QUOTE(vmm32 @ 2012 05 14, 11:44)
niekas daugiau neduoda
cipsu ir ledu Mantas tai nelabai.jis tik palaiko kol aptirpsta,paskui kai jaubegti pradeda ledai tai man atiduoda.o cipsu is vis nevalgo :mirksiukas:dukra kartais nusiperka ,bet Mantas tai nenori.
MAntas tai jogurtu galetu valgyt ir valgyt,slept reikia.o siaip apetitas jam kartais kaip uzeina tai is virtuves su riksmais vos isveju ,ar net istempiu.paskutiniu laiku kazkaip bent jau vakarais apetitas dingo aciu dievui.o buna kad kelias dienas mazai valgo .
Papildyta:
tai kas gi tau cia nutiko???
manasis diena nakti est galetu

bet irgi neduodu,barames,musames,cypinames,indus dauzom ir t.t

kad valgytu darzoves,vaisius,jauciu konteineres temciau namo,bet kjad valgo tai kas negalima

kas tik ikuna

darem vidaus organu eko,snd ejau ats,tai kepenys padidejusios,kasa padidejusi,zarna perilga,nieks nesikeicia,tik kad maniau kad bus pilna tiesioji zarnna kieto turinio,sako kad nera,buvo priestai issikakines,tai vadinas nuo kepenu jo toks pilvas
geriau senos arbatos,sestadieni nuo 5val ryto tuolete darbavaus,po prakaitu,maniau kad galus padesiu as ten

ir dar plius tulzim vemiau,vadina sji man nebetinka

buvau slaput slaputele,bet po saltu prakaitu,vyras issigando kai po keliu valandu gryzau ilova,visa balta,sako kas yra,o mane visa krecia saltis

nu galvoju ir prisidirbau per tuos savo valymuosi

o perpietus buvom pakviesti varyt ipirti,sedejau kai sutrauka,tik vakarop pramuse ant valgymo,kisau viska kas lindo

ir po viso mano kankinimosi ryte

gult nuejom 4,opilvas skaudejo tai ir ne neuzmigau,jei esu ne namie tai turiu beda negaliu itulika nueit,tai ir kankinaus su pilvo skausmu kol visi atsibudo,ir isdumiau namo ituoleta
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 14, 12:34)
Laba diena
Po savaitgalio nejauciu nei rankyciu,nei kojyciu,nei nugaros

pasakykit kaip sustabdyt zoles augima?

jau uzpipino sienavimas kas savaite

aha rimtai
isvis gali ja isnaikint,tada bus ramu

yra chemikalas kuris naikina zoles
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 12:56)
as ir kentejau kentejau kol prisikentejau,tai zinok nieko nelauk ir dumk kuo greiciau,as tai jau be trieju protiniu dantu,taip kankindamasi
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 14:19)
na as kai buvau 6 menesy

tai be nuskausminimo ispjauste man dantenas. tokia daktaryte nesikeikiant pasitaike,kad net neperspejus su skalperiu perpjove 4 vietose,nes puliniu buvo. po to karto net pagalvot negaliu,kaip i ta kede atsisest.... vel baisu uzsokt ant tokiu sundaktariu...
ir dar nesciai

ajai ten gal sugalva neviskas gerai buvo
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 05 11, 22:45)
na bet šiandien ir audra praūžė...siaubiakas....prie prekybos centro išėjimo su vaikais prastovėjau gal 20min.jau taip stipriai lijo,kad neįmanoma,kaip siena iš vandens.jau maniau nakvosim prie tų durų

ale atsirado gerasis samarietis,kuris pasiūlė palydėti iki mašinos,kadangi buvo su dideliu skėčiu

o vaikam atrakcija,taip stipriai vandenukas bėga....ko daugiau vaikam reikia....važiuojam ir krykštauja iš laimės,o as vos kelią įžiūriu,valytuvai valyt nespėja....žodžiu,siaubas...
gerai kad mus sis siaubas aplenke

tik kad sestadienis nenormaliai saltas buvo,ir bjaurus oras
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 12, 18:21)
Cia gyvenviete taip vadinas?

tipo pas jusu tokiu svenciu geguziniu nebuvdavo
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 05 12, 19:17)
o tortiliju pati nepasidarai namie?tada jau visko ko tik nori pati prisikraut gali