Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Sveikos, na aš irgi prisiduodu. Per savaitę 1 kg nuridenau, tikiuosi taip ir toliau bus.
Adanlee, šaunuolė, pasistenk nesijaudinti dėl vestuvių, juk tiek svorio numetei ir tikiu kad labai išgražėjai. Atrodysi puikiai!
Gerai, visoms būna toks laikotarpis, kai atrodo viską darai, o svoris nekrenta. Svarbiausia nenusiminti ir viskas susitvarkys 4u.gif
Šypsenėle, sveikinu! Tikiu, greitai ir to vieno likusio kg neliks. Nors, manau, esminio skirtumo nėra ar tas vienas kilas į ten ar į ten, bet suprantu, kad tau tiesiog pačiai norisi pasiekti užsibrėžtą tikslą.
Sėkmės visoms leiknėjančioms!
Atsakyti
sveikutes mergaites niu as sia savaite 58kg minus 2kg tai manau neblogai,kai buvau per velykas vel priaugusi....adanlee nesijaudint taip juk pats smagiausias ir yra tas laukimas vestuviu laukimas kol nerimas jauduliukas kol isausta,vestuviu diena,ir brangus vaikynas tampa brangiu vyru,o del sukneles nesinervuok as tikiu,kad kai isaus tavo vestuviu diena,ta diena busi pati GRAZIAUSIA NUOTAKA,tikra angel.gif angel.gif angel.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal sakau iki treciadienio susitikim biggrin.gif g.gif
Kaip sekasi visoms ? Milgliuke , saunuole , geri pasiekimai thumbup.gif
As jau viena koja ties finisu...liko tik 0,5 kg .Kita savaitele man bus labai sunki , is ryto paskaitos , po pietu - darbas .Tai jauciu ir nesistengdama numesiu...
Vaje vaje , kaip ten musu nuotakai sekasi ? ploja.gif
Atsakyti
sveikutes,pagaliau pasiekiau namus. Matau smagiai plepat,rezultatai puikus,tai net gera skaityti kokios visos saunuoles. As taip pat sukuosi darbu ritme,bet svoris nei krenta,nei kyla,nes budama rusijoje daug su kuo susitikau,tai vis kokio torciuko tai ledu prie kavutes tekdavo is mandagumo paragauti,jau gryzusi net svertis bijojau,bet pasirodo judesio buvo pakankamai,tai neislipau is veziu lotuliukas.gif
Musu nuotaka saunuole,va ka reiskia tikslas. biggrin.gif
Na o man atsikratyt vis dar tu dvieju kg reiketu,tai kazkaip vis minties nepaleidziu,kad reikia susiimt,bet kazkaip galva uzimta visokiom mintim,tai nesusikaupiu. Bet cia nepasiteisinimas,cia apsileidimas,taigi laukiu dar kol orelis susils,tai su dviratuku vakarais likusius reiks ismetyti lotuliukas.gif
Gero vakarelio mergaiciukes,gera vel buti namie biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites:)
prisedau is ankstaus ryto, nes sian reikalu kruva ir mergvakaris:)))
o sekas, tai gan neblogai jau 63,4kg, tai gaunas minus 8,6 kg 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
migliuke, tu tikra saunuole, atlaikei sventes, ir tikrai puikus rezultatai-2 liux liux liux!!
