Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis vanduo ir kiti Koralo klubo produktai

Sveikos,
Atleiskite, visko ką prikalbėjote apie šio klubo produkciją neperskaičiau, bet matau, kad turite daug patirties. 4u.gif Gal kuri turite probleminę odą ir bandėte gydytis šiais produktais. Labai domintų patirtys ir patarimai kas galėtų padėti pagerinti veido odos būklę (problema su veido oda, nei aknės, nei paprastųjų spuogų neprimena, dažniausiai kyla skausmingi giluminiai spuogai, kurie nesusiformuoja nei į pūlinį, nei į inkštirą, o virsta tarsi žaizdele, kuri ilgai negyja).
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2012 09 20, 16:37)
Sveikos,
Atleiskite, visko ką prikalbėjote apie šio klubo produkciją neperskaičiau, bet matau, kad turite daug patirties. 4u.gif Gal kuri turite probleminę odą ir bandėte gydytis šiais produktais. Labai domintų patirtys ir patarimai kas galėtų padėti pagerinti veido odos būklę (problema su veido oda, nei aknės, nei paprastųjų spuogų neprimena, dažniausiai kyla skausmingi giluminiai spuogai, kurie nesusiformuoja nei į pūlinį, nei į inkštirą, o virsta tarsi žaizdele, kuri ilgai negyja).

Pagerinti odos ir viso organizmo bukle turetu Colovada Plius. Visos odos problemos slypi musu viduje.
Pas mane po Colovados,kuria isgeriau pries metus nebekyla joks spuogas.O budavo pradeda keltis toks skausmingas bet ne iki galo ir paraudes laikydavosi kol sumazeja ir dingsta.
Atsakyti
oda - musu vidaus organu, ypac virskinamojo trakto ir kepenu, veidrodis.
kaip ir minejo Liepa B., pirmiausiai siuloma isvalyti organizma nuo visu toksinu, parazitu ir kitu blogybiu per 14 dienu - COLO VADA.

kitas dalykas, kas padetu - artisokai!!!! liucerna - padetu atstatyti mineralu balansa organizme, gerina odos bukle, stabdo senejimo procesus, o selenas - apasaugo odos lasteles nuo laisvuju radikalu, stiprina imuniteta 4u.gif

ir koralinis vanduo - daaaaaugeliui oda pasidaro skaistesne, lygesne, grazesne... wub.gif

QUOTE(Advile @ 2012 09 20, 15:37)
Sveikos,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 21 rugsėjo 2012 - 15:27
Ačiū Jums už patarimus. 4u.gif Koralinio klubo atstovai patarė pagerti juodojo riešuto lapų ir artiškokų, manau nuo jų ir pradėsiu.
Atsakyti
sveiki gal galite pasakyti ar galima duoti česnako kapsulių 5m. vaikui ir kokį kiekį ( girdėjus buvau, kad kas antrą dieną po pusę...jei ko nemaišau )
Atsakyti
Šiaip jau vaikai ima tiek kiek jiems reikia visų papildų. Tokio amžiaus draugės sūnus puikiai žino kiek jam reikia vandens, kurio skonio tabletės jis nori, nors vaikui niekas neaiškino ką daro viena, ar kita, kad jam reikia išgerti tiek ir tiek vandens...
Tas pats su draugės mažąja sesute gal 3 metų, ima tiek kiek nori ir ko nori. Pvz. česnaką kaip saldainius gali valgyt, juodo riešuto per prievartą neįkiši.
Pasakojo draugai iš Ukrainos - atvažiavo su mergyte gal 4-5 metukų viena šeima, ji atsisėdusi lecitiną iš bonkutės valgo - prakanda, iščiulpia, prakanda, iščiulpia... Gal 9 suvalgė, 10 paėmė prakando ir padėjo, nes nebenorėjo.

Ką norėjau pasakyti - vaikai jaučia kur kas geriau, nes dar nėra tokie užsiteršę. O jei suvalgys truputį daugiau, nieko tokio, nes organizmas pasisavina tiek kiek reikia. Tai ne cheminiai papildai dėl kurių reiktų žiūrėti dozes.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 09 26, 08:29)
Šiaip jau vaikai ima tiek kiek jiems reikia visų papildų.

