus nebusi ir santuoka vien ant to nesilaiko, dar svarbu bendras poziuris i pinigus, namu uki, pagarba vienas kitam, kantrybe, atlaidumas. galbut tai ir yra meile..

nes ta "meile" metams laikui isblesta, bet issilaiko seimos kurios sugeba rasti kompromisus, sutarima, pagarba ir pasitikejima

esu patenkinta, kad turiu supratinga vyra, kuris galvoja pirma apie mane, o ne save.
peraukleti galima, bet po biski ir su kantrybe. man daug auklet nereikejo, nes jis tvarkingas namie, neislaidus. auklejau tik taupyt vandeni, neklausyt kiekvieno mamos zodzio, priziureti labiau save (pasiekiau savo- tvarkosi nagus pas manikiurininke, veslius antakius formuoja vasku pas kirpeja, kadien vakare nusiprausia veida (ko anksciau nedarydavo), ypratinau naudoti veido krema, paakiu krema, ranku krema, kuno krema, nes anksciau vaiksciodavo suskirdusiom rankom, issausejusiais paakiais

)
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 04 18, 13:27)
Taip jam ir pasakiau

"Kai tu mane islaikysi, galesi reikalauti, kad patarnauciau. O kol kas ne tau spresti, kiek turiu laisvo laiko." Na, bet po tokiu pokalbiu nebuna gera ant dusios

svarbiausia, kad vyras vertintu darba namuose. maniskis vertina, nes kai pats lieka vienas (as isvaziuoju i lietuva) pats tvarkosi ir pamato, kiek namuose darbo