Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 07 31, 09:20)
vakar dar kartą pamėginau išsivirti tos avižinės košės kuri su pienu, galvojau gal išalkusiam žmogui jau pradės patikti... nu tikrai šlykšti  doh.gif , kabinau, kabinau, bet galiausiai išmečiau. Kaip sakant - nemokamas sūris pelėkautuose...

Mano vaikai labiau mego 4 grudu dripsnius kur be pieno, sitos jie nevalgo nes per saldi jiems, as blynus is ju kepu, neblogai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 08 01, 10:13)
Oi kaip gerai thumbup.gif Čia tai maistas, o ne saldumynai..Makaronai, miltai tai  thumbup.gif
O kaip keista dėl talonų..pas mus Klp jokių talonų nėra schmoll.gif

Kaune ir nera, cia kiek supratau Panevezyje tokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 07 31, 10:20)
vakar dar kartą pamėginau išsivirti tos avižinės košės kuri su pienu, galvojau gal išalkusiam žmogui jau pradės patikti... nu tikrai šlykšti  doh.gif , kabinau, kabinau, bet galiausiai išmečiau. Kaip sakant - nemokamas sūris pelėkautuose...

Jei košė kartoka, vadinasi avižos pasenę. Kartumą nuo senumo jos įgauna. Mes tą košę jau prieš gerą mėn baigėm - visi penki vaikai vos ne kas rytą prašė. Pirkčiau tokios, jei kur parduotuvėje užmatyčiau... Ir blynus kepiau - tik vandens ir miltų pridėdavau ir labai skanūs gaudavosi...

O jei šįkart duos mėsos konservų, teks jų atsisakyti - vegetarų šeimai toks dalykas nenaudotinas visai. smile.gif Na, ras kam atiduoti...
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2012 08 01, 12:23)
O jei šįkart duos mėsos konservų, teks jų atsisakyti - vegetarų šeimai toks dalykas nenaudotinas visai. smile.gif Na, ras kam atiduoti...

jei bus tokie kaip prieš kelis metus doh.gif tai ten katastrofa,na tikrai mūsų šeimai nevalgomi blush2.gif
parėmiau draugės tėvą jais ax.gif
Atsakyti
g.gif o kokie tie konservai buvo pries kelis metus?kodel nevalgomi? ta kose su pienu pradzioj valge,dabar nebe,nu per daug saldi doh.gif siaip maniskiai makaroniniai,mielai iskeisciau pieniska avizu kose i makaronus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 08 01, 14:01)
g.gif o kokie tie konservai buvo pries kelis metus?kodel nevalgomi? ta kose su pienu pradzioj valge,dabar nebe,nu per daug saldi doh.gif siaip maniskiai makaroniniai,mielai iskeisciau pieniska avizu kose i makaronus mirksiukas.gif

Pamenu pirmą kartą kai gavau, buvo konservai doh.gif , kažkas su perlinėm kruopom, tai nežinai žmogus ar ten mėsos konservas ar kruopų konservas biggrin.gif . dabar mačiau rašo, kad kapotos mėsos, tai gal ir valgoma bus?
O įdomu žirniai, čia paprasti ar irgi kokie dribsniai ar kaip? g.gif vakar kaip tik sriubos žirnių išviriau, bet labai jai retai mes juos valgom, o mano šeimai 3 žmonėm, tai gausiu ne mažiau 3 pakių...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 01, 14:19)
Pamenu pirmą kartą kai gavau, buvo konservai  doh.gif , kažkas su perlinėm kruopom, tai nežinai žmogus ar ten mėsos konservas ar kruopų konservas  biggrin.gif .  dabar mačiau rašo, kad kapotos mėsos, tai gal ir valgoma bus?
O įdomu žirniai, čia paprasti ar irgi kokie dribsniai ar kaip? g.gif  vakar kaip tik sriubos žirnių išviriau, bet labai jai retai mes juos valgom, o mano šeimai 3 žmonėm, tai gausiu ne mažiau 3 pakių...

Nu kapoti kai kaip anksciau toks kumpis budavo, Vetčina vadindavom..Gal aks panasaus...
Žirniai mum eina gerai thumbup.gif Sriuba su frikadelem lb skani, ir siaip, kose su siprgiais (ar be ju)...Dar galima malti ir blynus kepti
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
tuos greito paruošimo makaronus mano vaikai valgo vietoj traškučių biggrin.gif , tai jų greit ir neliks. Telieka palaukti rugsėjo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 01, 19:04)
tuos greito paruošimo makaronus mano vaikai valgo vietoj traškučių  biggrin.gif , tai jų greit ir neliks. Telieka palaukti rugsėjo  tongue.gif

Ziurint kokie jie, nes vieni man neskanus, ne zali nei uzplikyti g.gif tik nepamenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 01, 17:53)

thumbup.gif Valiooo !!! Pagaliau ne prabangos, o kasdieninis maistas smile.gif Ir sikart tiek nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2012 08 01, 21:55)
thumbup.gif Valiooo !!! Pagaliau ne prabangos, o kasdieninis maistas  smile.gif Ir sikart tiek nemazai  bigsmile.gif

o mes tų paplotėlių neatsisakytume dar kartą ax.gif
Atsakyti