Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 46 tema

QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 22:04)
Nu lotuliukas.gif arba as tiesiog visada klaidinga maniau, kad man ugis 169 cm lotuliukas.gif  o esu vis gi aukstenesne lotuliukas.gif

Aš paaugau biškutuką didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 22:06)
Aš paaugau biškutuką  didis.gif  lotuliukas.gif

Taip taip, ilgai ant turniko kabojai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 20:50)
Aš dabar su baime laukiu tų capri kelnių, nes pasiėmiau 00  doh.gif

Ir kas sove i galva imt 00reg?
Su tokiu matmenais petite00 reikejo jamt.. Galiu duot pasimatuot petite00 uz ta sokolada kur stalciuj slepi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 04 03, 22:09)
Ir kas sove i galva imt 00reg?
Su tokiu matmenais petite00 reikejo jamt.. Galiu duot pasimatuot petite00 uz ta sokolada kur stalciuj slepi wink.gif

Tai, kad aš jau suvalgiau verysad.gif lotuliukas.gif

Vienos tik buvo likusios, tai ir griebiau. Žiūrėsim kaip ten, gal nebus labai blogai g.gif

QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 22:07)
Taip taip, ilgai ant turniko kabojai lotuliukas.gif

Aha. Žemyn galva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 03 balandžio 2012 - 21:11
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 21:06)
Aš paaugau biškutuką  didis.gif  lotuliukas.gif

tu dar ir apimtis persimatuok, gal irgi paaugo ir tau rimtai reikia 6 dydzio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 04 03, 22:12)
tu dar ir apimtis persimatuok, gal irgi paaugo ir tau rimtai reikia 6 dydzio  hihihi.gif

Kaip tik šiandien duomenų reviziją atlikau. Tai viskas vietoj, be pakitimų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir cia pliurpalai tesiasi? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 21:42)
Iš 6, jei ką, du paltus pasisiųsiu  lotuliukas.gif

Tai, jei pas gitaaa 0R, jaučiu ir man reikia jamti 0R  g.gif Mistika man ten tie dydžiai  doh.gif Pvz. kelnės 00 man didelės  blink.gif Ir ne šiaip didelės, o konkrečiai didelės  blink.gif

Del kelniu dydziu tai zinok, daug ir nuo modelio priklauso. Man kai kurios ir 00 didokos, minnie 0 geros, o tos visokios is laisvalaikio kaip beach tai as xs d. skestu doh.gif O paltukai tai ir ivairaus dydzio tinka, kai kurie 2 d, o kai kuriu ir 6 d. geras 4u.gif Viskas priklauso ne vien nuo ugio, bet ir nuo kuno sudejimo mirksiukas.gif O del ugio, bisquit, as galvojau , kad tu mano ugio ( as 164 cm), na neaukstesne nei 166 cm, nes ir foto paziurejus ant taves rubeliai tokio ilgio kaip man g.gif ( pameni kad ir ta ax suknute? )
Atsakyti
Tai dabar galvoju rizikuoti paltą užsisakinėti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 04, 08:16)
Tai dabar galvoju rizikuoti paltą užsisakinėti ar ne  g.gif

as tai manau tu imk didesni dydziu nei gitaaa. tavo apvalumai tikrai didesni iki liemens smile.gif jei ka jau geriau susiaurinsi, nes labai maza dydi sunkiai parduosi po to
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 04, 08:20)
as  tai manau  tu  imk  didesni  dydziu  nei gitaaa.  tavo apvalumai tikrai didesni  iki liemens smile.gif  jei ka  jau geriau  susiaurinsi, nes  labai maza  dydi sunkiai  parduosi  po  to

Sakai g.gif Turbūt taip ir reikia daryti, nes, jei bus per mažas, tai nebus kur dėti doh.gif

Nu ką, laukiam nuolaidų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 04 balandžio 2012 - 07:25
QUOTE(biscuit @ 2012 04 04, 08:25)
Sakai  g.gif Turbūt taip ir reikia daryti, nes, jei bus per mažas, tai nebus kur dėti  doh.gif

Nu ką, laukiam nuolaidų  biggrin.gif

nu as tai taip mastau - kad paltas gali buti ciut ir didokas, nes megztuka po juo gi rengiesi, blogiausiu atveju gali susiaurinti. o per maza - nei padidinsi, o ir parduoti sunku labai amzus dydzius

as pagaliau siandien gausiu savo bubble karolius ir tas dvi lana cami thumbup.gif. galesiu pamatuoti jei kam idomu bus 6 ir 8 dydzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 balandžio 2012 - 07:29