Siandiena isgeriau brinkintu selenu ir krutinele jau garinasi
Adanlee,-
,-na saunuole! si sezona tu stipriausiai motyvuota ir uzsispyrus man atrodo.Taip tobulumui ribu nera.Kaip ir as pasiekiau,bet dar geriau noriu. Man kaip visada kisa koja savaitgaliai,baliai festivaliai ir t.t.,o jei dar vyno taure..
,baltymu diena pas mane.Vandeni irgi liurlinu.
Sveikos, Adanlee labai labai sveikinu ir džiaugiuosi
Visgi motyvacija labai reikalinga. Man savaitgaliai irgi viską sugadina.
Visus darbadienius labai neblogai viskas vyksta, bet savaitgaliai sode - šašlykai, kepsniukai, vynas. Ir psio
Tai vat Aprilia ne tau vienai blogai sekasi. Šiandien apsirengiau taip, kad pilvą po savaitgalio paslėpčiau.
Ir nesisvėriau. Gegužės 1 d. vaikai labiausiai laukia į sodą važiuoti. O aš net nežinau, ką ant ugnies išsikepti. Gal kokią žuvį?
Gerai,-prie pagrindinio patiekalo kaip garnyras,-kepta cukinija,bandziau,-tikrai skanu!
Gali visiena,o jei zuvi,-tai labai skanu adzikoj marinuota
Papildyta:
O desertui,-keptas bananas.Taip,kad meniu jau turi
,tik aisku bananas nelabai jau liesa..bet vis geriau nei pyragas
Gali visiena,o jei zuvi,-tai labai skanu adzikoj marinuota
Papildyta:
O desertui,-keptas bananas.Taip,kad meniu jau turi
Sveikutes
Na su baltymais iskrova geresne nei su grikiais,ta prasme po baliu festivaliu sugryztu i buvusi svori ir dar siek tiek numetu...o su grikiais tik pasiveju,bet ne pilnai..Tik kas savaite manau nevalia zaisti tik su baltymais,nes visgi visokiu nuomoniu yra..
Kaip sekasi merginos?
Na su baltymais iskrova geresne nei su grikiais,ta prasme po baliu festivaliu sugryztu i buvusi svori ir dar siek tiek numetu...o su grikiais tik pasiveju,bet ne pilnai..Tik kas savaite manau nevalia zaisti tik su baltymais,nes visgi visokiu nuomoniu yra..
Kaip sekasi merginos?
Kas liecia miega,-tai ir as neissimiegu, 5val.ryto nors tu ka
Gerai,-pailsek gerai,skanios tau zuvytes
Gerai,-pailsek gerai,skanios tau zuvytes
Sveikutes
priartejom prie nustatytos musu datos! ar pamenat? kur dingot?
As pasiekiau ko norejau,-bet iki tobulumo vistiek liko 0,5 kg.Taip kad ranku nenuleidziu.Siandien po savaitgalio su baltymais draugauju..
As pasiekiau ko norejau,-bet iki tobulumo vistiek liko 0,5 kg.Taip kad ranku nenuleidziu.Siandien po savaitgalio su baltymais draugauju..
Sveikos,
kovoju, kovoju ir vistik dar kovosiu su savo nereikalingais kg.
Pradėjau vėl limfodrenažinį masažą su Rollshaperiu. Man jis
Po audringo savaitgalio neprisiiauginau nė kiek, nes didelis jaudulys vis dėlto veikia. Dabar ruošiuosi atostogoms ir šiaip vasarai. Tik toks dabar orelis
bet vietoj maisto karštas arbatas geriu. Turiu kur tobulėt ech
Merginos,blogai man be kompanijos...nuklydau keliais kelialiais
Kaip sekasi?
Kaip sekasi?
Kur Šypsenėle klaidžioji?
Tikriausiai vasarą pajutai? Šilti savaitgaliai, susibėgimai draugų , giminių
O Pirmadienį taip sunku vadžias įtempti. Skrandis pasitampęs - darbe tik ir galvoji apie maistą. Čia jeigu ką , tai aš apie save. Birželio pabaigoje atostogausiu. Nu taaaip reikia pasigražinti. Vakar baltyminė diena, šiandien limfodrenažinis masažas, skysčiai ir cal skaičiavimas. Amžinas ratas
Pavydžiu, tiems kas gali pastoviu ritmu gyventi. Nors taip gal įdomiau
Adanlee išlieknėjo ir net neužsuka. Bent jau pasigirk
Adanlee išlieknėjo ir net neužsuka. Bent jau pasigirk