?
  ?(As zinau kas fotografuotu vestuves uz 300 litu, bet zinau kas fotografuotu ir uz 10 tukstanciu litu).

kaip tik rytoj vykstame su jais susitikti, peržiūrėti daugiau darbų ir pasirašyti sutartėlės. Kaip čia viena narė sakė - kuo daugiau žiūri jų darbus, tuo labiau patinka, tai ir man taip
 kaip tik rytoj vykstame su jais susitikti, peržiūrėti daugiau darbų ir pasirašyti sutartėlės. Kaip čia viena narė sakė - kuo daugiau žiūri jų darbus, tuo labiau patinka, tai ir man taip  nors jie naujokai, bet fotografuoja gerai ir nebrangūs
 nors jie naujokai, bet fotografuoja gerai ir nebrangūs 

Man tai nemazai fotografu darbu patiko.Is dalies padejo draugu rekomendacijos.  Patiko ju vestuviu nuotraukos, perziurejom tinklalapi. Susitike nebuvom su fotografe ( gyvenam ne LT), bendraujam internetu,skype. Man tai svarbu ir kad auros sutaptu (nzn gal as viena tokia paranojike, bet negaleciau atsipalaiduot per vestuves, jei nepatiktu fotografas kaip zmogus.) Zodziu pasirinkom mes Mazi stebuklai fotografija ir tikiuosi, kad viskas bus
  Man tai nemazai fotografu darbu patiko.Is dalies padejo draugu rekomendacijos.  Patiko ju vestuviu nuotraukos, perziurejom tinklalapi. Susitike nebuvom su fotografe ( gyvenam ne LT), bendraujam internetu,skype. Man tai svarbu ir kad auros sutaptu (nzn gal as viena tokia paranojike, bet negaleciau atsipalaiduot per vestuves, jei nepatiktu fotografas kaip zmogus.) Zodziu pasirinkom mes Mazi stebuklai fotografija ir tikiuosi, kad viskas bus   Linkiu visiems surasti savo fotografa
  Linkiu visiems surasti savo fotografa  

jeigu jaunieji yra pašėlę, linksmi, nusiteikę kvailioti per vestuves ir mėgautis kiekviena akimirka (o jų svečiai, beje, tokie patys) - tuomet šitie fotografai TOBULAI tinka
 jeigu jaunieji yra pašėlę, linksmi, nusiteikę kvailioti per vestuves ir mėgautis kiekviena akimirka (o jų svečiai, beje, tokie patys) - tuomet šitie fotografai TOBULAI tinka 

Tikrai nėra didelė problema tą padaryti.
 Tikrai nėra didelė problema tą padaryti.