Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka ir nuolankumas

QUOTE(mylimuke @ 2012 04 26, 14:40)
Jei šitaip, tai pradėkit maistą vakarienei užsakinėt iš brangiausio restorano.  lotuliukas.gif

O ka man vargsei daryti?
Arba uostyti smarve ju
Arba nunesti ir isskalbti
Arba ismesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Siūlau padėt tokioj vietoj, kurioj būtų pastebima vyrui. Pvz. sugrūskit kelias poras į darbinį portfelį, į švarko kišenę, būtinai mašinoj į dėtuvę. biggrin.gif
Atsakyti
Tai geriausia iš vis gyventi vienai, jei tiek problemų kyla, tada nieko nereikės dalintis, niekas neerzins mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes vienas kita gerbiam ir tai svarbiausia. Nesu nuolanki, mano norai pakankamai pildomi, nenusileidziu..dazniausiai bandom kalbetis ir rasti kompromisa. Pasakau- si syki as nusileidau, kita kart tu nusileisi. Vyras daug dirba po 10-11val. per diena, kartais ir savaitgaliais (dirba seimos firmoje), as nedirbu, nes svecioje salyje nelengva rasti gera darba. Seimininkauju namie, gaminu, moku mokescius, perku maista. Uz islaidas neatsiskaitau, mano vyras manimi pasitiki. Zino, kad nesamoniu nepirksiu. Nei karto nera prikises "mano pinigai" ar pan. Jam normalu, kad vyras islaiko seima (pietietiskos bruozas), bet zmonos zodis pirmas.
Kai nedirba savaitgali gauna darbo- siurbia, tvarko virtuve. Nepersidirba, bet ir dykas nesedi. Apie ji as nesokineju, susitare taip- as tvarkau namus jis dirba ir uzdirba pinigus, bet tai nereiskia kad jis "seimos galva". Jo seimoje mama irgi visada tvarke pinigus, namu uki, dirbo seimos firmoje ir t.t. Esu gerbiama ir vertinama tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2012 04 23, 08:51)
As manau meile tai didziausias motyvas.

meile sotus nebusi ir santuoka vien ant to nesilaiko, dar svarbu bendras poziuris i pinigus, namu uki, pagarba vienas kitam, kantrybe, atlaidumas. galbut tai ir yra meile.. g.gif g.gif nes ta "meile" metams laikui isblesta, bet issilaiko seimos kurios sugeba rasti kompromisus, sutarima, pagarba ir pasitikejima blush2.gif
esu patenkinta, kad turiu supratinga vyra, kuris galvoja pirma apie mane, o ne save.
peraukleti galima, bet po biski ir su kantrybe. man daug auklet nereikejo, nes jis tvarkingas namie, neislaidus. auklejau tik taupyt vandeni, neklausyt kiekvieno mamos zodzio, priziureti labiau save (pasiekiau savo- tvarkosi nagus pas manikiurininke, veslius antakius formuoja vasku pas kirpeja, kadien vakare nusiprausia veida (ko anksciau nedarydavo), ypratinau naudoti veido krema, paakiu krema, ranku krema, kuno krema, nes anksciau vaiksciodavo suskirdusiom rankom, issausejusiais paakiais cool.gif )
Papildyta:
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 04 18, 13:27)
Taip jam ir pasakiau  lotuliukas.gif "Kai tu mane islaikysi, galesi reikalauti, kad patarnauciau. O kol kas ne tau spresti, kiek turiu laisvo laiko." Na, bet po tokiu pokalbiu nebuna gera ant dusios  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif svarbiausia, kad vyras vertintu darba namuose. maniskis vertina, nes kai pats lieka vienas (as isvaziuoju i lietuva) pats tvarkosi ir pamato, kiek namuose darbo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 26 balandžio 2012 - 20:21
Ale toks biškelį po tvirtu paduku jis pas tave bigsmile.gif jei gerai jaučiasi, tai thumbup.gif svarbiausia atrasti harmoniją 'visiems gerai - visus tenkina' cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 26, 21:27)
* Kai nedirba savaitgali gauna darbo- siurbia, tvarko virtuve. Nepersidirba, bet ir dykas nesedi. Apie ji as nesokineju, susitare taip- as tvarkau namus jis dirba ir uzdirba pinigus, bet tai nereiskia kad jis "seimos galva". Jo seimoje mama irgi visada tvarke pinigus, namu uki, dirbo seimos firmoje ir t.t. Esu gerbiama ir vertinama tongue.gif  tongue.gif
Papildyta:
** peraukleti galima, bet po biski ir su kantrybe. man daug auklet nereikejo, nes jis tvarkingas namie, neislaidus. auklejau tik taupyt vandeni,  neklausyt kiekvieno mamos zodzio, priziureti labiau save (pasiekiau savo- tvarkosi nagus pas manikiurininke, veslius antakius formuoja vasku pas kirpeja, kadien vakare nusiprausia veida (ko anksciau nedarydavo), ypratinau naudoti veido krema, paakiu krema, ranku krema, kuno krema, nes anksciau vaiksciodavo suskirdusiom rankom, issausejusiais paakiais cool.gif )

