Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

Nu aš aido visad imu, nei karto negavau mėsytės schmoll.gif
Atsakyti
"mesytes" ir as nesu gavus,bet kai pastovi kelis menesius krupos tai buna kad apsigyvena doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 06, 13:51-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 06, 13:51)
"mesytes" ir as nesu gavus,bet kai pastovi kelis menesius krupos tai buna kad apsigyvena doh.gif

Nu jai jau apsigyvena vadinasi kaskur jau yra uzkratas, siandien parsinesiau maisto paketus, na nepastebejau juose gyvybes, bet dar nenaudojau. Ryt sakau pusryciams reiks koses pravirt, paziuret kas per navyna. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 04 06, 22:39)
Nu jai jau apsigyvena vadinasi kaskur jau yra uzkratas,

Bet tikrai neb8tinai gautuose produktuose.

Esu ir nusipirkus grikių su kandim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 04 06, 12:45)
Nu aš aido visad imu, nei karto negavau mėsytės schmoll.gif

as ir aido imu, nesu niekad gavusi su mesyte...
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2012 04 01, 10:22)
Kadangi sena tema baigesi,atidarau nauja tema.
Nezinau kaip kovoti su maistinem kandim,kaip tik gaunu dribsnius tai visada uzkrestas..

Mums ne karto taip dar neteko unsure.gif
Atsakyti
Išsirita gyvybė iš kiaušinėlių - jų nesimato iš pradžių. Yra ir man tekę išmesti, bet nežinia ar jau gautuose grūduose buvo, ar atėjo iš kitur...
Skaičiau rekomendaciją bent kuriam laikui įdėti grūdų maišelius į šaldymo kamerą/šaldiklį - kiaušinėliai žūna ir gyvastis neišsirita.

Bet brrr būna, jei kada pasimato, bo ir mes vegetarai. doh.gif

O ta nauja avižinė košė skani - net ir man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
laba.norejau paklausti gal kas zinot.Girdejau kad atskirai kazkoks darmaisto davinys yra daugiavaikems mamos,ar teko kam girdeti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukasvika @ 2012 04 09, 11:18)
laba.norejau paklausti gal kas zinot.Girdejau kad atskirai kazkoks darmaisto davinys yra daugiavaikems mamos,ar teko kam girdeti? smile.gif

Pas mus būna, kad maisto banko davinius dalina seniūnijoje. Patys paskambina ir pakviečia atsiimti. Niekad nežinom, ką gausim: būna miltų, cukraus, aliejaus, prieš šv.Velykas kiaušinių dėžutę, šokolado gavome. 4u.gif

Pasidomėkite savo seniūnijoje pas soc.darbuotoją.
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 04 09, 13:29)
Pas mus būna, kad maisto banko davinius dalina seniūnijoje. Patys paskambina ir pakviečia atsiimti. Niekad nežinom, ką gausim: būna miltų, cukraus, aliejaus, prieš šv.Velykas kiaušinių dėžutę, šokolado gavome.  4u.gif

Pasidomėkite savo seniūnijoje pas soc.darbuotoją.

ar reikia kazkokius papildomus poperius tvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(mamukasvika @ 2012 04 09, 17:20)
ar reikia kazkokius papildomus poperius tvarkyti?

Ne. Pas mus kaip supratau patys darbuotojai parenka kurioms šeimoms iš tų, kas gauna maisto paketus skirti papildomą davinį karts nuo karto.
Atsakyti
Sveikos mamytes, skaiciau praeita tema, bet neradau blush2.gif Kaip is to misinio pyragui padaryt blynus, ko ir kiek pilti i ta misini? Pyragas man kazkoks sausokas, nelabai patiko ir sokolado idejus, tai galvoju geriau blynu prikepti smile.gif
Atsakyti