Įkraunama...
Įkraunama...

IVF * Pavasarinis gėliuku laukiamasis

QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 06, 22:01)
Laba,
Esu esu...esat visos sekamos..viską žinau smile.gif Tik kažkaip rašyt nėr įkvėpimo  ax.gif Bet vistiek aš mintimis su jumis...priklausomybė  cool.gif
O pati dar tebeauginu derlių, punkcija nusimato lyg ir antradienį, tiksliau sužinosiu ryt.

Beigi prisidedu prie labdaringos akcijos dalijant kilogramus biggrin.gif

Super, jei nera ikvepimo, reiskias visos jegos atiduodamos kiausineliams auginti wink.gif
Kaip derlius? Ryt i LV?

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 06, 20:02)

Terziuk - teisingai darai, saldytuve memem bus geriau nei guleti kazkuriam pasto kampe per sventes  biggrin.gif

Nu nu, panasiai ir mastau.. dabar pabandziau taikyti prie skrydzio, bet tiesioginio is Vilniaus nera i GR...

Sekmes tau ryt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 06, 13:39)
nu ka, pakeliau ant koju kurjerius, tai balandzio 2 iskeliavo is LT doh.gif sake keliauja siuntinys apie 2 savaites doh.gif bet uztat turiu siuntos numeri ir galiu stebeti  thumbup.gif

Tai kokioj stotelej dabar? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 06, 21:05)
Nebera jegu.. As nesuprantu,kas man yra,uzsirasiau pas seimosgydytoja,tegul bent kokius tyrimus padaro.. Kiekviena menesi kas nors, tai dantis, kai zarnynas,tai gimda, tai gripas, nu nera menesio be ligos..siandien darbe jauciu,kad vos sedziu,silpna,krecia, raumenis,akis skauda, galva svaigsta..bet slogos ar pan kol kas nera, na,siokia tokia sloga jau turiu pusmeti ar ilgiau.. Po tu stipriu antibu ir zarnyno viruso tikriausiai visai nusilpau.

Gal dabar probiotikus pavartok? Po antibu gerai jie..
Gal pavasarinis kazkoks issekimas? O kad uzsirasei pas seimos gydytoja, tai gerai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 06, 20:20)
Nu as kiek skaiciau tai jie ir mirusias bakterijas lengvai randa ir istiria. Jiems svarbiausia kad tas kraujas nebutu uzdziuves, todel butina i meginuka kelis lasus sterilaus vandenuko ilasinti.

Lavonelius randa biggrin.gif
Atsakyti
Perkunas, lauksime naujienu. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

jungiuosi prie jusu ir tikiuosi surasti atsakymu i man rupimus klausymus. Kovo 20 isodino atsildyta leliuka. Dziaugiausi be proto, kurpiau nestumo planus ir BAC po dvieju savaiciu neigiamas kraujo tyrimas. Jausmas toks lyg kas plyta i kakta voztelejo...Nu visiskai nesupratau kodel mano maziukas pabego - juk atsilimo metu isgyveno, o pati sveikata nesiskundziu.

Gal galit apsviest mano prota ir papasakot kokia patirtis yra del atsildytu leliuku?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 06, 20:02)

Afrodite - tai vis tik uz ranku susieme varysim is cia  tongue.gif  Nu nepasiseke tau su tuo smegenu sutrenkimu, vyrui su tuo grubijanka urologu, bet vadinasi leliukas dar nori menesi ant debeselio kojas pakabines palaukti  smile.gif

Kiauliuk - angeliuk - tai bent pavaret  thumbup.gif Laukiam ziniu kaip susidraugaus per naktele  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,stai kaip saunu-kiek merginu draugiskai lauksime geguzes menesio dziaugsmo wub.gif
user posted image
As irgi Cituk,manau kad matyt maziukas nuo virsaus sudeliojo viska savaip mirksiukas.gif zinoma, norisi kuo greiciau pradeti eiti tuo keliu-bet paskubesi tik kvaili prajuokinsi.Jau skubejau...noriu kad sis kartas butu ypac atsakingas ir tikiuosi kad bus viskas tikrai labai gerai. Cituk,as noriu tiketi kad mes kurios jau uzsitupejom cia per ilgai-jau dabar iseisime tikrai. O man gal pavyks susitarti su Bykova del dar vieno LIT ax.gif
Kiauliuk - angeliuk oho koki turta uzsiauginai-sveikinu thumbup.gif O tai po kiek tave stimuliavo kad taip gerai uzaugo?Net neabejoju kad liks ne tik idejimui, bet bus ir broliukams bei sesutems mirksiukas.gif Labai lauksiu ziniu kaip tavo maziukai susidraugavo per sianakt.O tu Latvijoje daraisi?
PerKūnas laukiam ziniu is taves mirksiukas.gif
KittyKitty sveik mergyt 4u.gif O aps Bykova vaziuoja merginos tirtis,nes ir nusilpes imunitetas turi savu priezasciu.Man Bykova nustate kad as neturiu igimto imuniteto,tiksliau jis labai zemas.O siaip pavasaris visada buna daug kam sunkus. Organizmas juk po ziemos isvarges, truksta vitaminu,slegio pokyciai-juk sakoma kad net ir ligoninese daugiausia zmoniu buna pavasariais. Matyt pasiilpo organizmas,o dar po antibijotiku butinai reikia gert gerus probiotikus kad atstatyti zarnyne ir ne tik mikroflora.Laikom kumstukus 4u.gif
miserika puikiai tave suprantu..irk iekviena manau supranta.Man irgi isodino du superinius atsildytus maziukus-bet HCG vistiek maziau vieno buvo.Nebezinau kas itakoja..o kas ne...Vienom pasiseka su snaigutemis,kitom deja ne..taisykliu nera...Stiprybes tau.
Atsakyti
Mergaites, reikia Jusu patarimo ax.gif

