Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 14, 11:34)
Laba diena  4u.gif

Po savaitgalio nejauciu nei rankyciu,nei kojyciu,nei nugaros  4u.gif pasakykit kaip sustabdyt zoles augima?

Motin, asfaltu viska asfaltu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi su zoliapjove vakar visa diena prasidaviau...... vat tik pas many toks reikalas as netik su zole kovoju,bet ir su savim doh.gif protini danti skauda raut reikia... bet negaliu prisiverst net i dantystu puse paziuret... tai priryju vaistu ir varau visa spakaina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

uj liabu visom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 13:56)
protini danti skauda raut reikia... bet negaliu prisiverst net i dantystu puse paziuret... tai priryju vaistu ir varau visa spakaina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
uj liabu visom  4u.gif  4u.gif

SIRDI GADINI!!! AS IR dantistes bijojau.laaaaabai! net pries dukra geda budavo-ji eina ir jai dzin blush2.gif bet va rudeni uzsiregistravom visi ir teko ir man eit,nors bijojau kaip nezinau ko.man net duju kauke uzdejo kaip vaikui lotuliukas.gif wub.gif ir taise tik su nuskausminimu ir rove -nu gi pasirodo durna buvau kad bijojau biggrin.gif biggrin.gif irgi budavo,kai skauda ,vaistu prigeriu ir gerai, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 11:56)
Motin, asfaltu viska asfaltu

bet negaliu prisiverst net i dantystu puse paziuret... tai priryju vaistu ir varau visa spakaina

MB sake uzbetonuosiu tuoj viska nafik doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O ko bijai?dabar gi visai neskaudziai daro mirksiukas.gif o,kad vaistu ryji tai zinok nieko gero schmoll.gif varyk greiciau susitvarkyk ta savo prota lotuliukas.gif

QUOTE(vmm32 @ 2012 05 14, 12:01)
man net duju kauke uzdejo kaip vaikui

lotuliukas.gif man dar neteko irgi labai bijau ju,bet po paskutinio vizito nuomone pasikeite,visai nieko neskaudejo ir viska super greit sutvarke thumbup.gif
Atsakyti
na as kai buvau 6 menesy nestuke.gif tai be nuskausminimo ispjauste man dantenas. tokia daktaryte nesikeikiant pasitaike,kad net neperspejus su skalperiu perpjove 4 vietose,nes puliniu buvo. po to karto net pagalvot negaliu,kaip i ta kede atsisest.... vel baisu uzsokt ant tokiu sundaktariu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 13:19)
na as kai buvau 6 menesy  nestuke.gif  tai be nuskausminimo ispjauste man dantenas. tokia daktaryte nesikeikiant pasitaike,kad net neperspejus su skalperiu perpjove 4 vietose,nes puliniu buvo. po to karto net pagalvot negaliu,kaip i ta kede atsisest.... vel baisu uzsokt ant tokiu sundaktariu...  doh.gif  doh.gif

Va taip ir buna kai viena sundaktare sugadina visu ondontologu reputacija doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2012 05 14, 11:44)
niekas daugiau neduoda  wub.gif  wub.gif  wub.gif
cipsu ir ledu Mantas tai nelabai.jis tik palaiko kol aptirpsta,paskui kai jaubegti pradeda ledai tai man atiduoda.o cipsu is vis nevalgo :mirksiukas:dukra kartais nusiperka ,bet Mantas tai nenori.
MAntas tai jogurtu galetu valgyt ir valgyt,slept reikia.o siaip apetitas jam kartais kaip uzeina tai is virtuves su riksmais vos isveju ,ar net istempiu.paskutiniu laiku kazkaip bent jau vakarais apetitas dingo aciu dievui.o buna kad kelias dienas  mazai valgo .
Papildyta:

tai kas gi tau cia nutiko???

manasis diena nakti est galetu doh.gif bet irgi neduodu,barames,musames,cypinames,indus dauzom ir t.t lotuliukas.gif kad valgytu darzoves,vaisius,jauciu konteineres temciau namo,bet kjad valgo tai kas negalima doh.gif kas tik ikuna doh.gif darem vidaus organu eko,snd ejau ats,tai kepenys padidejusios,kasa padidejusi,zarna perilga,nieks nesikeicia,tik kad maniau kad bus pilna tiesioji zarnna kieto turinio,sako kad nera,buvo priestai issikakines,tai vadinas nuo kepenu jo toks pilvas doh.gif

