Hereja, nuostabi žinia
linkiu lengvai nešioti dvigubą dovanėlę
Hereja,
Kad daugiau tokių laimingų pabaigų
Kad daugiau tokių laimingų pabaigų
QUOTE(hereja @ 2006 05 22, 22:57)
Tai va, mergytes.
Buvau siandien pas gyd. Tvarijonaviciene, ji man paaiskino, kad U/L yra tas pats kas IU/L, tik kitaip tariasi ir psio
Paziurejo echo - nestumas gimdoje ir net 2 pusliukai
Neatsigaunu dar vis, nes nevartojau jokiu stimuliuojanciu vaistu ir giminej nera dvyniu 
Buvau siandien pas gyd. Tvarijonaviciene, ji man paaiskino, kad U/L yra tas pats kas IU/L, tik kitaip tariasi ir psio
Paziurejo echo - nestumas gimdoje ir net 2 pusliukai
Herėja, sveikinu
Hereja, superinės naujienos, nu kaip džiaugiuos, negaliu...Laimingai išnešiot,
Labutis,
Vis paskaitydavau šiame skyrelyje, o šiandien nusprendžiau prisijungti prie jūsų. Šį mėnesį pasidariau hormonų tyrimus. Problemos su testosteronu. Viliuosi, kad bendraujant su tokia šaunia kompanija man bus lengviau gydytis savo bėdas.
Vis paskaitydavau šiame skyrelyje, o šiandien nusprendžiau prisijungti prie jūsų. Šį mėnesį pasidariau hormonų tyrimus. Problemos su testosteronu. Viliuosi, kad bendraujant su tokia šaunia kompanija man bus lengviau gydytis savo bėdas.
Aga tu gerai parašei tuos tyrimų duomenis, nors aš juos jau esu gerai išstudijavus, nes turiu gan gera ginekologę, bet žinokit merginos bandau tapti
Patarkit merginos , nes jau visai be upo
QUOTE(AuRuLiUkAsmam @ 2006 05 28, 18:54)
Aga tu gerai parašei tuos tyrimų duomenis, nors aš juos jau esu gerai išstudijavus, nes turiu gan gera ginekologę, bet žinokit merginos bandau tapti
Patarkit merginos , nes jau visai be upo
Sveika, o gydytojas tave ziuri kas menesi ar vyksta O ? Ar vyras tirtas ?
Nes pas mane irgi kaip ir normos ribose hormonai buvo, bet tik pradejus stebeti pamate, kad O vis delto nevyksta...
Labas
,
žinok tirdama gyd sakė kad man ovuliac buna ir viskas gerai lygtais, bet dar nusiuntė pas edokrinologa, ten nori dar ištirti dėl vyriškų hormonų, jai pasirodė kad gali buti čia problemų
o maniškis netirtas kolkas nes tik puse metu dar praėjo nuo bandymo tapti
ir sakė jei po metų nieko nesigaus tada ir jį reiks tikrinti.
Aš net nžn ka dar galima daryti kad apsilankytų gandras...
Papildyta:
Herėja nuoširdūs sveikinimai
tokios džiugios naujienos o dar dvigubos tainet pati gal nesitikėjai?
gero nešiojimo
žinok tirdama gyd sakė kad man ovuliac buna ir viskas gerai lygtais, bet dar nusiuntė pas edokrinologa, ten nori dar ištirti dėl vyriškų hormonų, jai pasirodė kad gali buti čia problemų
Papildyta:
Herėja nuoširdūs sveikinimai
QUOTE(AuRuLiUkAsmam @ 2006 05 29, 18:13)
o maniškis netirtas kolkas nes tik puse metu dar praėjo nuo bandymo tapti
ir sakė jei po metų nieko nesigaus tada ir jį reiks tikrinti.
oi patarčiau negaišti su vyro tyrimais - labai didelė dalis nepastoja būtent dėl prastų vyro gyventojų
Laba,
Gal galit patarti
Mano ciklas 26 k.d., ar verta daryti progesterono tyrima 17c.d.? Nes paskui niekaip nebeiseina pasidaryti (((:
Gal galit patarti
Mano ciklas 26 k.d., ar verta daryti progesterono tyrima 17c.d.? Nes paskui niekaip nebeiseina pasidaryti (((:
sveika image, kai aš dariausi dėl to paties tyrimus tai dariaui 2 ciklo d.,nes šiaip geriausia daryti pradžioj 7c d ir apie 22c d tada gyd sulygina ir žiuri, bet žiurint tau dėl ko tiksliai darys ta progesterono tyrima?aš tau nieko konkrečiai negaliu pasakyti nes nzn tavo situacijos viskas bus gerai