Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

Sveikutes,dideliausias ACIU,visoms uz sveikinimus,smagu jog musu dar nepamirsote,nors as cia tik paskaitineti uzsuku smile.gif
Sekasi mums gerai,Migle noriai eina i darzeli,vis pasirguliuoja,bet lengvai. Jau antras dantukas kliba. O du jau isdygo kruminiai,tai vieni krenta,kiti dygsta smile.gif
Siandiena nustebau,nuejau pas gydytoja sauskelniu issirasyti,tai mes visad gaudavome 45vnt,o dabar jau israse 60vnt.
As vis uzsiemus,geliu darzeli sodinu, reiks nufotografuot ir imesiu jums akeles paganyti. Dar avieciu ir braskiu pasisodinau,bus uogyciu prie namu.

Ernestyta,norejau taves paklausti,ar tu turi problemyte tokia,ar tavo koju nykstys krypsta i vidu,o gal zinai koki issigelbejima nuo to?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 05 24, 20:51)
Sveikutes,dideliausias ACIU,visoms uz sveikinimus,smagu jog musu dar nepamirsote,nors as cia tik paskaitineti uzsuku smile.gif
Sekasi mums gerai,Migle noriai eina i darzeli,vis pasirguliuoja,bet lengvai. Jau antras dantukas kliba. O du jau isdygo kruminiai,tai vieni krenta,kiti dygsta smile.gif
Siandiena nustebau,nuejau pas gydytoja sauskelniu issirasyti,tai mes visad gaudavome 45vnt,o dabar jau israse 60vnt.
As vis uzsiemus,geliu darzeli sodinu, reiks nufotografuot ir imesiu jums akeles paganyti. Dar avieciu ir braskiu pasisodinau,bus uogyciu prie namu.

Ernestyta,norejau taves paklausti,ar tu turi problemyte tokia,ar tavo koju nykstys krypsta i vidu,o gal zinai koki issigelbejima nuo to?

Sveikutė. smile.gif

Niu tikra šaunuolytė Miglutė. thumbup.gif Smagu kad jau mažiau sirguliuoja, ir noriai eina į darželį. smile.gif

Kojų nykščiai tai niekad nekrypo,tik pėdos. Ypač dešinė paauglystėj iškrypo, jei ne operacija - bučiau visam į vežimėlį atsisėdus. O ką dėl Miglutės sako daktarai? Nesiulo dar jokių operacijų? Man tai operacijos labai padėjo. Pavargti su jomis nemažai teko, bet rezultatai atsipirko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 05 24, 14:55)
Miargos............užsirašiau nuo pirmadienio į vairavimo kursus......
kaip cia man bus nezinau, bet dar net nepradėjus vien nuo tos minties man vidurius suka .........

Ajezusmarija kaip tave suprantu lotuliukas.gif as atsimenu pirmus kartus pries vaziavima pirma gryna ta zodzio prasme nusitriezdavau namie,tada eidavau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif poto jau pripratau biggrin.gif
Kantrybes,istvermes ir sekmes! biggrin.gif

QUOTE(vikma @ 2012 05 24, 16:15)
nebus viena grupe surinkta ir viska nuo A iki Z supazindis,o cia grynai individualiai mokais,kada tu gali tada ateini cia nuo taves priklauso perkiek nori teisiu su mokytoju galima susiderinti,tarkim as turejau 6galimus bandymus laikyt teorijai,taip budavo 3.mokytojas patare,taip:kadangi as  su viduriniu diplomu,tai 3bandymai galimi kaip savarankiskai einulaikyt i regitra,ir 3 bandymai kaip ismokyklos siuncia,tai man uzteko tik vieno bandymo,gavos kad laikiau teises kaip savarankiskai

Oho kaip pas jus cia idomiai biggrin.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 05 24, 17:52)
Čia straipsniukas apie antradienio pasirodymą mokykloj. Yra porą nuotraukėlių  straipsnio gale, nors aš vienoj iš jų kaip persišiepus,  tai baisu žiūrėt.

Normaliai atrodai mirksiukas.gif

Sveikute prapuolene 4u.gif o koki uki turi thumbup.gif imesk gi pasicekavint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 05 24, 16:15)
aha zinau,nes  as cia mokiaus

Nu man tas laisvas grafikas kaip ir tinka, geriau pasireguliuoti ir su vaiku ir su darbu, vienoje vietoje prie BIG-o jau norėjau rašytis, bet ten nuo 17 val. paskaitos, nelabai speju po darbo, ir dar kaip tik tom dienom kai man joga, tai apsigalvojau. Sake ten Vingyje geri instruktoriai dirba g.gif nešaukia nerėkia, nes neisivaizduoju savo reakcijos jei ant manes rėktu.....net nežinau kaip reaguociau nes niekada to nepatyriau, bet bijau, kad išmesciau ji iš masinos doh.gif doh.gif kam man tie nemalonumai biggrin.gif