Hcg didejimas pimame intervale kas 38val, antrame kas 44val, treciame kas 50val.
9DPI - 41,4
12DPI - 149
14DPI - 314
16DPI - 610

Ar verta sunerimti kad HCG dvigubejimas leteja, ar jis turi augti tolygiai??

Dar del PRG;
12DPI - 8,43ng/ml (norma I trimest. 9.3 - 33.2)
16DPI - 10.7ng/ml

Ar PRG jau nestumo ptradzioje turi buti aukstas, ar jis irgi auga?

Gydytoja liepe padinti CRinone iki 2 vnt, kaip manot ar 3 vnt gal geriau doh.gif
Busiu dekinga uz atsakyma.
Sekmes visoms 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu 10 vnt crinono, jei kam reikia rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 07, 08:42)

Kiauliuk - angeliuk oho koki turta uzsiauginai-sveikinu thumbup.gif  O tai po kiek tave stimuliavo kad taip gerai uzaugo?Net neabejoju kad liks ne tik idejimui, bet bus ir broliukams bei sesutems mirksiukas.gif  Labai lauksiu ziniu kaip tavo maziukai susidraugavo per sianakt.O tu Latvijoje daraisi?

Labas rytas, prisiduodu... 4u.gif
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų bigsmile.gif galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus wub.gif
man taikė ilgą protokolą...skatino su meriolal po 150vnt, paskutines dvi dozes sumažino iki 100vnt...

Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po nestuke.gif. Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 07, 10:10)
per naktele liko 13 apsivaisinusių...iš streso pamiršau paklausti kiek iš to mano išpunktuoto turto realiai buvo tinkami apvaisinimui...na bet čia jau nebesvarbu, svarbu kad tas "velnio" tryliktukas dabar jau draugautų  bigsmile.gif galiausiai sūpuočiau vieną/du angeliukus  wub.gif
man taikė ilgą protokolą...skatino su meriolal po 150vnt, paskutines dvi dozes sumažino iki 100vnt...

Mergaitės, gražių Jums šv. velykų, kad kiaušinukai būtų stiprūs ir šis simbolinis atgimimas atneštų kiekvienai po  nestuke.gif. Gi mes tokiu nuostabiu laiku viską išgyvenam...pavasaris bunda  wub.gif

nuostabios zinios thumbup.gif tad dabar lai tik tas triliktukas sau laimingi auga thumbup.gif ir laukia kada pas mamyte papuls wub.gif
Laukiu musu Perkunelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 04 07, 08:19)
Mergaites, reikia Jusu patarimo ax.gif

Hcg didejimas pimame intervale kas 38val, antrame kas 44val, treciame kas 50val.
9DPI - 41,4
12DPI - 149
14DPI - 314
16DPI - 610

Ar verta sunerimti kad HCG dvigubejimas leteja, ar  jis turi augti tolygiai??

Dar del PRG;
12DPI - 8,43ng/ml (norma I trimest. 9.3 - 33.2)
16DPI - 10.7ng/ml

Ar PRG jau nestumo ptradzioje turi buti aukstas, ar jis irgi auga?

Gydytoja liepe padinti CRinone iki 2 vnt, kaip manot ar 3 vnt gal geriau doh.gif
Busiu dekinga uz atsakyma.
Sekmes visoms 4u.gif

Irmuk, sveikinu tave su nestuke.gif wub.gif Eina sau,kaip smagu bigsmile.gif O HCG tavo dvigubėja gražiai, neišsigalvok. Tik progesteronas šiek tiek mažokas, bet su Crinone turėtų truputį pakelt. Aš pavyzdžiui po įsodinimo iškart per dieną sunaudoju du Crinone.

