Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

QUOTE(storuliukas @ 2012 05 29, 13:33)
tai,kad nebutinai pasisaipyti,as juos pati gaunu,ir skaiciau,kad tikrai gausim sonines,medaus degtines....pasiskaitykit visas TEMAS,o ar TIKRAI,tai kas cia zino...

Nu reiškias eisim ir reikalausim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 29 gegužės 2012 - 20:56
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 29, 20:56)
Nu reiškias eisim ir reikalausim...

Aga tongue.gif
Nu nors ir kaip liūdna, bet nors čia linksmai galim pakalbėti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,as is Klaipedos gal kuri mamyte zino kurioj cia vietoj dalyna maisto paketus zinau kad mum kretingos g reikia pirma karta tad nieko nezinau,ird ar klaipedoje esame naujokai
Atsakyti
pasiėmiau šiandien maisto davinį,gavom :kondensuoto pieno,blynam mišinio,pyragui mišinio ir trapučių wub.gif aišku čia nepavalgysi nuo tokių,bet vis geriau thumbup.gif nei nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(storuliukas @ 2012 05 29, 10:38)
taip dar sake gausim sonines,medaus,degtines... lotuliukas.gif

gerai būtų thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 30, 16:51)
pasiėmiau šiandien maisto davinį,gavom :kondensuoto pieno,blynam mišinio,pyragui mišinio ir trapučių  wub.gif aišku čia nepavalgysi nuo tokių,bet vis geriau  thumbup.gif  nei nieko  ax.gif

Gerai,kad bent tiek duoda ax.gif aš jau ryt eisiu pyrago mišinį bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 05 30, 19:02)
Gerai,kad bent tiek duoda ax.gif aš jau ryt eisiu pyrago mišinį bandyti biggrin.gif

tas mišinys tai thumbup.gif ,bet blynų tai viena soda unsure.gif labai išsipūtę blynai gavosi ir labai riebalus gėrė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 30, 20:21)
tas mišinys tai  thumbup.gif ,bet blynų tai viena soda  unsure.gif labai išsipūtę blynai gavosi ir labai riebalus gėrė  ax.gif

Kad riebalu negertu reik pora lasu spirito, arba degtines ilasint...(kurios dar nedave blink.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 05 30, 22:26)
Kad riebalu negertu reik pora lasu spirito, arba degtines ilasint...(kurios dar nedave blink.gif  lotuliukas.gif )

palauksiu tada biggrin.gif aliejaus gaila sitiek, lauksiu degtines prie blynu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nusivyliau aš šiuo maisto daviniu, kuo toliau tuo prasčiau unsure.gif

Atsimenu, kai po 2-3kilus ant galvos cukraus, miltų duodavo.O dabar blink.gif
Mišiniai, ką aš visiškai kvankt, kad nesugebėsiu savo vaikui blynų užmaišyt doh.gif Geriau duotų cukraus, miltų, ryžių, manų kruopų.Kur dingo šie produktai blink.gif

O dabrar tik nesamoningų trapučių po vieną pakiuką- seilėtekiui sukelt, ir mišinių blynams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 05 30, 22:17)
palauksiu tada biggrin.gif  aliejaus gaila sitiek, lauksiu degtines prie blynu smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Wildberry @ 2012 05 30, 22:26)
Sveikos,
Nusivyliau aš šiuo maisto daviniu, kuo toliau tuo prasčiau unsure.gif

Atsimenu, kai po 2-3kilus ant galvos cukraus, miltų duodavo.O dabar blink.gif
Mišiniai, ką aš visiškai kvankt, kad nesugebėsiu savo vaikui blynų užmaišyt doh.gif Geriau duotų cukraus, miltų, ryžių, manų kruopų.Kur dingo šie produktai blink.gif

O dabrar tik nesamoningų trapučių po vieną pakiuką- seilėtekiui sukelt, ir mišinių blynams doh.gif

Nu jo, vietoj trapučių geriau makaronu ar miltų duotų...
P.S. kai duodavo cukrų, aš dar pati pajėgdavau jo nusipirkti..Tai nežinau kaip ten būdavo... blink.gif
Atsakyti
gal zinote iki kurios dienos dalino klaipedoje?
Atsakyti
O cia istikruju duos tik rugpjuti, o ne liepos menesi maisto davinius, ar tik pletkai g.gif g.gif
Atsakyti