geriau senos arbatos,sestadieni nuo 5val ryto tuolete darbavaus,po prakaitu,maniau kad galus padesiu as ten blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif ir dar plius tulzim vemiau,vadina sji man nebetinka g.gif buvau slaput slaputele,bet po saltu prakaitu,vyras issigando kai po keliu valandu gryzau ilova,visa balta,sako kas yra,o mane visa krecia saltis doh.gif lotuliukas.gif nu galvoju ir prisidirbau per tuos savo valymuosi doh.gif o perpietus buvom pakviesti varyt ipirti,sedejau kai sutrauka,tik vakarop pramuse ant valgymo,kisau viska kas lindo doh.gif ir po viso mano kankinimosi ryte doh.gif gult nuejom 4,opilvas skaudejo tai ir ne neuzmigau,jei esu ne namie tai turiu beda negaliu itulika nueit,tai ir kankinaus su pilvo skausmu kol visi atsibudo,ir isdumiau namo ituoleta blink.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 14, 12:34)
Laba diena  4u.gif

Po savaitgalio nejauciu nei rankyciu,nei kojyciu,nei nugaros  4u.gif pasakykit kaip sustabdyt zoles augima?  biggrin.gif jau uzpipino sienavimas kas savaite  doh.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif aha rimtai

isvis gali ja isnaikint,tada bus ramu lotuliukas.gif yra chemikalas kuris naikina zoles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 12:56)
Motin, asfaltu viska asfaltu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as irgi su zoliapjove vakar visa diena prasidaviau...... vat tik pas many toks reikalas as netik su zole kovoju,bet ir su savim  doh.gif protini danti skauda raut reikia... bet negaliu prisiverst net i dantystu puse paziuret... tai priryju vaistu ir varau visa spakaina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
uj liabu visom  4u.gif  4u.gif

as ir kentejau kentejau kol prisikentejau,tai zinok nieko nelauk ir dumk kuo greiciau,as tai jau be trieju protiniu dantu,taip kankindamasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 05 14, 14:19)
na as kai buvau 6 menesy  nestuke.gif  tai be nuskausminimo ispjauste man dantenas. tokia daktaryte nesikeikiant pasitaike,kad net neperspejus su skalperiu perpjove 4 vietose,nes puliniu buvo. po to karto net pagalvot negaliu,kaip i ta kede atsisest.... vel baisu uzsokt ant tokiu sundaktariu...  doh.gif  doh.gif

ir dar nesciai blink.gif blink.gif blink.gif ajai ten gal sugalva neviskas gerai buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 05 11, 22:45)
na bet šiandien ir audra praūžė...siaubiakas....prie prekybos centro išėjimo su vaikais prastovėjau gal 20min.jau taip stipriai lijo,kad neįmanoma,kaip siena iš vandens.jau maniau nakvosim prie tų durų biggrin.gif ale atsirado gerasis samarietis,kuris pasiūlė palydėti iki mašinos,kadangi buvo su dideliu skėčiu smile.gif o vaikam atrakcija,taip stipriai vandenukas bėga....ko daugiau vaikam reikia....važiuojam ir krykštauja iš laimės,o as vos kelią įžiūriu,valytuvai valyt nespėja....žodžiu,siaubas...

gerai kad mus sis siaubas aplenke blush2.gif tik kad sestadienis nenormaliai saltas buvo,ir bjaurus oras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 12, 18:21)

Cia gyvenviete taip vadinas?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo pas jusu tokiu svenciu geguziniu nebuvdavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 05 12, 19:17)
o man hesburgery tortilos baisei patinka, jau vyras zino kaip man gera padaryt, nereik jokiu geliu, tik tortilu pavalgyt nusivest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o tortiliju pati nepasidarai namie?tada jau visko ko tik nori pati prisikraut gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 05 14, 14:25)
jei esu ne namie tai turiu beda negaliu itulika nueit,tai ir kankinaus su pilvo skausmu kol visi atsibudo,ir isdumiau namo ituoleta

isvis gali ja isnaikint,tada bus ramu  yra chemikalas kuris naikina zoles

tipo pas jusu tokiu svenciu geguziniu nebuvdavo

Tip top mano buvusi kaimyne doh.gif viena kart pagulde i ligonine tai iskentejo 3d be tuliko doh.gif poto parvare namo valanda is tuliko neisejo lotuliukas.gif