* Čia ir šuva pakastas. Įdomu, ar labai vyras džiaugtųsi, jeigu jūs tiek pat, kiek jis sėdėtumėt darbe, o namie reiktų jam užsikrauti gerokai daugiau darbų. Žodžiu, jeigu viskas būtų ne taip, kaip buvo su jo mama - kitas modelis. smile.gif

** Padarėt žmogų. thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 27 balandžio 2012 - 11:46
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 26, 16:13)
Siūlau padėt tokioj vietoj, kurioj būtų pastebima vyrui. Pvz. sugrūskit kelias poras į darbinį portfelį, į švarko kišenę, būtinai mašinoj į dėtuvę. biggrin.gif

Vietoj kvapuko glejau pakabint biggrin.gif Kur tamsta buvot su tokiom mintim,pries metus laiko biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...?v=z_2PzwUgCFA

Kaip Jums sitas video? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 27, 06:45)
Ale toks biškelį po tvirtu paduku jis pas tave bigsmile.gif jei gerai jaučiasi, tai  thumbup.gif svarbiausia atrasti harmoniją 'visiems gerai - visus tenkina' cool.gif

cia man sakei? g.gif na jam neatrodo, kad po padu, nes is seimos taip iprates. rolleyes.gif jo tevas visa gyvenima irgi dirbo, bet pvz lauke neatsisakydavo padirbeti, juk po protinio darbo sveika pajudeti. thumbup.gif
maniskis labai smulkmeniskas tvarkymuisi ir patinka jam svara. savo spintas pvz pats tvarkosi, as nesikisu, o savaitgaliais issiurbliuot ar sutvarkyt virtuve nesunku, juk biski pajudint uzpakali gerai, be to neilgai trunka (ir jam patinka!! ypac tvarkyt virtuve)
as verdu valgyt- bet nepadavineju. kiek nori pasiimi, sestu nera rolleyes.gif
del seimos biudzeto tai jis nenori galvot ir neturi laiko. nezino, kiek tiksliai pinigu turim ir kiek isleidziam. as zinau rolleyes.gif rolleyes.gif pasitiki jis manimi, be to jo seimoje visada buvo taip, kad mama tvarke pinigus. jam ir nereikia pinigu- nieko neperka. kai eina pas kirpeja, ar zaist tenisa duodu, kai reikia uzsimoka kreditine kortele
na ir siaip mano nuomone beveik visada laimi- pvz ka veikt..nes jis pastoviai neturi ideju, ji reikia judinti..tik kai futbulas, niekur neisjudinsi. rolleyes.gif
matyt mes tinkam nes jam reikejo praktiskos moters, kuri namu uki tvarkytu, nes pats po 10val dirba, nemegsta apsipirkinet. esam abu vienodai taupus. jeigu buciau islaidi gal ir kiltu nesutarimu, bet dabar doh.gif doh.gif kaip tik sako, kad moteriai reikia ir pas kirpeja ir ant kosmetikos. dabar sau daugiau leidziu, nes jis pats mane tam skatina bigsmile.gif vnz. gera vyra turiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 24, 21:40)
jei bandyt sakyt, kad darom kartu, tu plauni grindis, aš siurbiu grindis? įtraukt į darbą. Aš dabar draugą bandau auklėt, aš sumuštinius tepu, pasikviečiu jį mėsos pjaustyt  biggrin.gif

Jis man į tokius bandymus pasako, kad jis "ne moteris ir aš iš jo bobos nepadarysiu", arba "namie gi taip tvarkinga, ką čia tvarkyt" biggrin.gif Valgyt jis padaro, dėl to tikrai negaliu sakyti nieko, nes jis yra virėjas, tai negali pasakyt, kad nemoku biggrin.gif

Ai vienintelis variantas, kai padeda namie tvarkyt, tai būna padaręs kažką blogo ir aš LABAI pykstu biggrin.gif Bet retai taip būna, nes, žinia, Avinai (zodiako ženklas jei ką biggrin.gif) labai retai klysta biggrin.gif
Oj nežinau.. Man taip norėtųsi, kad be bumbėjimo būtų galima viską išspręst, bet kad kitaip jis nedaro nieko. Nu net patalynės nepasikeičia doh.gif Užsikroviau vaiką tai užsikroviau...
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 04 28, 10:05)
Jis man į tokius bandymus pasako, kad jis "ne moteris ir aš iš jo bobos nepadarysiu", arba "namie gi taip tvarkinga, ką čia tvarkyt" biggrin.gif Valgyt jis padaro, dėl to tikrai negaliu sakyti nieko, nes jis yra virėjas, tai negali pasakyt, kad nemoku biggrin.gif

Ai vienintelis variantas, kai padeda namie tvarkyt, tai būna padaręs kažką blogo ir aš LABAI pykstu biggrin.gif Bet retai taip būna, nes, žinia, Avinai (zodiako ženklas jei ką biggrin.gif) labai retai klysta  biggrin.gif
Oj nežinau.. Man taip norėtųsi, kad be bumbėjimo būtų galima viską išspręst, bet kad kitaip jis nedaro nieko. Nu net patalynės nepasikeičia  doh.gif Užsikroviau vaiką tai užsikroviau...

Tik vaika dar isauklet galima savo pavyzdiu
O vat suaugusio vyro- vargu bau g.gif

Gal pasiulykit jam susimoketi uz visus buities darbus,kuriu atlikti jis nepadeda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 04 28, 09:05)

Ai vienintelis variantas, kai padeda namie tvarkyt, tai būna padaręs kažką blogo ir aš LABAI pykstu biggrin.gif Bet retai taip būna, nes, žinia, Avinai (zodiako ženklas jei ką biggrin.gif) labai retai klysta   biggrin.gif
Oj nežinau.. Man taip norėtųsi, kad be bumbėjimo būtų galima viską išspręst, bet kad kitaip jis nedaro nieko. Nu net patalynės nepasikeičia  doh.gif Užsikroviau vaiką tai užsikroviau...

yra pvz. darbu kuriu mano vyras niekada nedaro ir as jo neprasau pvz. pervilkti patalyne, ar kloti lova. jam nepatinka, as jo ir neprasau (geriau issiurbliuoja). pervilkti patalyne man atrodo grynai moteriskas darbas, o kloti lova jam baisiai nepatinka (iki manes klojo mama, dabar as, kol buvau lietuvoje tol visa savaite ir neklojo). bet uz tai gali valyti virtuve, plaut grindis, siurbti. nors uzaugo tipiskoje italiskoje seimoje kur viska dare mama (ir 30- ties metu sunui) neuzaugo islepintas thumbup.gif
vot tipiski lietuviai vyrai kurie mano kad visi namu darbai "bobos" reikalas. yra kurie padeda zmonai tvarkytis, bet tik dalis. mano pirmasis vyras lietuvis niekada neplaudavo indu nes "bobos" darbas..nu zinoma, toks issauklejimas ateina is seimos.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 28 balandžio 2012 - 10:47