Na, dalinai taip, tiesa. Bet jei vaikas taip gali suvalgyti buteliuką visą vaistų, tai kažkaip nemanau,kad visais atvejais, ypač medicininių preparatų ir papildų atžvilgiu mes turėtume vadovautis tokiom taisyklėm. dozuotės yra dozuotės.
Atsakyti
Tai ne chemija. O proto saugoti nuo vaikų vaistus reikėtų turėti biggrin.gif O šiaip savo aplinkoje pastebėjau, kad vaikai valgo tiek kiek jiems reikia. O šiaip vaikui ne nuryti su vandeniu duoti, o sukramtyti, pajus skonį ir žinos nori ar nenori.
Bet ko vaikai neima, pasirenka.
O dozuotės... Aš jų nežiūriu. Dažniausiai kaip minimum padvigubinu. Net profilaktiškai kai kurie nurodymai ant dėžutės neatitinka to kaip reikėtų vartoti (pagal ilgą kolegų patirtį), tai ką kalbėti kai yra problema?
Atsakyti
Vartojant kraujažolių (berods, jei gerai verčiu iš anglų kalbos) preparatus normaliom dozuotėm, kai kuriems žmonėms po trasplantacijos naujieji organai vos nebuvo atmesti, nes beveik blokavo imunitetą silpninančių vaistų veikimą. Tai tikri mokslo įrodyti dalykai, kad vaistažolės ir kt natūralūs preparatai gali veikti taip pat stipriai ir net per stipriai, blokuoti ar aktyvinti procesus organizme.

Yra dalykų, kurių nepadauginsi, nes perteklius pasišalina. Yra, kurių padauginsi ir dar gerokai sveikatą pasigadinsi, net patys sveikiausi produktai papildai ir pan gali kauptis organizme ir toksiškai jį veikti.

Česnakas sveika ir gerai, bet gali skrandį gerokai pagadint, vaikams todėl ir rekomenduoja juo daugiau kvėpuot, nei valgyt. tiesa, tai turbūt galioja šviežiam, ne džiovintam. O jau kiek prisivalgyti to, kas nebūtina tokiais kiekiais - tai jau tegul sprendžia mūsų piniginės rolleyes.gif

šiaip vaikai mano viską kramto, ne ryja. pvz it C turbūt galėtų buteliuką visą sulapnot. jo perteklius pasišalina, bet vis tiek nematau reikalo jo duoti per dideliais kiekiais.

kai yra problema, tai sutinku, tikrai yra didinamos dozės, bet kiek teko matyti tai yra nurodoma ir ant vaistų-papildų pakuočių.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 09 26, 12:15)
šiaip vaikai mano viską kramto, ne ryja. pvz it C turbūt galėtų buteliuką visą sulapnot. jo perteklius pasišalina, bet vis tiek nematau reikalo jo duoti per dideliais kiekiais.

Pritariu drinks_cheers.gif Mano dukra suciulptu visas vitamino C draze is buteliuko.
Simumu, padauginus vaistazoliu irgi gali buti prasti popieriai, taip pat kaip nurijus cheminiu vaistu. Padauginus koloidinio sidabro irgi negerai, melynuoja lupos ir t.t....
Atsakyti
Tokiu atveju jūsų vaikui trūksta vitamino C biggrin.gif O jei jūs duodate vaistinės dražė, kuri pagaminta žmogaus chemiškai, tai geriau atimti ir padėti nepasiekiamoje vietoje, bei duoti vaikui daugiau vaisių su vitaminu C. smile.gif
Jūs turit savo nuomonę, aš savo ir ne vieną nutikimą su vaikais, kai ir saują papildų buvo išgėrę ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka Koralų klubo produkcija 4u.gif tačiau pasakymas "valgykim papildus" man yra nelabai suprantamas. Valgyti reikia maistą, o papildus gerti tada kai reikia ir kiek reikia..... Kartais atrodo, kad marketingas darosi svarbiau už visą kitą..... Pirkit, valgykit ir nepakenks, bet ar padės????

P.s. Čia tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti