QUOTE(salamandrasalamandra @ 2012 10 24, 22:29)
Mus jis fotografafo iki vakarines dalies, nes mes taip buvome sutare (musu poziuriu lekstes gali ir savi pafotografuot

)
Ir šiaip visada nebijokite KALBĖTIS su fotografu (aišku, ir kitais paslaugų teikėjais). Jeigu Jūs paklausite jo standartinės kainos (aš čia apskritai apie bet kurį), jis atsakys, kad fotografuoja 8 val, duoda diską ir albumą su 200 foto ir už tai nori 2500Lt. Jūs atsakysit "oi, ačiu, mums per brangu". Neims gi fotografas mažint savo kainos ir primygtinai siūlytis Jums

Bet jeigu Jūs atsakysit "mums reikėtų, kad fotografuotumėt pasiruošimą, ceremoniją ir 1 val po jos, iš viso 4 val, albumo nereikia (nes, pvz, Jūs jį jau turit, ir norėsit atsispausdint 50 gražiausių nuotraukų - daugiau nereik) - kiek tada kainuotų?" Ir jis parašo - 1800 Lt. Vuolia, sutaupėt, papildomai išleisit apie 50 Lt spausdindami nuotraukas.
Aš niekam kainų ir kitko nepritaikau, tik pateikiu vieną iš galimų pavyzdžių, kaip galima kiek pataupyt, bet gaut tą, kurio jums norisi

Svarbiausia - KALBĖKIT
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2012 10 25, 09:57)
Man labai patiko Eigirdas, bet kainos nesuzinojau, kai uzklausiau, gavau klausima atgal: "O kiek jus planuojate skirti tam?"

Kai atsakiau kiek, pasake, kad deja, pasiulyti uz tiek nieko mums negali
Na, jis turi vardą, savo stilių, darbo irgi aibė, užtat su mažu biudžetu nežaidžia

o mažas jam, manau, 2000 yra... negaliu tvirtint, tik įtariu
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 22:17)
Vieni valandom matuoja, kiti kitais kriterijais.