na sventes diena bus mokama tai bus tik keli priejimai. ta ir vadinu izoliuotu.
Ką tik nuskambėjo "Dainų šventė". Aš dalyvavau trijose ar keturiose paskutinėse dainų šventėse, bet šiais metais auginu mažiuką ir negalėjau važiuoti
. Žiūrėjau per televizorių, bet ir tai man sukėlė panašią euforiją, kaip ir pabuvojus Vilniuje
Man labai įdomu ar daug supermamyčių dalyvauja (kaip dalyvės) "Dainų šventėse"? Ar toms kurios nedalyvauja (kaip dalyvės) tai reikšminga šventė? Ar apsilanko šios šventės koncertuose? Kaip vertina šių metų dainų šventę? Kas šventėje labiausiai patinka ar nepatinka?

Man labai įdomu ar daug supermamyčių dalyvauja (kaip dalyvės) "Dainų šventėse"? Ar toms kurios nedalyvauja (kaip dalyvės) tai reikšminga šventė? Ar apsilanko šios šventės koncertuose? Kaip vertina šių metų dainų šventę? Kas šventėje labiausiai patinka ar nepatinka?
niekada neteko pabuvoti Vilniuje Dainų šventės metu, bet manau kad tai šaunus renginys. Stebiu renginius per televiziją. Šiemet manau nepasisekė kad oras toks netikęs, o šiaip viskas šaunu

Va , radau, kur plepa apie Dainų šventę, o jau maniau, kad ji niekam nebeįdomi, o per televizorių butaforiją rodo.
Aš šiemet deja tik per televizorių pažiūrėjau, bet jau laukiu kitos, kada galėsiu sudalyvauti. Kaip pasiskaičiau čia daugiau šokėjų, o aš dainininkė dalyvavau su choru , folkloriniu ansambliu, o vienais metais ir su tuo ir su tuo.
Gaila, kad šiemet nebuvo dalyvių eisenos, smagu pamatyti pažįstamus veidus.
Gal dėl to, kad aš dainininkė, mane užburia Dainų diena, toks bendrumo jausmas. Įsivaizduoju kaip gera ir pavydžiu dirigentams, kai į tavo mostą atsako tūkstančiai... O kaip Marijono daina... kas dar gali būti smagiau dainos autoriui nei tas entuziazmas, kai klausi "kaip tu jauties?" ir tiek laimingų veidų atsako "-gerai!"
Aš šiemet deja tik per televizorių pažiūrėjau, bet jau laukiu kitos, kada galėsiu sudalyvauti. Kaip pasiskaičiau čia daugiau šokėjų, o aš dainininkė dalyvavau su choru , folkloriniu ansambliu, o vienais metais ir su tuo ir su tuo.
Gaila, kad šiemet nebuvo dalyvių eisenos, smagu pamatyti pažįstamus veidus.
Gal dėl to, kad aš dainininkė, mane užburia Dainų diena, toks bendrumo jausmas. Įsivaizduoju kaip gera ir pavydžiu dirigentams, kai į tavo mostą atsako tūkstančiai... O kaip Marijono daina... kas dar gali būti smagiau dainos autoriui nei tas entuziazmas, kai klausi "kaip tu jauties?" ir tiek laimingų veidų atsako "-gerai!"
Gaila vaikų ir tiek. Įdomu, kiek iš jų sveiki po tokių švenčių grįžo

aš manau, vaikams bet kokiu atveju buvo šventė, na čia daugiau turiu omeny tuo atvažiavusius iš toliau. Atvykimas į sostinę, ekstremalios gyvenimos sąlygos. bent jau man prieš aštuonerius metus patiko, nors pati dainų diena irgi buvo lietinga. aišku ne tiek

QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 10:20)
Ar pati esi dalyvavusi?
Na, šventė patiko, bet oras labai viską gadino
Namo važiavom su šlaputėliais tautiniais, šokti buvo tragedija, nes žemė nuo lietaus minkšta
O šiaip džiugu matyti, kad yra tiek žmonių, mylinčių lietuviškas tradicijas

QUOTE(erborista @ 2007 07 11, 20:06)
Na, šventė patiko, bet oras labai viską gadino
Namo važiavom su šlaputėliais tautiniais, šokti buvo tragedija, nes žemė nuo lietaus minkšta
O šiaip džiugu matyti, kad yra tiek žmonių, mylinčių lietuviškas tradicijas 

Man siemet teko Sokiu svente matyti gyvai, labai patiko. Seniai toki regini buvau maciusi. Tokios geros energijos doze gavau