Įkraunama...
Įkraunama...

Zig Zag dieta

Ritutia,aciu,kad pasidalinot savo istorija,idomu istikro smile.gif As labai duomiuosi sveika mityba, bet kokia info ''susiurbiu'' biggrin.gif Kas leicia svorio metima ir nereikalingus kg, irgi nemzai galeciau prirasyti doh.gif Pavydziu tiems,kurie gali valgyti bet ka ir bet keik, o kudi kaip sakaliukai smile.gif
na ka,snd atlaikyta 4u.gif Labai bijau penktos sestos dienu unsure.gif
Atsakyti
Labas,
aš tyliai jungiuosi 4u.gif . Senai skaitau jus, bet esu iš tų kur visada dietinasi, bet ne visada rezultatas matosi lotuliukas.gif
Bent iki 30 metų krito svoris, dabar jau sunkiai juda, matyt senatvė jau lotuliukas.gif
Tiesa, šiandien tai negailėsiuu savęs, nes darbe bus balandėliai pietums, tai tokio skanėsto neatsisakysiu. O va ryt jau kuklesnės diena bus, tai tada mažiau ir valgysiu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

šiandien nesimiegojo, tai mąsčiau, kad reikėtų sukelti visas zig zag dietas į pirmą puslapį, tik nežinau kaip tai padaryti, gal reikia laišką moderatorei parašyti?

QUOTE(Ritutia @ 2014 04 01, 20:17)
Vienos dienos skaičius šiaip nieko nereiškia, pvz., savaitę prieš dienas ir jų metu, galima net nesisverti netikri skaičiai  schmoll.gif (man asmeniškai +2 kg visada rodo, kurie paskui stebuklingai dingsta) tai nesijaudink žiūrėk į visumą, nepamesk galvos ant skaičiukų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Nutariau svertis maždaug kas savaitę.

QUOTE(MIKIENĖ @ 2014 04 02, 08:30)
Labas,
aš tyliai jungiuosi 4u.gif . Senai skaitau jus, bet esu iš tų kur visada dietinasi, bet ne visada rezultatas matosi lotuliukas.gif
Bent iki 30 metų krito svoris, dabar jau sunkiai juda, matyt senatvė jau lotuliukas.gif

po truputį ir prisijungsi smile.gif
Beje man irgi virš gerokai virš 30, gal dėlto ir nebelaukiu, o jautį imu už ragų.
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
888mar,as vakar daug googlinausi apie zig zag dietas, info daug(kas draugauja su anglu kalba),bet butu patogiau ,kad viskas butu pirmam psl drinks_cheers.gif
Ka,merginos,tesiam zigzag thumbup.gif
Atsakyti
MIKIENĖ sveika prisijungus prie mūsų 4u.gif

Sveikos mergaitės,
Šiandien turiu kruopų ir uogų dieną.Vis masčiau,grikių nevalgau, avižinės kruopos taip pat nelabai g.gif Turiu namuose dribsnių su egzotiškais vaisiais,jų kaloringumas 100g/346kcal .Atsisveriau tiksliai 100g ,atsišildžiau iš šaldiklio tris dideles braškes ir viską išmaišiau (nuo braškių atsiradusį skystį taip pat supyliau) Dar įdėjau šaukštelį chia juodųjų sėklų. (gal per daug nenusižengiau zig zag dietai,juk čia irgi kruopos ax.gif ) Pavalgiau karališkai ir l.skaniai.Tik neaišku kaip svoris sureaguos lotuliukas.gif
Tiesa, maisto kiekis gavos nelabai didelis. Jei svarstyklės ryt rodys minusą ,tai kitą kartą ,kruopų dienoje, valgysiu taip pat.
Savijauta puiki,jaučiu viso kūno lengvumą.Toks jausmas,kad,, pilvas prie nugaros baigia prilipti ,, lotuliukas.gif Tiesa,vizualiai to nesimato lotuliukas.gif

Kaip sekasi kitoms zig zagint ?
Atsakyti
QUOTE(uta1 @ 2014 04 02, 16:29)
MIKIENĖ sveika prisijungus prie mūsų  4u.gif

Sveikos mergaitės,
Šiandien turiu kruopų ir uogų dieną.Vis masčiau,grikių nevalgau, avižinės kruopos taip pat nelabai  g.gif  Turiu namuose dribsnių su egzotiškais vaisiais,jų kaloringumas 100g/346kcal .Atsisveriau tiksliai 100g ,atsišildžiau iš šaldiklio tris dideles braškes ir viską išmaišiau (nuo braškių atsiradusį skystį taip pat supyliau) Dar įdėjau šaukštelį chia juodųjų sėklų. (gal per daug nenusižengiau zig zag dietai,juk čia irgi kruopos  ax.gif ) Pavalgiau karališkai ir l.skaniai.Tik neaišku kaip svoris sureaguos  lotuliukas.gif
Tiesa, maisto kiekis gavos nelabai didelis. Jei svarstyklės ryt rodys minusą ,tai kitą kartą ,kruopų dienoje, valgysiu taip pat.
Savijauta puiki,jaučiu viso kūno lengvumą.Toks jausmas,kad,, pilvas prie nugaros baigia prilipti ,, lotuliukas.gif Tiesa,vizualiai to nesimato  lotuliukas.gif