Sėkmės tau nėštuke wub.gif drinks_cheers.gif

Angeliuk-kauliuk, super naujienos. Vaikų turėsi pilną trobą tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 07, 11:25)
Irmuk, sveikinu tave su  nestuke.gif  wub.gif Eina sau,kaip smagu bigsmile.gif O HCG tavo dvigubėja gražiai, neišsigalvok. Tik progesteronas šiek tiek mažokas, bet su Crinone turėtų truputį pakelt. Aš pavyzdžiui po įsodinimo iškart per dieną sunaudoju du Crinone.
Sėkmės tau nėštuke wub.gif  drinks_cheers.gif

Angeliuk-kauliuk, super naujienos. Vaikų turėsi pilną trobą  tongue.gif  thumbup.gif

As irgi labai dziaugiuosi kad sikart man pavyko tapti nestuke.gif
Ir tau to labai linkiu nestuke.gif nestuke.gif o gal jau yra geru naujienu wub.gif

Progesterona keliu su 3-mis Crinone g.gif gal sakau neperdaug iskart?

Angeliuk, dideles sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 06, 21:12)
blush2.gif yra...kažkokių vaistų sulašino, kai išpunktavo...ir sakė skambinti, jei tik blogai pasijausiu...kol kas viskas čiki...

Sveik Kitty! 4u.gif

ačiū, tavo tryliktukui linkiu stiprybės 4u.gif bet kaip įdomiai, man Treijsas aiškino, kad hiperstimuliacijos atveju tą ciklą nebegalima sodinti, reikia šaldyti g.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 06, 21:20)
Kauliuk, tik labai daug gerk- daugggg 4u.gif

Kitty,  4u.gif  sveik greičiau ir linksmos tau ryt šventės thumbup.gif 

ačiū labai, lyg ir gerėja man, įkaliau paracetamolio kelis kartus, svečiai tik poryt, tikiuosi būt sveika, sloga kabinasi, čiaudulys,bet gal nebus nieko rimto 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 06, 22:01)
O pati dar tebeauginu derlių, punkcija nusimato lyg ir antradienį, tiksliau sužinosiu ryt.

sėkmės 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 06, 22:24)
Gal dabar probiotikus pavartok? Po antibu gerai jie..
Gal pavasarinis kazkoks issekimas? O kad uzsirasei pas seimos gydytoja, tai gerai 

ačiū, vartoju, ir po antibų vartojau.. tiesą sakant, visą gyvenimą esu tokia nupiepusi (sveikatos prasme) ne tas, tai tas.. super rimtų ligų nėra,bet ir sveikų vietų nedaug, ai, dzin, vienintelis rūpestis dabar -kad netrukdytų pastoti, o šiaip tai..moku pakentėti.

QUOTE(miserika @ 2012 04 07, 02:43)
Gal galit apsviest mano prota ir papasakot kokia patirtis yra del atsildytu leliuku?

užjaučiu, o čia gal po pirmo leliuko buvo likę?
Daug kam taip..lyg ir viskas gerai, o nėra.. ir šaldyti, ir ne.....

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 07, 08:42)
KittyKitty sveik mergyt 4u.gif O aps Bykova vaziuoja merginos tirtis,nes ir nusilpes imunitetas turi savu priezasciu.Man Bykova nustate kad as neturiu igimto imuniteto,tiksliau jis labai zemas.O siaip pavasaris visada buna daug kam sunkus. Organizmas juk po ziemos isvarges, truksta vitaminu,slegio pokyciai-juk sakoma kad net ir ligoninese daugiausia zmoniu buna pavasariais. Matyt pasiilpo organizmas,o dar po antibijotiku butinai reikia gert gerus probiotikus kad atstatyti zarnyne ir ne tik mikroflora.Laikom kumstukus

mat kaip..tai gal ir man tada reikėtų..na bet dabar jgal jau nebeužsiimsiu, jau sutarta dėl IVF, net nežinau... Kas netingi parašyti man trumpai blush2.gif , kiek laiko užtrunka visas procesas pas Bykovą (nuo registracijos iki atsakymų) ir maždaug kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 07, 10:10)
per naktele liko 13 apsivaisinusių...

thumbup.gif thumbup.gif Jei dar bent puse pasiektu 3 diena budami puikios kokybes manau butu super rezultatas thumbup.gif thumbup.gif

Perkuneli - kokios tavo zinios ax.gif ?

Su Sventomis Velykomis visas ir linkiu labai kokybisku kiausineliu visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti