Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(trys @ 2007 05 01, 01:47)
vikaliu, ar isisprende tau problema su nero? 

Lygtai išsiaiškinau. Kaip pastebėjau, kad, konvertuojant filmą, turi būti labai daug laisvos vietos kompe, net iki 10 GB. Jei kompe mažiau laisvos vietos, tada baigiant konvertuot meta lenteles, kad error.
O gal aš ir neteisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 05 08, 12:47)
Dekui, bandysiu

Ar gavosi g.gif
Atsakyti
sveikutes,
turiu klausimeli, gal man kas pades blush2.gif
noriu isisrasyti filmukus i kompakta, bet nezinau nuo ko pradeti. As esu rasiusi tik dainas,todel bijau kad filmuku nemokesiu irasyti ir prasau Helpo ax.gif
visu pirma, koks turi buti kompaktas, DVD, CD ar CDRW blush2.gif
noriu isirasyti teip kad rodyti per DVD. Filmuku formatas dabar avi.
ar perrasant reikia pakeisti kazka ....nu zodziu gal galim man trumpa info mirksiukas.gif
aciuu 4u.gif
Atsakyti
As konvertuoju filmus su myvideoconvert, o irasineju i diskus su Ashampoo Burrning .Bet isiraso tik po viena filma, o puse disko buna tuscia.Kaip irasyt daugiau filmu i diska? Turiu dar Blaze DVD Copy, Power Dvd- bet nemoku as jomis naudotis...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuasta: 10 gegužės 2007 - 14:26
Gal man kas padės su Nero blush2.gif . Iš pradžių negalėjau rasti make your own dvd, pasirodo, trūko plug-in'o. Parsisiunčiau - atsirado. Daar andau įkelt avi formato filmą - neleidžia. Kodėl? Dar kažko trūksta? Mpeg įkėlė, o avi - ne. help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti kaip perrašyti kompaktą į naują tuščią? Pvz.: kompiuterinį žaidimą. g.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzy @ 2007 05 12, 12:08)
Gal kas galėtų paaiškinti kaip perrašyti kompaktą į naują tuščią? Pvz.: kompiuterinį žaidimą.  g.gif  unsure.gif  verysad.gif

Paleidus nero pasirenki Copy. Kai nukopijuos, paprašysidėti tuščią. Ką kopijuosi neturi reikšmės.
Yra vienas niuansas, kai kurie žaidimai turi apsaugą nuo kopijavimo. Žaidimas nusikopijuos, bet instaliavus gali "nematyti" kompakto.

Papildyta:
QUOTE(iride @ 2007 05 12, 10:57)
Gal man kas padės  su Nero blush2.gif . Iš pradžių negalėjau rasti make your own dvd, pasirodo, trūko plug-in'o. Parsisiunčiau - atsirado. Daar andau įkelt avi formato filmą - neleidžia. Kodėl? Dar kažko trūksta? Mpeg įkėlė, o avi - ne. help.gif  help.gif  help.gif

Jeigu neklystu, įrašymo prograos neleidžia perkelti failo kuris didesnis negu 1gb. Teks avi konvertuoti į dvd.
Atsakyti
na man tai su nero i DVD diska irase avi formato filmus be jokio konvertavimo...nzn kodel cia jums taip keistai... doh.gif dariau kaip DATA DVD.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 12, 13:46)
na man tai su nero i DVD diska irase avi formato filmus be jokio konvertavimo...nzn kodel cia jums taip keistai... doh.gif dariau kaip DATA DVD.

O vientisas failas kokio dydžio buvo?
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 05 10, 15:20)
As konvertuoju filmus su myvideoconvert, o irasineju i diskus su Ashampoo Burrning .Bet isiraso tik po viena filma, o puse disko buna tuscia.Kaip irasyt daugiau filmu i diska? Turiu dar Blaze DVD Copy, Power Dvd- bet nemoku as jomis naudotis...... blush2.gif

Ar imanoma taip padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 05 12, 11:25)
Jeigu neklystu, įrašymo prograos neleidžia perkelti failo kuris didesnis negu 1gb. Teks avi konvertuoti į dvd.

Ta prasme, su kita programa?
Atsakyti
700mb su kapeikom.ir tokie gal 6.nu 6 filmai turiu galvoje mirksiukas.gif
Atsakyti