Kaip sekasi kitoms zig zagint ?

sveika,uta1, as snd irgi lengva jauciuosi, patinka tas jausmas thumbup.gif Na,mano pilvas dar neprilipo prie stuburo, bet kai atsigulu,tuomet atrodo,kad ir lieciasi su stuburu lotuliukas.gif O as snd grikinuosi-skanu. Skaniau nei kefyras ax.gif
Parejo snd mmm, tai nesisversiu kol ju neislydesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas friends.gif
QUOTE(uta1 @ 2014 04 01, 20:58)
<...>tik vandens manau mažokai išgėriau.Na,nieko tokio ryt pasiseks  biggrin.gif

Dėl vandens tai nebūtina su juo persistengti, aišku daug kas sako, kad vandens reikia daug gerti, bet parodykite man gyvūną bent vieną, kuris gertų, jei to nenori? nėra schmoll.gif
Išties vandens poreikis labai priklauso nuo to, ką tu valgai, jei valgai vaisius ir daržoves, kurie yra labai vandeningi, jei valgai grūdus, kurie sugeria vandenį, pvz., ryžiai gi įdedi virti mažiukai kieti, o verdant prisigeria vandens, tai vandens poreikis labai sumažėja.
O jei valgai perdirbtą maistą, prieskonių daug, tai pats žmogus sau sukeli vandens poreikį.
QUOTE(Vijora @ 2014 04 01, 22:14)
<...>

Tai rašyk rašyk, paskaitysim tease.gif o dėl pavydo tiems, kas gali valgyti bet ką, tai šalia turiu du brangius žmones, sesė kūda kai šakaliukas ir mylimasis sveria per mažai doh.gif tai pas mus šeimoje aš kūdinuosi, o vyras bando svorį priaugti, norėčiau susikeisti, būtų lengviau lotuliukas.gif
Ir kodėl būtent 5 ir 6 dienos bijai? g.gif
QUOTE(MIKIENĖ @ 2014 04 02, 08:30)
Labas,
aš tyliai jungiuosi 4u.gif . Senai skaitau jus, bet esu iš tų kur visada dietinasi, bet ne visada rezultatas matosi lotuliukas.gif <...>

Laikytis dietos gyvenimo būdas tapo biggrin.gif o koks svoris? gal mažai yra kam kristi? 4u.gif

kas kiti kiek sveria ir nori kiek numesti? friends.gif pasakykite, kad pas ką nors irgi yra dviženklių tikslų, bus smagiau lotuliukas.gif

QUOTE(888mar @ 2014 04 02, 08:59)
šiandien nesimiegojo, tai mąsčiau, kad reikėtų sukelti visas zig zag dietas į pirmą puslapį, tik nežinau kaip tai padaryti, gal reikia laišką moderatorei parašyti?

Gera mintis friends.gif nors kita vertus dabar prisijungę priversti visą temą paskaityti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(uta1 @ 2014 04 02, 15:29)
gal per daug nenusižengiau zig zag dietai,juk čia irgi kruopos  ax.gif

888mar tai sakė, kad svarbiausia kalorijos 4u.gif o ar kruopos, ar agurkas ne taip ir svarbu tongue.gif išteisinau tave biggrin.gif
QUOTE(Vijora @ 2014 04 02, 16:18)
Na,mano pilvas dar neprilipo prie stuburo, bet kai atsigulu,tuomet atrodo,kad ir lieciasi su stuburu  lotuliukas.gif

Pavydu... blush2.gif friends.gif
Papildyta:
Na ką antra diena į pabaigą, pabaiginėju ryžius bigsmile.gif

2 diena - 600 kcal: pakelis virtų ryžių, 4 pomidorai ir 1 agurkas su sojos jogurtu, arbata be cukraus, vanduo.

