Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

As jau nusipirkau bilietus per greitai.lt..i prieki per Paryziu skrisim, atgal per Londona, o isskrendam is Varsuvos i Bostona smile.gif smile.gif va pasigyriau, o pasiskust galiu,kad nebeliko nei vieno pinigoo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2012 05 04, 16:45)
As jau nusipirkau bilietus per greitai.lt..i prieki per Paryziu skrisim, atgal per Londona, o isskrendam is Varsuvos i Bostona smile.gif  smile.gif va pasigyriau, o pasiskust galiu,kad nebeliko nei vieno pinigoo unsure.gif  unsure.gif

Ir kokia suma paklojai? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, man reiktų atsidurti Portlande, Maine, kainos kiek dabar žiūrėjau yra WOW, tad galvoju skristi pirma į NYC ir tada autobusus ar dar kaip iki Portlando, bet bijau kad galiu nesusigaudyti kur tą utobusą rasti ir panašiai... smile.gif
Atsakyti
Norėjau dar pasiteirauti, kiek vidutiniškai trunka migracijos tarnybos praėjimas ir bagažo atsiėmimas tokiam oro uoste kaip JFK ? Ar labai daug laiko praeina nuo nusileidimo iki išėjimo iš oro uosto ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monteggg @ 2012 05 05, 08:44)
Norėjau dar pasiteirauti, kiek vidutiniškai trunka migracijos tarnybos praėjimas ir bagažo atsiėmimas tokiam oro uoste kaip JFK ? Ar labai daug laiko praeina nuo nusileidimo iki išėjimo iš oro uosto ? smile.gif

Man truko 1val.
Atsakyti
QUOTE(amijė @ 2012 05 05, 00:25)
Sveiki, man reiktų atsidurti Portlande, Maine, kainos kiek dabar žiūrėjau yra WOW, tad galvoju skristi pirma į NYC ir tada autobusus ar dar kaip iki Portlando, bet bijau kad galiu nesusigaudyti kur tą utobusą rasti ir panašiai... smile.gif

nu reiks susigaudyti, gal traukinys(amtrak) is ny penn station dar iki portlando vaziuoja? paziurejau ,kad vaziuoja. pigiausia kaina 69doleriai iki portlando, maine. is jfk oro uosto tikrai nesunku nusigauti iki tos penn station. o jau ten bilietu kasas atrasi ir matysi nuo kokiu platformu vaziuos tavo traukinys, bet aisku dar visada gali klausti stoties darbuotoju kur man eiti ir pan, tikrai pagelbes. http://www.amtrak.co...Amtrak/HomePage cia gali ziureti kokios kainos ir laika kada isvyksta traukiniai is new york penn station i portland , maine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 05 gegužės 2012 - 10:28
QUOTE(tbag1992 @ 2012 05 02, 22:52)
yra galvojanciu skrist ar jau nusipirkusiu bilietus su lufthansa?  g.gif

As pirkau is PLC siulytu variantu su sita bendrove:)
Papildyta:
QUOTE(Manche @ 2012 05 04, 10:46)
Gal zinot kaip geriausia butu nusigauti nuo Varsuvos autobusu stoties iki oro uosto? Autobusu, kurie veza tiesiai i oro uosta laikai netinka tai sis variantas atkrenta.

As isivaizduoju, kad Varsuvoje tikrai bus kazkas panasaus, kaip pvz Kaune - yra autobusu marsrutai vezantys i/is oro uosto. Manau jau nete reiktu googlinti tvarkarascius ir pan. O jei yra lenku pazystamu, nemanau kad jiems butu sunku tau sia info surast wink.gif Aciu dievui, man yra autobusas vezantis tiesiai i oro uosta rolleyes.gif

Beje, gal kas gali man paaiskinti, kai nusiperki bilietus per PLC, tai ji reikia atsiimti ar ka? Atsiunte laiska kad bilietas paruostas, so..? Ka man daryt? Eit i plc bilieto? Nesuprantu.. blush2.gif Sorry, uz durna klausima, bet skydis man pirmas, nieko nesigaudau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nastep: 05 gegužės 2012 - 13:53
[quote=nastep,2012 05 05, 14:50]
As pirkau is PLC siulytu variantu su sita bendrove:)
Papildyta:

ir kokia kaina pasiule? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 05 gegužės 2012 - 14:12
QUOTE(nastep @ 2012 05 05, 14:50)

Beje, gal kas gali man paaiskinti, kai nusiperki bilietus per PLC, tai ji reikia atsiimti ar ka? Atsiunte laiska kad bilietas paruostas, so..? Ka man daryt? Eit i plc bilieto?

dabar nereik tu popieriniu bilietu eiti atsiimti, uzteks ka atsiunte i el pasta - visa bilieto isklotine ar kazkaip taip vadinasi. atsisviesi ta isklotine ir uzteks. siaip net ir jos gal nereik(tik del saves), dabar nepamenu ar rodziau as ja orouoste ar uzteko tik asmens dokumentu..
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 05 05, 16:16)
dabar nereik tu popieriniu bilietu eiti atsiimti, uzteks ka atsiunte i el pasta - visa bilieto isklotine ar kazkaip taip vadinasi. atsisviesi ta isklotine ir uzteks. siaip net ir jos gal nereik(tik del saves), dabar nepamenu ar rodziau as ja orouoste ar uzteko tik asmens dokumentu..

Svarbiausiai ant išklotinės esantis toks kodas ir viskas:)
Atsakyti
QUOTE(riulandas @ 2012 05 04, 21:04)
Ir kokia suma paklojai?  smile.gif

2150

O kiek jus sumokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happysmile: 05 gegužės 2012 - 17:23
QUOTE(happysmile @ 2012 05 05, 17:14)
2150

O kiek jus sumokejot?

Tai gan pigiai, aš tai prieš dvi savaites 2415 lt sumokejau iki Vašingtono DC smile.gif
Papildyta:
Turiu klausimą.. Atmintinėje rašo kad i US negalima isivezti jokios piratines muzikos ar programines irangos, tai pas mane laptope (kaip ir pas daugeli) yra nelegalus windowsai, dėl šito muitine nesikabineja, netikrina?
Atsakyti