hmmm g.gif mes jau senai gauname po 60vnt., kaip cia jums taip pavėluotai, kiba gydytoja istatymų neskaito cool.gif ha ha žinau, kad jos neskaito, aš savaijai atprintinau ir pakišau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 24, 22:05)
Ajezusmarija kaip tave suprantu  lotuliukas.gif as atsimenu pirmus kartus pries vaziavima pirma gryna ta zodzio prasme nusitriezdavau namie,tada eidavau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif poto jau pripratau  biggrin.gif
Kantrybes,istvermes ir sekmes!  biggrin.gif
Oho kaip pas jus cia idomiai  biggrin.gif
Normaliai atrodai  mirksiukas.gif

jezau jezau biggrin.gif baisoka man, dabar su autiku važiuoju ir "vairuoju" su kuo nors masina važiuoju ir "vairuoju" žiuriu ale ženklus ir t.t. bet jau kažkaip po biski ta baime mažėja, nes itikinau save, kad net nežinau ko as bijau, juk prie vairo nesu gyvenime sėdėjusi, o gal aš iš pirmo karto kaip Šumaheris pavarysiu tongue.gif tai vat dabar jau spakainiai laukiu kursu smile.gif
Aga ir aš nustebau, kad ten individualiai, kai paskambinau kažkaip niekaip mes nesusikalbam, nesuprantu kaip cia taip, sakau kada bus renkama grupe, tai sako nors ir rytoj ateikit, ....kaip as cia dabar viena ?, tai jo, pakalbesit su dėstytoju, sutarsite kas ir kaip, nu paskui dašilo man cool.gif

Atsakyti
sveikos,
as kai prisimenu savo vairavimo pamokas tai juokas ima....geriausias mano instruktorius tai mano vyriokas....turi kantrybes(be galo daug),gali 100 kartu ta pati pakartot ir niekad nesaukia thumbup.gif

o as gi ziopla vakar susizeidziau koja. doh.gif ejau,uzsiziopsojau i koja pastaciau ant pacio kelkrascio krasto,koja nuslydo ir konkreciai nikstelejau koja.zinokit iskart maniau apsisiusiosiu is skausmo blush2.gif pasidariau nakciai superini kompresa ir nepadejo,siandien po namus sliauzioju su elastiniu bintu koja apibintavus,tai siek tiek lengviau.kai pamastau,kad siandien dar reik iki Vilniaus lekt tai net akyse tamsu daros.dabar po namus slubcioju,o Nikita isbega pries mane ir pasisukes sako MAMA PAGAUK lotuliukas.gif ir kad vaikas juokias,kaip jam juokinga biggrin.gif bet kai mocia nezgrabna,tai jau nieko nepadarysi,teks gaudynes truputi atideti....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Siandien grysta pagaliau mano vyrukas thumbup.gif wub.gif vakar kalbejom telefonu neturejau kur zodzio iterpt kiek pasakojo tai isivaizduoju kiek dienu kalbesim kai grys doh.gif biggrin.gif

Niu ka pagaliau ir mes kepam karsta.gif vakar +27 buvo,siandien nuo ryto jau +19 bigsmile.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 05 25, 07:36)
net nežinau kaip reaguociau nes niekada to nepatyriau, bet bijau, kad išmesciau ji iš masinos   

Maniskis intruktorius karta bande griebt man uz vairo tai kaip kaliau i koja dar apstaugiau doh.gif
lotuliukas.gif daugiau niekada nebande sito pakartot lotuliukas.gif

QUOTE(dinana @ 2012 05 25, 10:05)
o as gi ziopla vakar susizeidziau koja.

Gerai kad iskarto tvirtai ja subintavai,jei dar kokia langete turetum butu isvis super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 25, 10:49)
Maniskis intruktorius karta bande griebt man uz vairo tai kaip kaliau i koja dar apstaugiau 

biggrin.gif biggrin.gif
viena pasakojo, kaip instruktorius su raktais ant kojos mėlynę didžiausią užtaisė, tipo jei kas blogai ir baksnoja su raktais į koją biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 05 25, 13:06)
biggrin.gif  biggrin.gif
viena pasakojo, kaip instruktorius su raktais ant kojos mėlynę didžiausią užtaisė, tipo jei kas blogai ir baksnoja su raktais į koją  biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif sumasto betkokitikbuda kad tik prisiliesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano instruktorius labai grazus,geras buvo,mokytojas sako kadangi jauna esi siulau tau ji lotuliukas.gif nu tai ji ir isimylet galima, wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galnet pergeras ir svelnus jis,na ismokau biski su juom vaziuoti,bet jauciau isvis ismokau vaziuotiper egza,kai egzaminuotojas klyke sauke ant manes,is to striokio viska zinojau,nu atrodo gerai kad geras instroktorius nesaukia,nes tada itampos nera,bet iskitos puses jei geras yra,tada per egza sunkiau,ziurint ant ko papulsi.
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2012 05 25, 08:36)
Aga ir aš nustebau, kad ten individualiai, kai paskambinau kažkaip niekaip mes nesusikalbam, nesuprantu kaip cia taip, sakau kada bus renkama grupe, tai sako nors ir rytoj ateikit, ....kaip as cia dabar viena ?, tai jo, pakalbesit su dėstytoju, sutarsite kas ir kaip, nu paskui dašilo man  cool.gif