1 diena - 600 kcal: pakelis virtų ryžių, konservuoti žirneliai, arbata be cukraus, vanduo.
Atsakyti
Amerikietiškų kalnelių dieta padeda išjudinti sutrikusią medžiagų apykaitą
4u.gif
Atsakyti
Ritutia, klauset,kodel bijau 5 6-os dienos,atsakau- ogi todel kad beveik visad butent tuomet ,kai nuo dietos pradzios praeian 5-6dienos,uzsimanau saldumynu , luzis kazkoks ivyksta ar kas..nzn,kaip cia ivardinti...bet beveik visad taip doh.gif Reikes tomis dienomis iseiti is namu lotuliukas.gif
Ritutia,o del istorijos, kad nera ka rasyti, paprasta,eiline istorija...su plius 30,- 30kg, vel +30, vel -30... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 02 balandžio 2014 - 17:38
QUOTE(Vijora @ 2014 04 02, 18:37)
Ritutia, klauset,kodel bijau 5 6-os dienos,atsakau- ogi todel kad beveik visad butent tuomet ,kai nuo dietos pradzios praeian 5-6dienos,uzsimanau saldumynu , luzis kazkoks ivyksta ar kas..nzn,kaip cia ivardinti...bet beveik visad taip  doh.gif Reikes tomis dienomis iseiti is namu  lotuliukas.gif
Ritutia,o del istorijos, kad nera ka rasyti, paprasta,eiline istorija...su plius 30,- 30kg, vel +30, vel -30... rolleyes.gif

Vijora, tai siūlau penktą dieną pradėti nuo banano (prinokusio su taškiukais jau ant odos), datulių, na kuo saldesnių vaisių 4u.gif tai pavalgius taip saldžiai manau pavyktų išvengti didelio noro saldainiams 4u.gif beje gali neiti iš namų, tiesiog saldainius anksčiau laiko iš jų išgabenk lotuliukas.gif
o dėl istorijos tai jo... žiauri tokia tiesa doh.gif tas ir baisiausia, kad ne numesti svorį, o jį išlaikyti sunkiausia... ax.gif
man pačiai čia dėl to dabar baimė yra, nes realiai svoris dabar laikosi, o taip norisi, kad važiuotų žemyn... tikiuosi, kad kaip rašoma zigzagas nesukels jojo efekto ir tikrai padės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 02 balandžio 2014 - 17:46
QUOTE(Ritutia @ 2014 04 02, 19:44)
Vijora, tai siūlau penktą dieną pradėti nuo banano (prinokusio su taškiukais jau ant odos), datulių, na kuo saldesnių vaisių 4u.gif tai pavalgius taip saldžiai manau pavyktų išvengti didelio noro saldainiams  4u.gif beje gali neiti iš namų, tiesiog saldainius anksčiau laiko iš jų išgabenk  lotuliukas.gif

thumbup.gif geras pasiulymas ,aciu bigsmile.gif o del isgabenimo,tai cia jau sunkiau unsure.gif
beje,del kudumo, mano vyrui irgi svorio truksta, kudena jis pas mane rolleyes.gif i "sliubini" kostiuma lengvai ilenda biggrin.gif ech....Tai man reikia labai prisiziureti-nenoriu su vyru salia atrodyti kaip Sancio Pancio ir Don Kichotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 02 balandžio 2014 - 17:48
QUOTE(Ritutia @ 2014 04 02, 18:44)
Vijora, tai siūlau penktą dieną pradėti nuo banano (prinokusio su taškiukais jau ant odos), datulių, na kuo saldesnių vaisių 4u.gif tai pavalgius taip saldžiai manau pavyktų išvengti didelio noro saldainiams  4u.gif beje gali neiti iš namų, tiesiog saldainius anksčiau laiko iš jų išgabenk  lotuliukas.gif
o dėl istorijos tai jo... žiauri tokia tiesa doh.gif tas ir baisiausia, kad ne numesti svorį, o jį išlaikyti sunkiausia...  ax.gif
man pačiai čia dėl to dabar baimė yra, nes realiai svoris dabar laikosi, o taip norisi, kad važiuotų žemyn... tikiuosi, kad kaip rašoma zigzagas nesukels jojo efekto ir tikrai padės...

Sveikos, tik dabar sumasciau jungtis i jusu gretas ir stai skaitau apie dietas g.gif
kazkada esu bandziusi kita dieta, bet tiesa neprilipo vien tas didelis baltymu valgymas,ir visi tie ryboti produktai.
Norejau paklausti, ar jus cia su sia dieta tiek svorio atsikratet ?ar papildomai kazka daret, tiesiog grazus skaiciai bigsmile.gif .
Tiesa, laikantis sios dietos leidziat per progas kazkiek alkoholio isgerti ar nelabai g.gif .Man sunkiausia tai su saldumynais kariauti unsure.gif doh.gif kaip cia kazkas rase, uzeina noras o ypac prie kavutes doh.gif .

Tiesa butu smagu ,kad is visu sl surinkti meniu tarkim ir ji papildyti 1psl kitoj temoj, man tikrai naudinga paskaityti Jusu meniu,nes tada mazdaug irentuojuosi ka valgyt,o ir receptu neblogu yra drinks_cheers.gif .
Atsakyti