Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

QUOTE(prabegom123 @ 2012 09 01, 18:13)
Nelabai supratau, rugseji nebus? Kaip buvau atsiimti rugpjuti, tai tos moterys kur isdave maisto davinius, sake nepamirskit rugsejo men. atsiimti- dalinsim g.gif  g.gif

Mums dave lapuka spalio men kai dalins,rugseji negali dalinti,nes kas 2 men dalinimas.
Atsakyti
Ar pavelavus atsiimti rugpjutį, nieko ir negausiu, tik spalį, ar taip? Pratęsimo nebūna?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 09 02, 15:00)
Ar pavelavus atsiimti rugpjutį, nieko ir negausiu, tik spalį, ar taip? Pratęsimo nebūna?

Bandykite dar kreiptis, nes kiekviename mieste skirtingai reikia ataskaitas už išdalintą maistą priduoti 4u.gif
Kitą dalinimą gausite tik to mėnesio maistelį, nes sandėliuoti neišdalinto maisto negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 01, 18:30)
Mums dave lapuka spalio men kai dalins,rugseji negali dalinti,nes kas 2 men dalinimas.

keista, g.gif as tvarkiausi dokumentus liepos men, ir man dave lapuka kuriame parasyta, kad bus dalinama rugsejo men, tik del dienos nezinojo, tai sake pasiskambinti, tai taip turbut ir reik padaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2012 09 04, 09:41)
keista, g.gif  as tvarkiausi dokumentus liepos men, ir man dave lapuka kuriame parasyta, kad bus dalinama rugsejo men, tik del dienos nezinojo, tai sake pasiskambinti, tai taip turbut ir reik padaryti unsure.gif

as tvarkiausi irgi liepa,tai man pasake kad bus spali dalinama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 04 rugsėjo 2012 - 08:44
QUOTE(jele25 @ 2012 09 04, 09:44)
as tvarkiausi irgi liepa,tai man pasake kad bus spali dalinama smile.gif

na idomiai cia viskas, turbut reiks skambintis ir aiskintis kaip ten is tikruju viskas yra unsure.gif
o kokiame rajone jus tvarketes?
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2012 09 04, 09:41)
keista, g.gif  as tvarkiausi dokumentus liepos men, ir man dave lapuka kuriame parasyta, kad bus dalinama rugsejo men, tik del dienos nezinojo, tai sake pasiskambinti, tai taip turbut ir reik padaryti unsure.gif

as irgi liepa tvarkiausi,tai sake rugseji bus. irgi liepe pasiskambint arba sekt ten kur isduoda ant skelbimu lentos lapa sake pakabina.
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2012 09 04, 09:53)
na idomiai cia viskas, turbut reiks skambintis ir aiskintis kaip ten is tikruju viskas yra  unsure.gif
o kokiame rajone jus tvarketes?

Mes emem is sandelio,tai ten dave lapuka,kad kitas dalinimas spalio men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 04, 12:08)
Mes emem is sandelio,tai ten dave lapuka,kad kitas dalinimas spalio men.

na nepatingesiu ir nueisiu snd i virsuliskiu soc.centra, gal bus kokia info iskabinta, arba moteriskiu pasiklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 29, 11:09)
Rugseji nebus nieko dalinama,dalinimas rugpjuti,gi yra grafikas,Virsuliskese dalinama buvo Rugpjūčio 16-21 d.
"Pavėlavusiems atsiimti paramą savo dalinimo punkte, ji bus atiduodama tik penktadieniais nuo 9 iki 16 val. ir šeštadieniais nuo 10 iki 15 val. „Maisto banko" biure Kalvarijų g. 170  iki 2012 m. rugsėjo 15 d. Kitomis dienomis parama pavėlavusiems nebus dalinama."

na zinokit nieko nebesuprantu, tikrai nebus rugsejo men dalinimu, gavau lapuka spaliui doh.gif tai kam ji man tada liepa dave su rugseju uzrasayta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*davaida* @ 2012 09 04, 13:29)
na zinokit nieko nebesuprantu, tikrai nebus rugsejo men dalinimu, gavau lapuka spaliui  doh.gif  tai kam ji man tada liepa dave su rugseju uzrasayta unsure.gif

O data kokia? Rugsejo kelinta parasyta?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 04, 13:36)
O data kokia? Rugsejo kelinta parasyta?

ta va kad datos nebuvo, uzrase tik rugsejis, o del datos sake pasiskambinsit, tai snd drauge kaip tik ejo i soc, tai paprasiau kad uzklaustu, tai dave spalio lapeli, o rugseji nera doh.gif
Atsakyti