sypsenele, db bus svarbiausia uzduotis islaikyti svori!o vat pas mane tik tikslai auga blush2.gif db jau ir 58kg noris lotuliukas.gif
rubine, as manau, tau tik dziaugtis reikia-sugebi ir suktis tarp darbu ir malonumu, svoris pastovus, ko dar noret!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Adanlee ,- gero tau mergvakario sokiai.gif , pauzkit , kad liktu prisiminimas visam gyvenimui biggrin.gif , mes visos tave palaikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif aš šią savaitę nesulaukiau jokių rezultatų,-nei priaugau, nei numečiau, 53 kg svoris nusprendė ilgesniam laikui galbūt pabuvot smile.gif atradau skanią košę, tai man, kaip tinginei, iš ryto labai super: košė "nordic" su avietėmis, užpilama verdančiu vandeniu ar pienu... Sudėtis nustebino, jokių nesąmoningų priedų, viskas pažįstama... Dar galima banano papjaustyt,šiaip kokių vaisių pagal kiekvieno skonį, vienu žodžiu, super. Kiekvieną dieną 1,5 l gryno vandens sąžiningai išgeriu... Dabar nustojau bėgioti, kojas be galo pradėjo skaudėti, laukiu, kol skausmas paliks ramybėje... O bendram reziume jaučiuosi puikiai,nepergyvenu dėl to nepajudėsio svorio, tikiuosi ir Jums taip pat sekasi. smile.gif geros dienelės! Laikomės!
Atsakyti
sveikutes, smagu skaityti,kaip moterys ir merginos rupinasi savimi. Tai nuostabu,nes kiekviena mes galim atrodyti taip kaip save isivaizduojam,tereikia motyvo, valios ,pastangu ir pozityvaus nusiteikimo.
Siandien buvau grozio seminare,kuri rengia direktore kiekviena sestadieni Vilniuje. Pavasaris atskleidzia dideli spalvu spektra musu odai ,kad nuo ryto atrodytume zvalios ,islaikytume gaivumo ir lengvumo pojuti. Taigi numetus nereikalingus kilogramus,belieka pasirupinti visu kunu ir mes jau Moterys Karalienes. I kurias einant gatve atkreipiamas demesys. Ir tada paprasciausiai uzduodi sau klausima,kodel as negaliu buti tokia,tureti grazu kuna ir spindincia oda. Taigi pabuvojau tarp saug graziu moteru ir tikrai atsiveziau labai daug ikvepimo, ideju, motyvo, visu tuo pasidalinti ir su kitomis o ne tik su savim.
Sypsenele,kadangi kiekviena sestadieni dabar busiu Vilniuje,tikrai galesim susitikti ir pasikalbeti,o ir kitos mergaites,kurios is Vilniaus,galim organizuoti susitikima toki moteriska,ir pasiplepeti linksmai apie visas aktualias temukes mums moterims. 4u.gif Taigi jei tik turesit noro,tai brukstelekit telefoniuka i a,z. ir as su visomis susisieksiu. Pakalbesim apie aporta,mityba, kuno prieziura,pasidalinsim visomis paslaptimis kaip ilgai atrodyti graziomis ir jaunomis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Adanlee, tau visokiariopos sekmes, pasitikek savim, tiek daug pasiekei,kad busi pati nuostabiausia nuotaka thumbup.gif
Fehler, parasyk placiau koks koju skausmas tave kankina,ar skauda raumenys,ar raisciai ar sanariai,gal turesiu koki patarima,nes daug metu begiojau ilgas distancijas.
Sallamandrra,saunuole,1kg per savaite tai labai gerai,taip metant svori jis neatauga,nes pamazu pripranti maitintis sveikai ir nebuba jo-jo efekto. Ir tai sveikiausias svorio metimo laikas,1kg per savaite.
Na o visoms kitoms gero savaitgalio,pasimegaukit graziais oreliais,atgimstancia gamta ir pasisemkit daug geru emociju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , jau su lanku gera pusvalandi padraugavus ,trumpam prisedau...pasiziureti , kaip ten musu nuotaka ,ar gyva ? biggrin.gif ner ziniu...miega po mergvakario.. 4u.gif 4u.gif
Rubine , nu tu saunuole thumbup.gif , as tiktai uz , zinoma suorganizuokim...
Idomu , kiek dar cia is musu yra vilnieciu ?
Beje , Rubine ,dekinga uz seniau tavo rasyta ideja del vaisiu kokteiliu .Super.Vakar su dukra prisipirkom iv.vaisiu , dar idejom vaniliniu ledu (leidau sau ax.gif )ir mikseriuke sumaisem.Vajeee - ''dangiski migdolai''kaip as sakau.. biggrin.gif pasilepinau laaabai skaniai.