bet zinok gerai tau bus,kada galesi tada ir ateini,jokio striokio,ir sestadieniais dirba,tai as nuo ryto iki pat pabaigos kiek galejau sedet sededavau smile.gif
o tu zinai ka prisesk prie vairo,nuvaziuokit su vyru kur nuosaliau,pajusk vaira,paciam asina sedint vairuotojokedej,pamatysi viskas kitaip atrodys,tik nzn ar tavasis tures kantrybes su tavim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2012 05 25, 08:36)
hmmm  g.gif  mes jau senai gauname po 60vnt., kaip cia jums taip pavėluotai, kiba gydytoja istatymų neskaito  cool.gif ha ha žinau, kad jos neskaito, aš savaijai atprintinau ir pakišau  smile.gif

butent thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2012 05 24, 21:51)

o kaip wub.gif rekaliukuose sekas?
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 05 25, 11:05)
o as gi ziopla vakar susizeidziau koja. doh.gif  ejau,uzsiziopsojau i koja pastaciau ant pacio kelkrascio krasto,koja nuslydo ir konkreciai nikstelejau koja.zinokit iskart maniau apsisiusiosiu is skausmo  blush2.gif  pasidariau nakciai superini kompresa ir nepadejo,siandien po namus sliauzioju su elastiniu bintu koja apibintavus,tai siek tiek lengviau.kai pamastau,kad siandien dar reik iki Vilniaus lekt tai net akyse tamsu daros.dabar po namus slubcioju,o Nikita isbega pries mane ir pasisukes sako MAMA PAGAUK  lotuliukas.gif  ir kad vaikas juokias,kaip jam juokinga biggrin.gif bet kai mocia nezgrabna,tai jau nieko nepadarysi,teks gaudynes truputi atideti....

vo dar skaiciuok varnas issziojusi mirksiukas.gif o tai kaip pamyniosi piedalus,brrrrr
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 25, 11:49)
Siandien grysta pagaliau mano vyrukas  thumbup.gif  wub.gif vakar kalbejom telefonu neturejau kur zodzio iterpt kiek pasakojo tai isivaizduoju kiek dienu kalbesim kai grys doh.gif  biggrin.gif

Niu ka pagaliau ir mes kepam  karsta.gif vakar +27 buvo,siandien nuo ryto jau +19  bigsmile.gif

thumbup.gif vo matai pakeliavo ir va sau sekmingai gryzineja,subagazu ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 05 25, 12:32)
tik nzn ar tavasis tures kantrybes su tavim smile.gif

biggrin.gif cia as su juo kantrybes jauciu neturėciau biggrin.gif
ne nevaziuosiu su niekuo dabar, noriu sėsti vat tokia, visai visai žalia, kad neprikompastiruotu mane savo visokiu mandrybiu, paskui bus sunku ju atsikratyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 25 gegužės 2012 - 12:50
QUOTE(Domicele @ 2012 05 25, 13:50)
biggrin.gif cia as su juo kantrybes jauciu neturėciau  biggrin.gif
ne nevaziuosiu su niekuo dabar, noriu sėsti vat tokia, visai visai žalia, kad neprikompastiruotu mane savo visokiu mandrybiu, paskui bus sunku ju atsikratyti  doh.gif

bent vaira prisedus paciupinek,pajusk ji,kad neplavinetum masinoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 05 25, 14:32)

geras buvo,

jetau kopks mano trenktas buvo.vaziuoju ziuriu zmogus jau eina i gatve,ne per pereja,bet gi nevaziuosi ant jo ,tai priletinau.tai kad uzbaube-ko letini, ne pereja gi!!! vos ne kiekviena karta apsipykdavau as su juo-sakau tai ka man ant zmogaus vaziuot?durnas kazkoks.arba suo per gatve bego tas vel- varyk.oi kiek nervu isgadino jis man.ir vis gazo gazo jam.sako man bendzas kainuoja,vaziuok greiciau doh.gif pora pamoku patylejau paskui jau pykdavomes blush2.gif sesuo ir pas ta pati mokinosi tai ir ji nervuodavosi,bet ji ramesne,nesikoliodavo su juo.bet po pamokos vaistus nuo galvos skausmo rydavo ax.gif as kazkaip kol mokiausi tai labai norejau vairuot,bet kai su tokiu asilu pavazinejau ismuse jis man visa nora... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 05 25, 12:49)
Laba diena  4u.gif

Siandien grysta pagaliau mano vyrukas  thumbup.gif  wub.gif vakar kalbejom telefonu neturejau kur zodzio iterpt kiek pasakojo tai isivaizduoju kiek dienu kalbesim kai grys doh.gif  biggrin.gif

fainai kaip,ideges jauciu bus.oras pasakiskas 4u.gif o telefona savo jis turi?
Atsakyti
dziagiuosi uz visas kam geros dienos. o musu siandienine isvyka prie juros eiline psichoze baigesi... verysad.gif
Atsakyti