Zinau.tai kur nereikia mes nupurskem.bet kieme veja tai nepurksi juk biggrin.gif

Kai senais laikais koluki buvau gyvenom salia gyvenvietes pavadinimu Geguzine.tai del to ir klausiu biggrin.gif o geguzinese tai zinoma dalyvavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 14, 16:47)
Tip top mano buvusi kaimyne  doh.gif viena kart pagulde i ligonine tai iskentejo 3d be tuliko  doh.gif poto parvare namo valanda is tuliko neisejo  lotuliukas.gif

as tokiia irgi seniau buvau-svetimoj vietoj tik siusiuka doh.gif pilvas kaip balionas o niekaip nepadarau blink.gif prie juros isvaziuodavom tai as tik kokia3-4 diena siaip ne taip ,bet ir tai ne kaip namie blush2.gif dabar jau pripratau, galiu visur lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ir kentet galiu kad ir puse dienos jei nera kur i tulika nueit bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:

o tortiliju pati nepasidarai namie?tada jau visko ko tik nori pati prisikraut gali smile.gif
[/quote]
nedarau pati, nes ir tie blynai brangus, dar vistiena, feta, darzoves. zodziu neapsimoka, sukertu viena karts nuo karto ir uztenka.
prasides ryt vel kryziaus keliai per daktarus. ryt pas neurologe varom. o mazius ir ozkytis paskutiniu metu pradejo, oj reiks pasinervoti doh.gif
Atsakyti
sveikos,
apie dantis snekat...man irgi stomatologai tai siaubo filmas,atrodo baisiau nieko but negali...o vat man karta bajeris buvo su protiniu dantim.skaudeno skaudeno,o dirbau vaikisku prekiu parduotuvej.darbo daug,iseit ner kaip,na zodziu-prisikentejau...rado mane tulike sedincia vyras ir verkiancia...jau nieks nebepadejo.maniau sakutes bus.jau net cesnakas nebepadejo biggrin.gif zodziu vyrui kantrybe sprogo ir liepe rengtis,pasiimt dokumentus ir i masina ateit.as i laikrodi zvilgt -beveik 2val nakties.jis mane nuveze i budincia stomatologine,atsedejau eilej ir 04.30 uzejau i kabineta.per tas pora val eilej 100 kartu buvau sumascius jau namo vaziuot. biggrin.gif na zodziu,gydytojas paziurejo ir pasake,kad reik traukt,nieko cia nepadarysi.ir perspejo,kad nuskausminamieji bus su adrenalinu(kazka sake,kad protiniu rovimas gali truputi paveikti sirdies veikla,ar dar koks ten velnias).zodziu kabinete isbuvau gal su visais dokumentu tvarkymais 5-7min.viskas greitai ir neskausmingai smile.gif jau man priejus prie duru daktaras taip tarp kitko pasake,kad ant veido gali atsirasti melyne.na,mastau melyne tai nedidele,kiek ten to danties buvo biggrin.gif grizom namo,pamiegojom truputi ir darban atsikeliau,MB sedi kava geria.ieinu i virtuve o pas ji puodelis is ranku iskrito biggrin.gif pas mane melyne per puse zando doh.gif ir toks jausmas,kad as buciau gavus...atvarau i darba,o ten visi su gailesciu i mane ziuri-tipo vyras prilupo ....vedeja pasikviete mane i kabineta ir klausia gal policija iskviest biggrin.gif zodziu,aiskinau kad cia danties rovimo pasekmes,bet tai nevisi norejo patiket.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 05 14, 20:56)
ieinu i virtuve o pas ji puodelis is ranku iskrito biggrin.gif pas mane melyne per puse zando  doh.gif ir toks jausmas,kad as buciau gavus...atvarau i darba,o ten visi su gailesciu i mane ziuri-tipo vyras prilupo ....vedeja pasikviete mane i kabineta ir klausia gal policija iskviest biggrin.gif zodziu,aiskinau kad cia danties rovimo pasekmes,bet tai nevisi norejo patiket.... biggrin.gif

Zinai cia jau kaip anekdotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 05 14, 21:56)
pas mane melyne per puse zando  doh.gif ir toks jausmas,kad as buciau gavus...atvarau i darba,o ten visi su gailesciu i mane ziuri-tipo vyras prilupo ....vedeja pasikviete mane i kabineta ir klausia gal policija iskviest biggrin.gif zodziu,aiskinau kad cia danties rovimo pasekmes,bet tai nevisi norejo patiket.... biggrin.gif

o man tai buvo susuke zanda,bet neperspejo apie pasekmes doh.gif as is kabineto nuejau ibanka,ten gan eile ilga,kol sulaukiau,matau zmones ziuri,o ko nesuprantu,durnai jauciaus,atlikau reikalus as jame,ir atvaziavo brolis paimti,tas su zmona kai pradejo zvengti is manes,sako kas tau yra,ta prasme sakau?amatiai kaip atrodai,ne sakau,paskui sunerimo,paziuriu iveidrodeli,o dievuliau dievuleli,visas zandas susuktas,o as tokia banke stovejau,kokia gedele doh.gif bet as nieko nejauciau,nes visa burna buvo uztirpus doh.gif
Atsakyti