QUOTE(Salve @ 2010 01 26, 22:25)
O jei taip galutinai įvertinus, kuri kėdutė Jums (ar vaikui

) labiau patiko (vertinant be izofix) -Concord ar Cybex? Ir kaip dėl jų tvirtumo-man jos tokios lanksčios atrodo, ar avarijos atveju jos nesulūžinės?
Jei lyginti, tai, vertinant be isofix, man labiau patiko CYBEX Solution Xfix (Solution X yra analogiska siai-tik kad be isofix)-ten galvytei atlosiukas reguliuojasi i gyli ir tai uztikrina, kad miego metu vaiko galvyte visada bus saugioje zonoje, be to, jos, lyginant su Concord, yra t ergonomiskesnes, sunkesnes siek tiek, o tai reiskia, kad ir stabilesnes (cia be isofix sistemos kedutems aktualu), man ir medziaga CYBEX Solution Xfix fainesne-ne taip limpa prie jos dulkes, o, svarbiausia, kad jos dar ir saugesnes tam tikrais parametrais (konkreciai-priekinio smugio atveju), nors Concord taip pat pripazintos vienomis saugausiu savo kategorijoje keduciu.Ir dar man Concorde ne l. patiko, kad ta nugaros atloso dalis yra l. auksta-reguliuojasi tik galvos atrama, o tas nugaros atlosas toks ilgas, vos ne iki stogo styro masinoje visa laika

. O del lankstumo-tai nei CYBEX, nei Concord tikrai nera lankscios-pakankamai tvirtos ir, kiek ziurejau, Crash testus, tai nei viena nesuluzinejo

. Beje, CYBEX Solution Xfix, sakyciau, yra tvirtesnes, kietesnes (ne sedejimo prasme, bet savo korpusu-ju korpusas dvigubas) uz Concord

!
QUOTE(Vismantė @ 2010 01 27, 11:28)
Ieškau kėdutės savo 2 metukų mergytei.
Ji dar nesveria 15 kg ir ūgio nedidelė, tad į kėdutę 15-36 kg jos dar tikriausiai negalima sodinti... nebent ta kėdutė turėtų diržus...
gal žinote, ar būna 15-36 kg auto kėdučių su diržais?
Tada tikrai, kad dar negalima jusiskei i 15-36 kg kedute

- kaip Jusu atvejui yra 9-36 kg kedutes, kurios butent ir turi dirzus

!