QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 04, 11:13)
Kauno
Tai sėklų mirkymas antibakteriniuose tirpaluose - augalinių žolių pagrindu, kalio permanganate ar specialiai pagamintuose pirktiniuose.

aciu , uzsirasiau
QUOTE(diuni @ 2012 04 04, 11:23)

šiaip tai dar ir pasėti gal galima naujus...mažų vyšninių pomidoriukų tikrai gi daug veislių yra...red cherry paprasčiausi...aš turiu porą , labai gražiai auga...
išdygs greitai ir dabar jau šviesu , greit bus ir šilta-sparčiai turėtų augti...labiau patyrusios gal ir daugiau pakomentuos...
gal ir gerai sakot, pabandysiu dar kelias seklas pasiset butent tokiu paciu - gal...pavyks
QUOTE(Casual @ 2012 04 04, 11:29)
pas mane taip pradeda darytis kai per daug dregmes buna, o namuose vesoka...... manyciau kad tiesiog uzhmirko pomidoriukai.....
kaip jau kazkas sake- berciau zemiu iki induku virshaus, pasirupinciau kad ir apacioj zeme uzmirkus nebutu(bent su kokiu dantu krapshtuku supurent galima), ir ko gero apkarpyciau tuos apdziuvusius lapu galus
dar viens variantas pabandyt nuskabyt virsune, virsh to pazeisto lapo ir pamerkt - ishleisti shakneles turetu.......
siaip is manes nedidelis patarejes, tik tiek kad irgi kai
jau imu labai mylet pomidorus ir rupestingai laistyt -tai butent toks rezultatas man ir gaunas...... veliau jau kai oras atshyla ir saulutes daugiau buna, nebesidaro tokiu dalyku....... bet kol kas bent jau pas mus namie tai stipriai vesu ir dregna....... apie grazius storakocius daigus tik pasvajot...
teisybe gryniausia
QUOTE(atigisa @ 2012 04 04, 11:50)
Manyčiau, kad jie išgyvens, pernai ir pas mane panaši situacija buvo. Suvargs, bet išgyventi turėtų. Kaip ir buvo siūlyta, pilčiau žemės iki indelio viršaus. Sakyčiau, čia nuo per drėgnų ir šaltų augimo sąlygų. Išlįs saulė, sušils, atsigaus. Tik nebeliek. Tegu geriau sausiau pastovi. Tik nepanikuok ir nemėtyk. Stiprybės
nu vakar paliejau medumi ir uzsirasiau kada liejau, bandysiu taip juos lieti pagal grafika, gal as perlieju.

nepanikuoti ir gerai maitintis

nu ziuresiu kas liks is ju po savaites