Visoms geru emociju , nusiteikimo ir ''nenuklydimo'' biggrin.gif
Gerai ,- kazkur dingai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

neradau, kur dar pasiklausti, bet ką jūs valgote pusryčiams ar pietums, kada tikrai nėra nei laiko, nei noro jokioms kavinukėms, jūs esate toli nuo namų ir bandelės pirmiausia nesveika, o antra - jau per gerklę lenda. Beje, poros trupinukų, kad 4 valandas būčiau soti iki pietų man neužteks biggrin.gif (ir tų 4 valandų tarpe vėlgi nelabai yra, kada užkąsti vaisiumi ar pan). Apie vaisius pagalvoju, bet sotumo jausmo jie neatneša smile.gif
Tad, kaip užkemšat šaukiantį skrandį? smile.gif
Atsakyti
Rubine, skauda man tas kojas kažkaip labai durnoj vietoj. Pirmąją dieną, kada pradėjo skaudėti, galvojau, kad taip pamyniau į šoną, nes skauda ties tuo kauleliu aukščiau pėdos, tas skausmas toks vidinis, bėgant atrodo, kad tarsi atmušu tas kojų vietas, todėl pirmąsias dienas dar bėgiojau su skausmu, bet tas skausmas tame susikirtime su blauzda ir pėda(sunku man paaiškint skausmo vietą, ten viduj prie to kauliuko) tik didėjo, tai nusprendžiau daryt pertrauką ir laukt, kol praeis tas skausmas. Vaikštau atsargiai, nes kartą šoktelėjus iš aukščiau per tas vietas skausmas taip nudiegė, kad visai jau nemaloniai skauda...
Atsakyti
Sveikutes mergaites. Orelis siandien superinis,tikras pavasaris.
Fehler, cia greiciausiai bus patempti raisciai arba sausgysles kazkur netoli nervu kanalo. Pasitepk butinai tepaliuku ir daryk maziausiai menesio ar dvieju pertrauka,nes kitaip atsikartos ir tada jau gydymas ilgas. Gali ir patinti ilgai pavaiksciojus. Turbut pries begdama ilgas distancijas nedarei tempimo pratimu ciurnoms,blauzdoms? O gal begi ne pilna peda remdamasi i zeme o tik pirstu galais ir puse pedos. Labai gerai tokie tepaliukai kaip fastum gelis,as bent ji naudoju visada kai pavasari ir rudeni pradeda skaudeti raiscius,nes man tankiausiai patirtos traumos linke atsinaujinti sezoniskai.
Kaip apsigydysi ,pasakysiu pora rebilitaciniu pratimuku,kurie man padejo stiprinti raiscius namu salygomis. tik primink man.
Laukineja, sunku tau patarti ka valgyti,kai zinom apie tave labai mazai. Daugiausia energijos rytais suteikia angliavandeniai. Jie ir suteikia ilgalaiki sotumo jausma. Jei turi laiko,virkis ivairias koses grudines,pasigardink dziovintais vaisiais. Valgyk sausus dribsnius kuo naturalesnius su reisutais ir vaisiais uzpildama pienu ar jogurtu,cia jau pagal skoni. O siaip as suvalgau ir balto surio su duoniukais su kava ir bet ko ka randu ryte saldytuve,nes ryte reikia gauti energijos dienai,todel yta svarbu valgyti pusrycius. O kitos mergaites ir daugiau receptuku pazers ir pasidalins. Visada klausk. Malonu pasidalinti ir patarti kas kuo galim.
Sypsenele,smagu,kad patiko kokteiliukai,nes arteja uogu ir vaisiu sezonas,tai manau kad megausites daug kartu,tai ir atgaiva,o uzsaldzius ir skanus,gaivus desertas karsta vasaros diena.
Atsakyti