Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(chruste @ 2012 06 06, 15:28)
Sveiki, reikia patarimo. esu VPA iki 2 m iki rugpjūčio 4 d. NGA turiu išeiti rugsėjo 3 d. Tad turėsiu beveik mėnesį kažkaip pasielgti. O turiu tris variantus:
1) Galiu sugrįžti į darbą ir gauti žalią atlyginimą;
2) Pasiimti neišnaudotų atostogų (labiausiai norėčiau, nes esu prikaupusi nemažai);
3) Imti 3čius metus VPA ir mėnesį prabūti be pajamų.
Kaip man naudingiau gal patarsit, kad nesumažėtų išmokos?

Kad nebut ta menesiuka be pajamu,tai galit paimti atostogas.
Atsakyti
Sveikutes,reikia pagalbos,!!! esu dabar vaiko prieziuros atostogose iki spalio 15d,kai vaikui sueis 2 metukai,taciau suzinojau,kad firma,kurioje dirbau,uzsidare blink.gif ir kur man reikes kreiptis kai baigsis vaiko prieziuros atostogos?apie darboviete ir jos darbdavius nieko nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 06 06, 14:44)
Cia klausiat del dekreto ir busimu VPA ismoku? Jei taip, tai kuri varianta besirinktumet, vistiek ismokas skaiciuos pagal palankesni jums varianta - pagal jau pirmajam vaikuciui paskaiciuota DU vidurki  4u.gif .

Oi kokios geros žinios biggrin.gif . Nes sodroj kiek skambinu, man vis skirtingai pasakoja, arba as nemoku jiems paaiškinti.
Imsiu atostogas vadinasi smile.gif)) valiooo.
Atsakyti
Gimdymo atostogu isejau nuo 2012 03 08. Nuo kada prasideda vaiko prieziuros atostogos? Kur ir kam reikes rasyti prasyma?Nuo kada bus mokama uz VPA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 07 birželio 2012 - 14:56
QUOTE(*Ritik* @ 2012 06 07, 15:55)
Gimdymo atostogu isejau nuo 2012 03 08. Nuo kada prasideda vaiko prieziuros atostogos? Kur ir kam reikes rasyti prasyma?Nuo kada bus mokama uz VPA?

VPA prasideda kai baigiasi NGA,reikia pries pasibaigiant NGA darbe parasyti prasima,kad isleistu i VPA iki metu,dvieju ar tryju,cia jau jums rinktis,kai baigsis NGA eiti pildyti prasima sodroj del VPA,pasirinkus kiek norit gaudineti mot-tev pasalpa metu ar dvejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 birželio 2012 - 15:07
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 07, 16:04)
VPA prasideda kai baigiasi NGA,reikia pries pasibaigiant NGA darbe parasyti prasima,kad isleistu i VPA iki metu,dvieju ar tryju,cia jau jums rinktis,kai baigsis NGA eiti pildyti prasima sodroj del VPA,pasirinkus kiek norit gaudineti mot-tev pasalpa metu ar dvejus.

Aciu uz atsakyma, bet todel ir klausiau "Kada prasideda VPA?", nes nezinau kada baigiasi NGA, jeigu pradzia 2012 03 08.Atsiprasau uz ikyruma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2012 06 07, 16:51)
Aciu uz atsakyma, bet todel ir klausiau "Kada prasideda VPA?", nes nezinau kada baigiasi NGA, jeigu pradzia 2012 03 08.Atsiprasau uz ikyruma 4u.gif

tai o kaip jums gydytoja nepasake iki kada pas jus NGA? Ir kaip jus pildet prasyma sodroj?
Galit paziureti per el.bankininkyste
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
prisijungiat prie banko,tada Nauja suvetyne ir Informacija apie asmeniui išduotus elektroninius nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 07, 17:38)
tai o kaip jums gydytoja nepasake iki kada pas jus NGA? Ir kaip jus pildet prasyma sodroj?
Galit paziureti per el.bankininkyste
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
prisijungiat prie banko,tada Nauja suvetyne ir Informacija apie asmeniui išduotus elektroninius nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimus.

Aciu uz isaiskinima mirksiukas.gif Irasas iki kada NGA liko nesciosios korteleje, kuri lieka ligonines archyve po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2012 06 07, 18:12)
Aciu uz isaiskinima mirksiukas.gif Irasas iki kada NGA liko nesciosios korteleje, kuri lieka ligonines archyve po gimdymo.

nezinau,man dave i rankas israsa,nuo kada iki kada dekretas.O tai kaip jus pildet prasima sodroj?
Pagal mane atrodo kazkur liepos pradzioj pas jus VPA prasides.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 birželio 2012 - 17:23
Sveiki,norėjau paklausti- dirbu mokykloj,dabar išeisiu apmokomų atostogų iki rugpjūčio pabaigos, o NGA atostogos turėtų prasidėti apie liepos vidurį.Tai ar aš galiu būdama kasmetinėse atostogose, išeiti į dekreto atostogas,ar man reik laukt kada atostogos pasibaigs.Primaliau-tikiuosi supratot ką norėjau pasakyt,ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti