Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Visos visos smile.gif galima sakyt kad ivyko smile.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif
Manau labai gražus swap'as buvo. O dar labai svarbu, kad visos geranoriškos, kantrios ir tolerantiškos ir draugiškos 4u.gif Man su jumis labai patinka smile.gif
Atsakyti
pradedam planuoti rudeninį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisipažinsiu ištraukusi daivulytę,labai stresavau,nes žinojau,kad praeitam swape ji buvo nusivylus ir norėjosi kažkaip lyg kompensuoti,lyg nudžiugint,anketa,buvo tokia paprasta kad nepadėjo niekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif padariusi dovanėlę aprodžiau dragėms,ir gavus palaiminimą išsiunčiau..taip labai per aplinkui blush2.gif lotuliukas.gif jaučiausi rami,kol nepradėjo mergaitės gauti dovanėlių,nes jaučiausi taip blogai,bijojau,kad pamačiusi tokius grožius daivulytė nusivils verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tu stresavai? O ką man sakyt kai tave ištraukiau?? Tu gi man siaubas baubas buvai blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
O dar didesnis siutas paimė, kai neatsiuntei nuotraukos, o papuošalų pavyzdžių puse nuotraukų nerodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 09, 20:52)
Tu stresavai? O ką man sakyt kai tave ištraukiau?? Tu gi man siaubas baubas buvai  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
O dar didesnis siutas paimė, kai neatsiuntei nuotraukos, o papuošalų pavyzdžių puse nuotraukų nerodė  doh.gif

nepagalvojai,kad aš įžymybė ir nenoriu išsiduoti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taniuta,parodyk kitą darbelį,kurio nesiuntei,labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 09 gegužės 2012 - 19:55
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 09, 20:55)
nepagalvojai,kad aš įžymybė ir nenoriu išsiduoti? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taniuta,parodyk kitą darbelį,kurio nesiuntei,labai smalsu bigsmile.gif

blink.gif blink.gif Jochaidi nesikeikus doh.gif Tikrai neagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tas darbelis mano temoj yra, rožinis toks lotuliukas.gif
Atsakyti
o tu pagalvok pagalvok biggrin.gif

nu einu ieškot,bet jei rožinis ta gerai kad nesiuntei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 09, 21:03)
o tu pagalvok pagalvok biggrin.gif

Nu mano blondiniška galva nežino lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir visagalis googlas man nepadeda doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 09, 21:06)
Nu mano blondiniška galva nežino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir visagalis googlas man nepadeda  doh.gif  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif nu koks fainas swapas, visu dovanos tokios finos, bet mano gautoji fainiausia mirksiukas.gif thumbup.gif

man patikoooooooo, mano vyras sake man pavydi biggrin.gif
Atsakyti
mano dovana geriausia tongue.gif tongue.gif tongue.gif

tai merginos,kadangi šitas swapas neprisvilo kaip pirmasis bigsmile.gif ar darysim dar vieną? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 10, 14:49)
mano dovana geriausia tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

tai merginos,kadangi šitas swapas neprisvilo kaip pirmasis bigsmile.gif  ar darysim dar vieną? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aisku, kad darysite! Kur gi jus desites biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti